morbo Odesláno 3. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2019 @ odjinud: what if i told you ... patrick zandl is chronomag ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 3. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2019 @ odjinud: what if i told you ... patrick zandl is chronomag ...Uz davno ne ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 3. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2019 morbo - ty jsi zaspal změnu režimu :-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
morbo Odesláno 3. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2019 Nesmysl, to by tady snad bylo o tom minimalne nejaky tema ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 3. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2019 Nesmysl, to by tady snad bylo o tom minimalne nejaky tema ne?Ale hra na trolla ti jde docela dobře, to ne že ne...http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/118991-právě-jsem-prodal-chronomag/#entry2159942 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geodet Odesláno 3. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2019 Se nechal zmrazit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
(eco)Driver Odesláno 13. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2019 Někdo si tu dřív stěžoval, že fórum neumí vyhledávat krátká slova typu IWC.Jako workaround lze použít vyhledávání google s omezením na danou stránku.Například když se do vyhledávače google zadá tohle: site:http://forum.chronomag.cz/ iwc google vrací výsledky pro hledané slovo IWC, ale jen v rámci našeho fóra. Snad to někomu usnadní život. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 14. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2019 Šel by smazat obrázek loga u Prim sekce? Tahá to za oči. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 17. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2019 Možná jsem zaspal dobu a objevuje se to tu už delší dobu, všiml jsem si toho však až dnes a docela mě to zaskočilo... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 3. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2020 Nějaká novinka na hlavní stránce? Reklama,statusy po zavření se stále ukazují? Tak jsem si zvykl bez toho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 3. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2020 Nově mi nejde schovat kategorie, po kliknutí na "-" se sice schová, ale po obnovení je tam opět. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 3. ledna 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2020 Možná jsem zaspal dobu a objevuje se to tu už delší dobu, všiml jsem si toho však až dnes a docela mě to zaskočilo... Ahoj, tohle je kontextuální reklama, která se odvíjí od toho, na co jsi v komplu čuměl .... Tak zpytuj svědomí :-) Jediný můj zásah do reklamy byl po té, co se tu začal zjevovat ten slovenský zmrd AB. Po konzultaci se zprostředkovatelem reklamy byla politická reklama zakázána. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 3. ledna 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2020 Nějaká novinka na hlavní stránce? Reklama,statusy po zavření se stále ukazují? Tak jsem si zvykl bez toho. Nově mi nejde schovat kategorie, po kliknutí na "-" se sice schová, ale po obnovení je tam opět. Borci, prosím, tohle trochu rozveďte. Dík. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 3. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2020 Bert: Dík za objasnění, kontextuální reklama mě nenapadla a nemůžu vyloučit (už si nevzpomínám), že jsem na F-M stránky předtím skrzevá nějaký "Primky" fakt koukl... Ale jen jedním vočkem! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 3. ledna 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2020 ...... Ale jen jedním vočkem! ..... NO PROTO!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 3. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2020 Titulka je rozdělená na novinky, obecná diskuze, prodej, ostatni, enj. Když do některé z těchto sekcí nechodím, je v pravo na modré liště s nadpisem mínus. Po kliknutí se sekce sbalí a měla by tak zůstat. Posledních pár dní mi se mi zobrazuje vše i po sbalení, když obnovím stránku. Tzn. kliknu na mínus a sekce se sbalí, ale po F5 je je opět rozbalená. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 3. ledna 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2020 Pochopil. Díky za vysvětlení, tohle neumím. Pošlu ITmu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 3. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2020 OK, děkuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 3. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2020 Teď jsem dorazil,díky Liqid ....díky Bert. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 26. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2020 Poslední cca týden mi nejdou vkládat videa z YT, vloží se jen odkaz. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se