Návštěvník Zmizík Odesláno 11. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2019 1. Kdyby sis to vlákno našel a přečetl, zjistil bys, že jsem nikdy o žádné Venezuele nemluvil. To jste mi vy, zdejší levicová úderka, vložili do úst něco, proti čemu se chcete vymezovat. Ve skutečnosti jsem mluvil o úplně jiných zemích, a také jsem zmínil pokročilý plán svého kámoše. 2. Soudruzi, ve své třídní nenávisti a zakomplexovaném nacionalismu jste jaksi pozapomněli na název tohoto vlákna.Franto, ne kazdej, kdo si z tvyho rozumovani dela prdel, je nutne marxista. A proc teda vlastne nechces do ty Venezuely? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 11. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2019 (upraveno) Tuhle stránku(EDIT: tedy už tu předchozí) jsem moc důkladně nečetl, je tu moc písmen, žádné obrázky a čím delší příspěvek , tím více koncentrovaných kravin, ale:Pořád jsem nechápal, proč by Karlos měl trhat nějaké kuřata, když on je spíše na tu gramatiku, a kdo je to, probůh, ten Atilla. Tak díky kolegové, konečně jsem se dovzdělal a pochopil, že se jedná o ty slavné sportovce, co si rozkopávají gesichty. Tož to se radeji 2x podívám na trailer k ... Upraveno 11. listopadu 2019 uživatelem wizard-ov Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 11. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2019 Ja taky s jistym znepokojenim sleduju cetnost prispevku v MMA vlakne. Myslel jsem, ze takovou vymastenost tady nikdo skoro nesleduje, a pokud ano, tak se tim radsi nechlubi. Tyhle zapasy, to je snad nejprimitivnejsi sport, co existuje... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 11. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2019 +10 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Franta Dobrota Odesláno 11. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2019 Ne každý, kdo rekomenduje Milise jako ohromného pitomce a křupana, je rozumbrada.A vy zase mlátíte černochy.A vy, perníkáři, zase mrzačíte děti. A úplně nejhorší jsou fotbalisti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 11. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2019 Děkuji za rychlou odpověď. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 11. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2019 (upraveno) Pekne sa tu rozbehla debata. Jasné kluci Český Váš banánovník je samozrejme vyšší aj listy sú zelenšie.teraz sa musim v zmysle tohto prispevku postavit za kluky z Čech...pre svetove pestovanie bananov urobili viac, ako ktorakolvek krajina na svete, postuduj bratm a budes prekvapeny edit: mozno budu prekvapení aj kluci z Čech :-) Upraveno 11. listopadu 2019 uživatelem EpsteinBarr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdaMoss Odesláno 11. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2019 ... Drsněji už to neumím, sorry jako. Pěkný Vojto! +1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 11. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2019 Ne každý, kdo rekomenduje Milise jako ohromného pitomce a křupana, je rozumbrada.A vy zase mlátíte černochy.A vy, perníkáři, zase mrzačíte děti. A úplně nejhorší jsou fotbalisti.ne ne...nejhorší ze všeho jsou trpaslíci. Ty potvory vám vlezou všude. A strašně rychle se množí. Já je chytám. Zrovna včera jsem chytil dva. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 11. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2019 Borci, jako zatím docela dobrý, ale mám obavy, že to vlákno neudržíme do vánoc .... No, když bude nejhůř, povolím ve vlákně politiku a náboženství. Což ale zatím NEČINÍM!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YPO Odesláno 11. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2019 malo platny no ..... flejm umim vyrobit jenom ja a me uz to nebavi ...... uz tyhlencty hospodsky kecy o hovne zavri Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Franta Dobrota Odesláno 11. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2019 Berte, cigány můžem? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rooosta Odesláno 11. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2019 Borci, neblbněte. Přestaňte si z Čobolů dělat prdel. Včera večer jeden slovenský Maďar / maďarský Slovák totálně vypnul našeho úplně nejlepšího a nejúžasnějšího Oktagon bijce. Já sice cvičím 6 krát týdně, ale po tom, co se stalo včera se začínám bát i průměrného Prešovčana. Frajery obývající košické sídliště Luník raději nezmiňuji. Takže borci, bacha, ať nám to tady nevymláťej .....Tvoje obavy sú samozrejme na mieste... