Octavian Odesláno 6. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2019 Ja v tom mam jasno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 6. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2019 Mě dost chytly tyhle... Ta hneda je super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
digiMonster Odesláno 6. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2019 tažko vybrať tie jedny najkrajšie ale dlhodobo sa mi páči dizajn PANERAItakže napríklad tieto by ma brali PAM 1058 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 6. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2019 (upraveno) V 6. 11. 2019 v 8:00, StefanM napsal: Najkrajšie/tie na ktorých nenachádzam žiadnu dizajnovú chybu.Stevo, takto vypadají krásně, já Ti ale sem hodím dnešní, čerstvé fotky EDC Dayton v porovnání s keramickými, mladšími sestřičkami, těch (EDC) tady moc nebude, jestli vůbec něaké . To je výsledek 5 letého každodenního nošení. A to Daytonu respektuji, jako grál R. Kdybys měl zájem o více detailních fotek, ať to tady neplevelím ojetými Daytonami, tak stačí napsat SZ. Tito mohykáni ovšem nikdy do prodeje nepůjdou. Upraveno 6. listopadu 2019 uživatelem Sphinxx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefanM Odesláno 6. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2019 Nadhera. Asi je tieto športové chrona lepšie nosiť ako oblekovky. Ale vždy lepšie nosiť, než len zafoliovane držať v trezore. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
(eco)Driver Odesláno 6. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2019 "Nejhezčí hodinky" je hodně subjektivní téma a těžko nějaké vybrat. Kdyby ale téma znělo třeba "Hodinky s nejlepším designem", vybral bych tyhle.Pokaždé, když někde vidím Junghans s bauhaus designem, řeknu si: "To se mi líbí". Podle mě je to design, který se neomrzí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 6. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2019 Nejhezci jsou pro me vzdy ty, co mam aktuaalne jako nejnovejsi. Tzn. nyni GP Laureato Ale v minulosti to byly Omega AT nebo treba Reverso.Co to bude priste ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 6. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2019 V 6. 11. 2019 v 12:16, StefanM napsal: Nadhera. No jo, jedny Rolby by se neměly bát ani futer ... ale byť jsou v rodině, tak můj šálek to není. A abych se držel tématu, tak za mě takto: 1. Breitling Chronomat Blue-eye-black/blue2. Glashütte PanoMaticLunar/Panoreserve Obě fotky z netu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Makes Odesláno 6. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2019 A. Lange & Söhne Datograph Perpetual Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tenglis Odesláno 6. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2019 Kurňyk, nějak se nemůžu rozhodnout, jestli Lange 1 v platině nebo Breguet type XXI... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matik Odesláno 6. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2019 Jasně, jsou to hrátky s určitým kultem, ale mě třeba tohle docela bere... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MedvedYogi Odesláno 7. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2019 V 6. 11. 2019 v 8:34, JMK napsal: Za mne asi tohle. Znám to jen z internetu. Reverso bez enamelu jsem viděl a jsou to podle mne nejvíc nadčasové hodinky.Ciferník asi bílý.Súhlasím, Reverso sú za mňa ultimátne oblekovky, s ktorými môže človek aj zostárnuť. Inak je to dosť náročný task, uchvátili ma mnohé, no ak by som si mal vybrať, asi by to boli tieto Rainbow Yacht Mastre: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 7. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2019 Vzhledem k tomu, že se tu objevily Datography (nádhera) mi došlo, že lze vkládat i HH a ne jen běžný kousky pro smrtelníky. Takže s dovolením přenáším svůj hlas z moonů na tyhle Jaeger LeCoultre... http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/124780-sihh-2019-grande-tradition/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bradkoun Odesláno 7. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2019 Já jsem za tyto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
minimus80 Odesláno 7. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2019 Minule tu niekto postoval článok o Independent watchmakers a najviac mi učarovali kúsky od Andreas Strehler. Paradne kúsky, pri modely Saturelle sa neviem medzi Gmt a Luna komplikáciou. Problém ktorý nikdy nebudem riešiť :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 7. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2019 já sem skromnej kluk.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zachary Odesláno 7. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2019 Na tomto tématu je krásně vidět, jak má každý jiný vkus. Já bych některé z nich z čistě osobního hlediska označil za ohyzdné, ale někomu se líbí, stejně tak naopak. V tom tkví krása hodinek, žádná možnost není ta 100% správná, nebo špatná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P11 Odesláno 7. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2019 Zelený sunburst vs zlaté indexy. Našťastie na ne mám dostatočne veľké zápästia, takže mi môžu každý druhý deň robiť radosť osobne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baza Odesláno 7. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2019 Já to vidím takto: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kluk jako buk Odesláno 7. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2019 Nudná volba, já vím. Ale dát sem cokoliv jinýho by bylo lhaní si do kapsy. V mých očích naprosto perfektní design, včetně románu na ciferníku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se