Přejít na obsah

Předvánoční flame volume 22

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 1,2tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Jasně moco, chápu, ale Ty zase pochop, že ňáká rovnováha ve vesmíru muší bejt. Aby toho štěstíčka nebylo zas tak moc, co kdyby ses měl o něco hůře na Chronomagu? Třeba šikana od moderátorů, pohrdání od ostatních členů, poťouchlé SZ od Decebala .... :cheers:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

moco: Nezaměňoval bych korelaci s kauzalitou. Já se mám taky lépe a lépe, ale narozdíl od tobě podobných ne proto, že by mi ten Stbák dál nějaký dárek na účet ostatních, ani nejsem státní parazit. Mám se lépe a lépe díky sobě samému, díky hospodářské konjunktuře, a hlavně navzdory němu a jeho nohsledům.

Odkaz ke komentáři

Presne. A po Novym roce nam jeste pridaji, tak koukejte radne platit dane a hlavne zdanovat ty vase sedivky z Asie.

Ad Babis - a ted to myslim vazne - kdo jiny ze soucasnych politiku by ho mohl podle vas na postu premiera nahradit? To jsem zvadav, s kym prijdete, chytrolini.

...nejlépe ze všech se mají zpupní subalterní úředníci, kteří tyjí z daní pracující třídy a své živitele nejraději kopou s rozběhem do zadku.

Odkaz ke komentáři

Náhodou, musim se zpupnýho subalterniho Kuncáka zastat. Od tý doby, co si z Františkovejch daní začal kupovat rlx, fotí líp, rovná dřevo šikovnějc a k živitelům je den ode dne milejší... když mu tam přijde nějakej extra prudič, podivá se na svý zápěstí a hned je samej úsměv.

Františku, všiml jsem si, že obzvlášť nesnášíš dvě skupiny lidí: ty, kteří tyjí z daní pracující třídy... a levičáky :D :D

Odkaz ke komentáři

Náhodou, musim se zpupnýho subalterniho Kuncáka zastat. Od tý doby, co si z Františkovejch daní začal kupovat rlx, fotí líp, rovná dřevo šikovnějc a k živitelům je den ode dne milejší... když mu tam přijde nějakej extra prudič, podivá se na svý zápěstí a hned je samej úsměv.

Jo, a taky už prej docela dlouho nezmlátil žádnou ženskou.

Odkaz ke komentáři

Presne. A po Novym roce nam jeste pridaji, tak koukejte radne platit dane a hlavne zdanovat ty vase sedivky z Asie.

Ad Babis - a ted to myslim vazne - kdo jiny ze soucasnych politiku by ho mohl podle vas na postu premiera nahradit? To jsem zvadav, s kym prijdete, chytrolini.

Kdokoli...

Odkaz ke komentáři

Nechceš toho už tady nechat?

Každý kdo nebude bývalý agent STB s obrovským střetem zájmů bude lepší.

Odkaz ke komentáři

Kdybych Martina neměl rád, prásknul bych na něj že z "mlácení" přešel letos do výrazně efektivnější fáze "dědění" - to se pak kupuju Lolexky  :speak_cool:

Kdybys tak věděl, že nejsi daleko od pravdy. Takhle blízko po včerejším dědickém řízení po sestře, jsem Lolexkám opravdu nebyl.

Odkaz ke komentáři

@kuncák7: Podle toho jak často se píše o "navyšování platů pro úředníky a učitele" už by sis musel každý měsíc kupovat nejmíň dvoje.

Že je realita úplně jiná a že inkoustovy celoživotní úspory dnes notář hravě přebije jedním škrtnutím pera, to už taky dobře vím...  -_-

@baza: Kdokoliv? Třeba nějaké další "ukecané želé" typu Sobotky, Havla (který při své dobrácké nátuře předsedou vlády naštěstí nikdy nebyl) a nebo některý z mediálně vděčné hrstky aktivistických zmrdů, co ví o fungování státu prd a demokracii si pletou s (vlastními) ultimáty - když už jsme teda ve vlákně "Flame" a exhibujou se nám tady "chvilkaři"? Nerad to připouštím, ale to snad radši dál toho agenta kobliháře...  :thumbsdown_anim:  

Upraveno uživatelem Radek124
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...