Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

To máš ako so mnou. Tiež som nedávno dosiahol vrchol a keby som nenosil hodinky, nedozvedel by si sa o mne :)

Tak hlavne ze sa o tom, ze si nedavno dosiahol vrchol, nedozvedela tvoja manzelka :)

Ale tak vazne, spytajte sa prveho cloveka co rano stretnete, kto je Michael Jackson alebo Elvis Presley. To je absolutny vrchol v popularnej hudbe. Proste ich pozna kazdy, aj neandrtalec ako ja.

Odesláno (upraveno)

Takze v hodinkach je vrcholem nejspis Casio, protoze ty bude ten stejny clovek znat spis nez Pateky.

Ale tak vazne, spytajte sa prveho cloveka co rano stretnete, kto je Michael Jackson alebo Elvis Presley. To je absolutny vrchol v popularnej hudbe. Proste ich pozna kazdy, aj neandrtalec ako ja.

Upraveno uživatelem JohnDoe
Odesláno

A když už jsme u těch zrzavců. Tady jeden, který svého času taky hrával hlavně po ulicích a po hospodách a znala ho tady jen hrstka nadšenců (byl jsem jedním z nich, teď už radši starší kousky od jeho domovských Frames). Glen Hansard a nějaké pilotky dle řemene. Pro mě překvapení, zřejmě z poslední doby, před tím jsem ho s hodinkama nikdy neviděl.

post-20351-0-95153500-1489650987_thumb.jpg

Odesláno (upraveno)

Majkl asi vzhledem ke slušné sbírce fobií nenosil nic, ale tady jsem našel bráchovo hodinky ;)

Jestli měl Majkl pazoury jako nos, tak na nich nic mít nemoh, páč by mu pravděpodobně upadly:-)

edit: chybějící mezera

Upraveno uživatelem Jirka19
Odesláno (upraveno)

Škoda že nejde reverzně třeba přes google vyhledávat fotky to by tu pak nikdo nemusel psát že neví kdo to je, kéž by.

Ale jde, klikni na jeho obrázek z Grammy (stojí před znakem Grammy ve vestě) a vyskočí Ti PP odkazů a obrázků...

Ještě k té poslední fotce Daltreye : (16414 icon_share.png

Kluk jako buk

: kdybych nevěděl, kdo to je, tak bych ho tipoval jako modela na fotky do časopisů typu Lui :-)

Upraveno uživatelem zbuddy
Odesláno

Tak hlavne ze sa o tom, ze si nedavno dosiahol vrchol, nedozvedela tvoja manzelka :)

To je trošku nefér srovnání, tyhle pánové to dotáhli až na měsíc. :)

Už se mi tohle téma nechce dál rozmazávat, tak jenom odkážu na tabulku prodejů Sheeranových desek a končím.

Tady je Pete Townshend:

Townshend.jpg

f51f713b4eb7c86d693e579ad85b441d.jpg

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...