Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

No jo, když říkáš, ale zase je s tebou docela řeč ;o)
Úplně jsi mne nakazil - možná mám nějaký prazážitek s těma dětskejma a teď se to v mně probudilo

Nebo jinak - tohle je archetyp, hodinky víc čitelné než elegantní (asi tak osmdesátkrát) ale navíc díky lumi na ručkách a číslicích

jsou výraznější i za plného světla. V noci bohužel ztrácejí elán a za dvě hodinky už vidím skvrny místo číslic a po ručkách ani vidu...

Ale to je voda na můj mlýn, proto potřebuju na noc ty SNZG, abych byl ORIENTovaný v čase. Kdybych musel obhajovat doma, na co proboha mám tolik hodinek, tak proto.

A to některé hodinky nejsou ještě ani zveřejněné... Už chápu trable chlapů, kteří se zapletou s milenkou a doma to musí tajit před manželkou ;o)

• po měsících...
Odesláno

Tak je to tu. Vcera sli moje modre Kamasu k hodinarovi. Luneta prestala byt 120-klikova, ale mala len 60 klikov. Pravdepodobne jeden pliesok sa ohol, alebo ulomil. Problem bol, ze sa zastavovala akurat medzi minutami, takze bola stale mimo a to mi dost vadilo. Nanestastie sa mi pri pokuse dat dolu lunetu podarilo trochu poskrabat telo hodiniek (nic zasadne), ale radsej som od dalsich pokusov upustil a zaniesol ich odbornikovi. Uvidime, ako to dopadne :-)

• po 2 týdnech...
Odesláno

Hm, takze Kamasu su doma. Bohuzial, ani hodinarovi sa nepodarilo dat lunetu dole. Luneta sa neda ani odlepit a pootocit, pretoze orient tam ma vystupky. Zatial s tym budem fungovat, je to skor esteticka vada a casom mozno nieco vymyslim ....

Odesláno

tak to je nemilé.. kamasu jsou nyní mojí vlajkovou lodí, co se oblíbenosti a frekvence nošení týče a tohle není dobrá reference.

mně to samé stalo u seiko monster - ze 120 kliků na 60, ale kliká to naštěstí v celých minutách.

Odesláno

nechcem brat chut z hodiniek, ale toto by mi sakra vadilo. ja som puntickar a na hodinkach musim mat vsetko presne.  

Odesláno (upraveno)

Je to trochu neprijemne, ale ked sa na to nesustredim, tak si to ani nevsimam. Skor ma hneva, ze mi to pripada ako jednoducha oprava, ale skutocne ta luneta drzi ako prikovana. Este jedna mobilovka - skoda ze sa to pokazilo akurat v pol-minute a nie na celej.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem pauliej
Odesláno

Dobrý den,

na stahování lunet máme všechny možné profesionální nástroje....vím, že ji dokážeme sundat bez toho aniž by jsme ji nebo pouzdro poškodili.

Máme i přístup k dílům, tak snad by to mohlo být ok.

Jestli s tím chcete pomoc stačí napsat SZ, rád Vám s tím pomohu.

Rudolf Kalivoda.

Odesláno

Nové remene na novších prírastkoch 😄

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Má pravdu předseda. Sám jsem vrátil tristary na původní plecháček a docela jim to pasuje. Holt asi fakt svůj k svému. A tady ty řemeny fakt nesluší...

Odesláno

... a racing řemen na věčnej kalendář je taky tak nějak 😕 Než bych určitě přezul zpět, zkusil bych neškodnej perlon, je za babku a pásnul by tam líp... Jinak pěkný hodinky!

Odesláno
před 14 hodinami, ONYX servis hodinek napsal:

Dobrý den,

na stahování lunet máme všechny možné profesionální nástroje....vím, že ji dokážeme sundat bez toho aniž by jsme ji nebo pouzdro poškodili.

Máme i přístup k dílům, tak snad by to mohlo být ok.

Jestli s tím chcete pomoc stačí napsat SZ, rád Vám s tím pomohu.

Rudolf Kalivoda.

jestli se to posere na těch mých, tak vím, kam se obrátit. díky!

• po měsíci...
Odesláno
V 22. 6. 2020 v 9:49, lub napsal:

jestli se to posere na těch mých, tak vím, kam se obrátit. díky!

Update - hodinky som poslal do ONYX servisu. Kedze original diel je tazko zohnatelny, podarilo sa im zohnat  podobnu pruzinku, ktora sadla. Teraz ma luneta "len" 60 klikov, ale zato presne na minutove indexy. Ja som s takymto riesenim velmi spokojny a musim pochvalit p. Kalivodu za velmi dobre informovanie pocas opravy a zaroven za pracu jeho servisu - na hodinkach mi miesta ktore som poskrabal prelestili a teraz su ako nove. Aj cena bola podla mna primerana, takze sa na nich mozete s doverou obratit 🙂

Odesláno

No výborně! Zaprvé gratulace a zadruhé dobré vědět. A za třetí taky bych raději klik rovnou po minutě - přijde mi to praktičtější. Podmínkou je ale dobré lícování s indexy.

• po měsících...
  • po měsících...
Odesláno

Pánové přidávám se s nepříjemnou zkušeností s Kamasu. Na těch mých se nějak přidělává luneta. Prostě najednou jde otáčet hodně ztuha. Hodinky si moc nepořádku neužily a ani do vany je neberu, takže těsnění by mělo být v pořádku. Vždycky jsem schopen je po chvíli rozchodit korektně. Lunetu na SKX a želvách jsem měl několikrát dole a silikonem těsnění mazal, tady to dle všeho nejde snadno. Má někdo podobnou zkušenost? Díky.

Odesláno

mne sa na OrientStaroch posrala hriadelka nastovania casu. ked som nastavoval cas, tak sa vykryvila a nedolieha k puzdru. najhorsie je to, ze predajca nereaguje a teraz to riesi inspekcia :(

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...