Pavelpu27 Odesláno 27. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2018 Celou dobu přemýšlím, jestli by mi vadil černoch, jako Bond, nebo ne. Nakonec asi ne. Ve skutečnosti mi mnohem víc vadí, že nové Bondovky už nemají ironii, nadhled a humor. Z Bonda se stal spíš Jack Reacher, nebo Ben Hope, pokud někdo tyhle postavy zná. Ale na druuhou stranu nevidím důvod, proč by měl 007 být černoch.
McStinger Odesláno 27. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2018 martar, Ty mi tie jablká a hrušky asi nezabudneš do smrti
martar Odesláno 27. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2018 (upraveno) Zadny strach, opravdu hloupy Honza bude bily Cechoslovak. Uplne nevim, jak se pri cteni pohadek projevi rasa jejich postav, ale napr. zminovana Cervena Karkulka je v Asii v mistni interpretaci teto pohadky jistojiste vyobrazena jako asijska holcicka.No, ale to je špatně! Je třeba asijským dětem cpát evropskou nebo africkou verzi Karkulky, aby viděly, že svět je rozmanitý! Jinak by z nich mohly vyrůst...brrr... asijské nacionalistky nebo tak něco Edit: typo Upraveno 27. srpna 2018 uživatelem martar
pebe Odesláno 27. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2018 Já myslím že Bonda by měla hrát Meryl Streep. tančí, zpívá, na vodě umí, Smrt jí sluší, proč ne
bandicoot Odesláno 27. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2018 pebe, on 27 Srp 2018 - 11:31, said:tančí, zpívá, na vodě umí, Smrt jí sluší, proč ne Projde výběrkem až do finále, protože všechna předchozí kritéria budou pro nekorektnost umlčena, zrušena, nezohledněna, nicméně ve finále pohoří na akcentu.
ivan_989 Odesláno 27. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2018 A co takový Michael Jackson?co s nim ? chces povedat ze bol rasista ? nerozumiem.
martar Odesláno 27. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2018 Ty bondovky nam byl v tomhle vlákně čert dlužnej...
wizard-ov Odesláno 27. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2018 McStinger je demagog a míchá jabka s hruškama....á to se mi ulevil ;o)Jinak - Bond černoch je čistokrevný rasismus. Proč se filmaři nedrží Flemmingova popisu ? Ale co dodat, viz kinematografie za uplynulý rok.... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Dantechno Odesláno 27. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2018 Cezar a ten finskej marsalek jsou hodne dobry :D
OndraTce Odesláno 27. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2018 Niektorí rasisti si myslia, že by mal byť Tenhle příspěvek dokonale vystihuje celou tu zvrácenost situace. Stručné a výstižné. Paráda!
Exiztence Odesláno 27. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2018 (upraveno) Ten césar je dobrej ale todle je teprve první fáze, za pár let to budou asijští transexualové s alespoň jednou chybějící končetinou. Upraveno 27. srpna 2018 uživatelem Exiztence
leebauer Odesláno 27. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2018 Černej Mengele,taky nezní do budoucna špatně.Jako myslím ve zpracování pro naše vnuky a pravnuky.
martar Odesláno 27. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2018 (upraveno) Já naprosto chápu, že se lokálně vyrobí nějaký film / tv inscenace / divadelní hra, která se obsadí lokálním typem herců. V Indii, v Singapuru, v Africe, v částech Evropy s většinovým původním obyvatelstvem. Pokud je to ale snimek určený pro celosvětovou distribuci, tak by měl vyhovovat buď historickým reáliím, nebo v případě filmů s moderní zápletkou by měl reflektovat očekávaní obecenstva. Jestliže někdo vyrobí globální produkt typu tříbarevnej májovej Garfield, bílej Blade nebo Policajt z Beverly Hills nebo nSmith nebo Freeman, nebo černej Bond, jde trochu s kůží na trh, míněno z hlediska tržeb. Ovšem treba se mu ten risk vyplatí, čast obecenstva ztratí a větší část získá. O komerční filmy starost nemam, mě rozčilují spíš multikulti agitačni filmy a spoty placené z daní jak příznivců, tak odpůrců týhle ideologie. Edit: typo Upraveno 27. srpna 2018 uživatelem martar
decebal Odesláno 27. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2018 V tom případě navrhuji přetočit taky Markétu Lazarovou a pár dalších děl z českého středověku:-) https://www.kampocesku.cz/clanek/22279/kupec-ci-diplomat "Zajímavý je i popis obyvatel "země Buima (Bohemia - Čechy), kteří jsou snědí a ryšavost je u nich vzácná..."
