Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 2tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Jen chtěl jsem se chtěl zeptat, vím, že jsi nedávno skončil s vapingem, jestli třeba nemáš nějaký mod a clearomizer na prodej. Raději bych koupil odtud z fora starší, než kupovat nový, tak jako jsem unáhleně nakoupil ten wismec vicino D30 a pořád to nějak není ono.

Tak kdyby něco napiš mi zprávu. Dík

Odesláno

Tak zde slavný Heisenberg není pro chlapi,dezinfekce a borůvky. Nechal jsem se ovlivnit managmenten tohoto fóra,pochopil jsem. :lol2: 

Ještě že jsem vzal klasiku tabák od T-Juice

Odesláno

No já když si ho kupoval, tak mi dealer tvrdil, že v nějakém obchodním centru v Praze se dá přístroj koupit. Ale že to moc nedoporučuje, protože přes dealera je možnost odzkoušení a hlavně lépe vysvětlí, jak se o přístroj starat (prý).

Jinak vzhledem k tomu, že jsem stejně kouřil jen "přepínačky", tak s Iqos spokojenost - můžeme používat v kanclu i v autě (šéf má sám Iqos), navíc je čím dál tím víc hospůdek a barů, kde je to povoleno (i když to teda nejen podle mě taky smrdí...).

• po 2 týdnech...
Odesláno

Na Vypichu v kauflandu je v trafice iqos holka, proda a ukaze, jak se s tim zachazi, jedina nevyhoda je, ze nedostanes tech 6 balicku za 400Kc na zkousku. Zas nemusis cekat na schuzku a za 1690 (nebo 1790?) iqos a karton je v pohode.

Ja mel krabku marlborek na den, ted po 14ti dnech co mam iqos, sem nemel jediny cigo.

Odesláno

Radsi si tam napred zavolej, byla tam pred tema 14ti dny, poslali me za ni z jiny trafiky...

Bezva, dík. Už jsem v nabíječce. Za 1790 s kartáčem Heets tyrkys je to OK. Nabídku na 5 dnů zápůjčku jsem odmít. Jediná nevýhoda je nemožnost dát si dvě tuplovaný cíga bez dobití tý trubky.

Odesláno (upraveno)

Já měl IQOS za 990 i s kartáčem. Zkusil jsem 3 "cigára" a šlo to z baráku. Obracel se mi z toho smradu a chutě kufr :).

Zlatý vapování :) a normální cigára.

Upraveno uživatelem KFL
Odesláno (upraveno)

Oceňuji na iqos cígu, že toho tolik nevykouřim a hlavně nesm.rdim, ale zato mi začali děsně sm.rdět kuřáci normálních cigaret, bych jim to zakázal :D

Nějakou dobu sem přemýšlel o e-cígu, ale odrazovala mě složitost, různý štelování a laborování s těma strojovnama a náplněma. (Koukal sem na kamaráda, co si v tom měnil nějakou spirálku s vatičkou. Možná to zas tolik složitý neni, nevim:))

Iqos stačí ošudlat uchošťourem a kartáčkem.

Jsem zatím spokojenej.

Upraveno uživatelem jungle
Odesláno

Oceňuji na iqos cígu, že toho tolik nevykouřim a hlavně nesm.rdim, ale zato mi začali děsně sm.rdět kuřáci normálních cigaret, bych jim to zakázal...

Jsem zatím spokojenej.

Na těch mejch pár denně venku je teď v zimě ten smrad zcela neadekvátní, víc smrdím než hulím, takže souhlasím.
Odesláno

Ja mam iqos asi mesic a zatim total spokojenost, druhej den po koupi jsem si dal jedno cigo na chut a po trech tydnech jsem si jednou potahnul a uz jsem cigo nechtel. Prvni cca tri dny mi prislo jak kdyz kourim mokrej tabak vytazenej z vany, ale pak dobry. Kourim porad stejne, krabku denne, ale nesmrdim, muzu kourit doma, v aute a spokojenost a vyhoda je pro me i to, ze nestahnu dve-tri na jeden zatah kdyz uz jsem jednou venku.

Odesláno

jako vaperovi mě iqos přijde jako takovej bazmek napůl cesty mezi klasikou a el. cigaretou.

dost se to rozmáhá i u nás ve firmě a když jsem se ptal proč ne rovnou vapování, tak prý že je to moc složitý atp... no, je. ale já to beru jako takový hobby, že si všechno sám připravím, namotám, namíchám..baví mě to. ale ne každý se s tím chce takhle sr.át.

na iqosu mi vadí stálá závislost na tabákových firmách, navíc ten "tabák" v tom je stejně už nějaký prefabrikát, asi jako párky od bureše, to nevidím jako extra výhru:

http://frfla.cz/2017/11/special-je-iqos-opravdu-mene-skodlivy-nebo-nam-lzou/

na vapování je super to experimentování s příchutěma. teď mám tu hrušku co doporučil Horhe, do ní zrníčko mátovýho extraktu, no a co vám budu povidat, je to moc dobrý.

Odesláno

jako vaperovi mě iqos přijde jako takovej bazmek napůl cesty mezi klasikou a el. cigaretou.

dost se to rozmáhá i u nás ve firmě a když jsem se ptal proč ne rovnou vapování, tak prý že je to moc složitý atp... no, je. ale já to beru jako takový hobby, že si všechno sám připravím, namotám, namíchám..baví mě to. ale ne každý se s tím chce takhle sr.át.

na iqosu mi vadí stálá závislost na tabákových firmách, navíc ten "tabák" v tom je stejně už nějaký prefabrikát, asi jako párky od bureše, to nevidím jako extra výhru:

http://frfla.cz/2017/11/special-je-iqos-opravdu-mene-skodlivy-nebo-nam-lzou/

na vapování je super to experimentování s příchutěma. teď mám tu hrušku co doporučil Horhe, do ní zrníčko mátovýho extraktu, no a co vám budu povidat, je to moc dobrý.

Když pominu, že ne každý je hobbybastler, tak velkou předností iQos je to, že necumlám nějaký kovový nebo plastový bazmek, ale normální filtr. 

Odesláno

cumlám plastový náústek stejně, jako když jsem kdysi kouříval dýmku. ostatně ta péče kolem toho, osobní předmět o který se starám, držení gripu v dlani.., v tom se to té dýmce v podstatě dost podobá, aspoň tak to mám já.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...