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 11. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2019 malo platny no ..... flejm umim vyrobit jenom ja a me uz to nebavi ...... uz tyhlencty hospodsky kecy o hovne zavri A navíc, jak máš teď ten novej avatar, tak třeba já ani nevim, že tu jsi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 11. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2019 Tak já když už tady píšu poslední dobou jen sračky, tak si neodpustím i nějaký rozbor toho tady Jo to pořád nadáváme na Slováky a děláme si z nich prdel, jakože nemají žádnou úctu, kulturu a maj jen Mečiara.No tak se pojďme trochu podívat na tu naši. Když už tady něco někdo vybudoval, tak to byl Němec, Polák, Maďar nebo Lucemburčan. Vlastně je pro Česko příhodné, že cizinec vyhraje anketu o největšího Čecha.V učebnicích dějepisu se hrdě hlásíme k Husitům, přitom to byla svoloč, která tuhle zemi vrátila do doby temna a třeba takový Daeš je proti nim dosti umírněné hnutí.Jsme tak pyšní na tu První republiku, jak to byla ekonomická velmoc a pak to komunisti podělali. No jako bychom si to vybudovali sami a ne monarchie aby si nesmrděla fabrikami na svém území. Za všechno může kdokoliv kolem a ty komanče jsme si taky zvolili....Když už tady za něco stál nějaký jednotlivec, tak to byl opět žid nebo Němec. Případně byl alespoň členem nějaké tajné organizace typu zednáři atd... všichni ti bílí heterosexuální muži, co "ví", nejsou ovce a používají selský rozum a nenechají se ovlivnit by si to mohli uvědomit, akorát by se jim sesypal domeček z karet. Tak a teď bych tu dal celý text V Čechách je všechno fajn, ale vyberu jen určité části: Každej káže vodu sám pije víno,chodíme okolo nemluvíme přímo,je nás deset míčů máme spousty chtíčů,nasráno v hubě a v rukách píču! yeah, kdo neskáče neni Čech,tak to je mantra pro náš břeh,odkud jsme přišli kde se vzali,to neumí říct nikdo na sto procent, sorry! Mrdaly nás armády žoldáků,neřikej že jsi tady doma, ty čuráku!Znam svůj rodokmen kam až to jde,a vim že to tak máme všichni podobně,Čech, Moravák, Němec, Polák, cikán, Žid, Maďar, nebo Slovák - to jsou kořeny, to je život,krev nevypiješ, to neni pivo! Střed Evropy, žádný hranice,o čem je spor: město, nebo vesnice?Jsi hrdej na tom že jsi Čech?No snad víš proč,nebo ti došel dech?! Nad náma pšonci vedle bratia,pod náma Fritzl za náma Fatva,amík větve koho tu máme rádi,asi jen sami sebe, tak skákat smradi!Hop hop hopiny hop,pěknej pejsek super job,na leasing auto na hypo barák,střídavá péče a malej čůrák! Drsněji už to neumím, sorry jako. Me by se ta kupa sepsanych vykalu libila treba na melodii - Poustevnik od Bedricha Nikodema. Nechces to zkusit? Yeah..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 11. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2019 Za ten Vojtův hanopis by byla za války kulka. Tvl Vojto to je jak posrat si doma pulóvr a pak v něm jít do divadla. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 11. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2019 Berte, cigány můžem?Zatím tu máš zákaz. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 11. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2019 (upraveno) Za ten Vojtův hanopis by byla za války kulka. Tvl Vojto to je jak posrat si doma pulóvr a pak v něm jít do divadla.Jj rozumim tomu správně, že jsem vyhrál titul čurák roku ? :-D zase ? Jinak prý práce. Já napsal 4 věty a potom jen ctrl c + v. A ta písnička je dobrá. To co jsem vynechal si dělá prdel z fotbalu a stylu života, to už by mi Kuncák napsal něco ostrého a potom se mi přes sz omlouval Tady celá: Upraveno 11. listopadu 2019 uživatelem vojta1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 11. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2019 Hele, moc si vo sobě myslíš - na bednu to eště není. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Franta Dobrota Odesláno 11. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2019 Zatím tu máš zákaz. Kuva, jakýpak rasismus, jaký je rozdíl mezi cigánem a Brňákem nebo Slovákem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se