martar Odesláno 27. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2018 (upraveno) Myslíš pretočit s AfroEvropanama, decebale? Ne, vážně, nikdo netvrdí, že třeba Osada Havranů nebo Markéta Lazarová jsou etalony historické přesnosti s tim popisem českých kmenů bych byl trochu opatrný, nevěřim, ze by zdroj měl k dispozici dostatečně reprezentativni statistický vzorek. ALE: i kdyby byli obyvatelé území dnes znamého jako Čechy a Morava tmaví jak Sinhálci, nezáleží na tom. Podle mne je důležitý status quo a rizika plynoucí ze změn. Kdyby se argumentovalo pořád jen minulostí, tak hraje Bonda trilobit. Edit: zase typo Upraveno 27. srpna 2018 uživatelem martar
auster Odesláno 27. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2018 (upraveno) Technická otázka: Dost lidí tu pohoršuje, že "se filmaři nedrží Flemingova popisu" ohledně Bondovy barvy pleti. A nevadí vám, že se filmaři už pěkných pár let nedrží Flemingova popisu ohledně značky Bondových hodinek, když Fleming výslovně uvádí, že by si Bond nikdy nevzal jiné hodinky, než Rolex? Upraveno 27. srpna 2018 uživatelem auster
jkba Odesláno 27. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2018 co s nim ? chces povedat ze bol rasista ? nerozumiem.Spíš se v čase tak rozpliznul, že by nemusel vadit nikomu. Chtělo by to ale origo Majkla, žádný nápodoby.. Jednou jsem byl na baletu (giselle), kde byl hlavní pár složený z brazilce a rusky, královna víl byla korejka a některé víly indické. Po pár minutách to člověk přestal vnímat a usnul jak normálně, jen tu peněženku přesunul trochu hlouběji..
decebal Odesláno 27. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2018 (upraveno) Myslíš pretočit s AfroEvropanama, decebale? Ne, vážně, nikdo netvrdí, že třeba Osada Havranů nebo Markéta Lazarová jsou etalony historické přesnosti s tim popisem českých kmenů bych byl trochu opatrný, nevěřim, ze by zdroj měl k dispozici dostatečně reprezentativni statistický vzorek. ALE: i kdyby byli obyvatelé území dnes znamého jako Čechy a Morava tmaví jak Sinhálci, nezáleží na tom. Podle mne je důležitý status quo a rizika plynoucí ze změn. Kdyby se argumentovalo pořád jen minulostí, tak hraje Bonda trilobit. Edit: zase typoJá jen reagoval na tvé volání po historických reáliích. JInak, co se týče hodnověrnosti vyprávění kupce Ibrahíma ibn Jákúba, bývá uváděno jako poměrně hodnověrné a historiky je často citováno. edit: nejen v souvislosti s popisem českých zemí Upraveno 27. srpna 2018 uživatelem decebal
martar Odesláno 27. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2018 (upraveno) @ decebal: Za Ibrahíma děkuju, o tomhle období toho moc nevím. Ty víš, kudy se po českých zemích pohyboval? Samotná Praha byla v té době - podle toho, co jsemnarychlo přečerl na netu - na svou dobu kosmopolitní díky kupeckym trasám. Slované (českého, moravského, polského a ruského původu), Židové, dokonce i Arabové. Otázkou je, s kým se setkával. Pracující lidé tehdy byli navic osmahlí a i šlechta diky oblibě lovu nebyla zrovna porcelánové barvy. Navíc světlé rusé typy se sem dostaly v několika vlnách, Kelty a některymi typy Slovanů počinaje a Švédy konče. Jinak ale zajímavá doba - na Pyrenejským ostrově chalifát... Upraveno 27. srpna 2018 uživatelem martar
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se