instant Odesláno 15. března 2017 Nahlásit Odesláno 15. března 2017 To máš ako so mnou. Tiež som nedávno dosiahol vrchol a keby som nenosil hodinky, nedozvedel by si sa o mne Tak hlavne ze sa o tom, ze si nedavno dosiahol vrchol, nedozvedela tvoja manzelka Ale tak vazne, spytajte sa prveho cloveka co rano stretnete, kto je Michael Jackson alebo Elvis Presley. To je absolutny vrchol v popularnej hudbe. Proste ich pozna kazdy, aj neandrtalec ako ja.
feltharg Odesláno 16. března 2017 Nahlásit Odesláno 16. března 2017 je tam nakej divnoflek u toho co... Nemá to trojdatum?
JohnDoe Odesláno 16. března 2017 Nahlásit Odesláno 16. března 2017 (upraveno) Takze v hodinkach je vrcholem nejspis Casio, protoze ty bude ten stejny clovek znat spis nez Pateky. Ale tak vazne, spytajte sa prveho cloveka co rano stretnete, kto je Michael Jackson alebo Elvis Presley. To je absolutny vrchol v popularnej hudbe. Proste ich pozna kazdy, aj neandrtalec ako ja. Upraveno 16. března 2017 uživatelem JohnDoe
Kristian.nov Odesláno 16. března 2017 Nahlásit Odesláno 16. března 2017 Takze v hodinkach je vrcholem nejspis Casio, protoze ty bude ten stejny clovek znat spis nez Pateky. V tomhle smyslu určitě ;-)
Exiztence Odesláno 16. března 2017 Nahlásit Odesláno 16. března 2017 Škoda že nejde reverzně třeba přes google vyhledávat fotky to by tu pak nikdo nemusel psát že neví kdo to je, kéž by.
Ondoni Odesláno 16. března 2017 Nahlásit Odesláno 16. března 2017 Majkl asi vzhledem ke slušné sbírce fobií nenosil nic, ale tady jsem našel bráchovo hodinky
Ondoni Odesláno 16. března 2017 Nahlásit Odesláno 16. března 2017 A když už jsme u těch zrzavců. Tady jeden, který svého času taky hrával hlavně po ulicích a po hospodách a znala ho tady jen hrstka nadšenců (byl jsem jedním z nich, teď už radši starší kousky od jeho domovských Frames). Glen Hansard a nějaké pilotky dle řemene. Pro mě překvapení, zřejmě z poslední doby, před tím jsem ho s hodinkama nikdy neviděl.
Jirka19 Odesláno 16. března 2017 Nahlásit Odesláno 16. března 2017 (upraveno) Majkl asi vzhledem ke slušné sbírce fobií nenosil nic, ale tady jsem našel bráchovo hodinky Jestli měl Majkl pazoury jako nos, tak na nich nic mít nemoh, páč by mu pravděpodobně upadly:-) edit: chybějící mezera Upraveno 16. března 2017 uživatelem Jirka19
zbuddy Odesláno 16. března 2017 Nahlásit Odesláno 16. března 2017 (upraveno) Škoda že nejde reverzně třeba přes google vyhledávat fotky to by tu pak nikdo nemusel psát že neví kdo to je, kéž by.Ale jde, klikni na jeho obrázek z Grammy (stojí před znakem Grammy ve vestě) a vyskočí Ti PP odkazů a obrázků... Ještě k té poslední fotce Daltreye : (16414 Kluk jako buk: kdybych nevěděl, kdo to je, tak bych ho tipoval jako modela na fotky do časopisů typu Lui :-) Upraveno 16. března 2017 uživatelem zbuddy
Exiztence Odesláno 16. března 2017 Nahlásit Odesláno 16. března 2017 Byl sarkasmus, chápu ze přes síť to není očividné Sent from my iPhone using Tapatalk
Kluk jako buk Odesláno 16. března 2017 Nahlásit Odesláno 16. března 2017 Tak hlavne ze sa o tom, ze si nedavno dosiahol vrchol, nedozvedela tvoja manzelka Ale tak vazne, spytajte sa prveho cloveka co rano stretnete, kto je Michael Jackson alebo Elvis Presley. To je absolutny vrchol v popularnej hudbe. Proste ich pozna kazdy, aj neandrtalec ako ja. To je trošku nefér srovnání, tyhle pánové to dotáhli až na měsíc. Už se mi tohle téma nechce dál rozmazávat, tak jenom odkážu na tabulku prodejů Sheeranových desek a končím. Tady je Pete Townshend:
VintageLover Odesláno 16. března 2017 Nahlásit Odesláno 16. března 2017 To vypadá na Heuer Carrera 45/30 nebo Breitling Top Time 2002
bandicoot Odesláno 16. března 2017 Nahlásit Odesláno 16. března 2017 nějaké pilotky dle řemene.Dneska se ty cvoky dávaj na cokoliv, co by mohlo bejt prodejný jako hipsterský.
instant Odesláno 17. března 2017 Nahlásit Odesláno 17. března 2017 To je trošku nefér srovnání, tyhle pánové to dotáhli až na měsíc. Absolutny vrchol je len jeden. Na tom nie je nic nefer. Alebo naopak vsetko
instant Odesláno 17. března 2017 Nahlásit Odesláno 17. března 2017 Škoda že nejde reverzně třeba přes google vyhledávat fotky to by tu pak nikdo nemusel psát že neví kdo to je, kéž by.Skoda ze niekto nechape o com je rec.
Ivanhoe34 Odesláno 17. března 2017 Nahlásit Odesláno 17. března 2017 pan Karel Roden na premiere Masaryka v BA... pilotky na zulu, ale model neviem odhadnut...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se