moco Odesláno 19. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2019 Jsme ve flame vlákně, tak můžu... Seš kokot...Já jsem taky... já se od vlády Babiše mám lépe a lépe....a pekař z Penamu nejsem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 19. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2019 Jasně moco, chápu, ale Ty zase pochop, že ňáká rovnováha ve vesmíru muší bejt. Aby toho štěstíčka nebylo zas tak moc, co kdyby ses měl o něco hůře na Chronomagu? Třeba šikana od moderátorů, pohrdání od ostatních členů, poťouchlé SZ od Decebala .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 19. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2019 Souhlas....úplně jiný Herr Montemarje fajn, ze uz tu neni takova cenzura politiky, jako driv, vid? dokonce jsem ani nedostal ban za nepopularni nazor. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 19. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2019 To uz tu jednou bylo ze par jedincu se melo dobre za vlady jedne strany a zkurvili to vsem ostatnim, chce se mi blejt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Franta Dobrota Odesláno 19. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2019 moco: Nezaměňoval bych korelaci s kauzalitou. Já se mám taky lépe a lépe, ale narozdíl od tobě podobných ne proto, že by mi ten Stbák dál nějaký dárek na účet ostatních, ani nejsem státní parazit. Mám se lépe a lépe díky sobě samému, díky hospodářské konjunktuře, a hlavně navzdory němu a jeho nohsledům. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 20. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2019 Oni se mají dobře i duševní chudáci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Franta Dobrota Odesláno 20. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2019 ...nejlépe ze všech se mají zpupní subalterní úředníci, kteří tyjí z daní pracující třídy a své živitele nejraději kopou s rozběhem do zadku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 20. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2019 Jojo, přesně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 20. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2019 Presne. A po Novym roce nam jeste pridaji, tak koukejte radne platit dane a hlavne zdanovat ty vase sedivky z Asie. Ad Babis - a ted to myslim vazne - kdo jiny ze soucasnych politiku by ho mohl podle vas na postu premiera nahradit? To jsem zvadav, s kym prijdete, chytrolini. ...nejlépe ze všech se mají zpupní subalterní úředníci, kteří tyjí z daní pracující třídy a své živitele nejraději kopou s rozběhem do zadku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 20. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2019 Náhodou, musim se zpupnýho subalterniho Kuncáka zastat. Od tý doby, co si z Františkovejch daní začal kupovat rlx, fotí líp, rovná dřevo šikovnějc a k živitelům je den ode dne milejší... když mu tam přijde nějakej extra prudič, podivá se na svý zápěstí a hned je samej úsměv. Františku, všiml jsem si, že obzvlášť nesnášíš dvě skupiny lidí: ty, kteří tyjí z daní pracující třídy... a levičáky :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 20. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2019 Náhodou, musim se zpupnýho subalterniho Kuncáka zastat. Od tý doby, co si z Františkovejch daní začal kupovat rlx, fotí líp, rovná dřevo šikovnějc a k živitelům je den ode dne milejší... když mu tam přijde nějakej extra prudič, podivá se na svý zápěstí a hned je samej úsměv. Jo, a taky už prej docela dlouho nezmlátil žádnou ženskou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 20. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2019 Nene, Berte, jen to dělá šikovnějc. Sem to nechtěl moc rozmazávat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 20. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2019 Vy dva mě s..ete už dlouho a intenzivně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
decebal Odesláno 20. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2019 Jasně moco, chápu, ale Ty zase pochop, že ňáká rovnováha ve vesmíru muší bejt. Aby toho štěstíčka nebylo zas tak moc, co kdyby ses měl o něco hůře na Chronomagu? Třeba šikana od moderátorů, pohrdání od ostatních členů, poťouchlé SZ od Decebala .... Co to? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 20. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2019 Decebale, buď v klidu. Jsou v zásadě jen 2 možnosti: 1. Buďto Tě k oněm poťouchlým SZ přemluvím, nebo2. To zařídím nějak jinak :-) Klid, pokud by to bylo za 2), koupil bych Ti pivo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 20. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2019 Kdybych Martina neměl rád, prásknul bych na něj že z "mlácení" přešel letos do výrazně efektivnější fáze "dědění" - to se pak kupuju Lolexky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 20. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2019 Presne. A po Novym roce nam jeste pridaji, tak koukejte radne platit dane a hlavne zdanovat ty vase sedivky z Asie. Ad Babis - a ted to myslim vazne - kdo jiny ze soucasnych politiku by ho mohl podle vas na postu premiera nahradit? To jsem zvadav, s kym prijdete, chytrolini. Kdokoli... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baza Odesláno 20. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2019 Presne. A po Novym roce nam jeste pridaji, tak koukejte radne platit dane a hlavne zdanovat ty vase sedivky z Asie. Ad Babis - a ted to myslim vazne - kdo jiny ze soucasnych politiku by ho mohl podle vas na postu premiera nahradit? To jsem zvadav, s kym prijdete, chytrolini. Nechceš toho už tady nechat?Každý kdo nebude bývalý agent STB s obrovským střetem zájmů bude lepší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 20. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2019 Kdybych Martina neměl rád, prásknul bych na něj že z "mlácení" přešel letos do výrazně efektivnější fáze "dědění" - to se pak kupuju Lolexky Kdybys tak věděl, že nejsi daleko od pravdy. Takhle blízko po včerejším dědickém řízení po sestře, jsem Lolexkám opravdu nebyl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 20. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2019 (upraveno) @kuncák7: Podle toho jak často se píše o "navyšování platů pro úředníky a učitele" už by sis musel každý měsíc kupovat nejmíň dvoje.Že je realita úplně jiná a že inkoustovy celoživotní úspory dnes notář hravě přebije jedním škrtnutím pera, to už taky dobře vím... @baza: Kdokoliv? Třeba nějaké další "ukecané želé" typu Sobotky, Havla (který při své dobrácké nátuře předsedou vlády naštěstí nikdy nebyl) a nebo některý z mediálně vděčné hrstky aktivistických zmrdů, co ví o fungování státu prd a demokracii si pletou s (vlastními) ultimáty - když už jsme teda ve vlákně "Flame" a exhibujou se nám tady "chvilkaři"? Nerad to připouštím, ale to snad radši dál toho agenta kobliháře... Upraveno 20. listopadu 2019 uživatelem Radek124 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se