Přejít na obsah

Předvánoční flame volume 22

Doporučené příspěvky

Ale pozor, pozor! Ono se to nejak rozepsalo......

No, mne se zda, ze recnit tam u vas umite vseci. Ale podat stiznost/pripominku v psane forme je asi nadlidsky ukon. Bud nikdo z vas neumi dolozit jasne fakta / vypracovat studii dopadu pocinani starosty. Anebo se toho kokota bojite? A ta clenka tymu musi byt asi taky dobry oddil. Kolik ma najete na tachometru? Vypada to, za kdyby z kazdeho jejiho papalalulu postavili plot kolem cele Blavy, tak jeste zbyde na podpal. :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 1,2tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Jo, pak mi jsou ty jeho nazory jasny, Hasna je u globalistu a dela chemtrails! :-)

hovori nam kolega, ktory ma na konte asi osemsto wristshotov z lietadla.. vsetko to boli planetu zachranujuce lety :D

Upraveno uživatelem odjinud
Odkaz ke komentáři

No, mne se zda, ze recnit tam u vas umite vseci. Ale podat stiznost/pripominku v psane forme je asi nadlidsky ukon. Bud nikdo z vas neumi dolozit jasne fakta / vypracovat studii dopadu pocinani starosty. Anebo se toho kokota bojite? A ta clenka tymu musi byt asi taky dobry oddil. Kolik ma najete na tachometru? Vypada to, za kdyby z kazdeho jejiho papalalulu postavili plot kolem cele Blavy, tak jeste zbyde na podpal. :)

Jsem nadšenej - podání stížnosti, podložené kvalitní studií, to všechno ještě v psané formě, no, to musí zabrat na každýho starostu. To se chlap úplně posere.

Upraveno uživatelem Zmizík
Odkaz ke komentáři

Jo a jestli mi chces napsat, ze jsem cyp jak lampa a ze me prijedes zamordovat, tak se postav do rady.........hezky jeden po druhym. Delate mi v tom poradniku na limitku bordel!

Jako snazis sa, ne ze ne, ale furt to iste, uhry, hlupi slovaci.. to uz je skoro tak zufale jak pivo.

btw, obdivujem tvoje sebavedomie priatelu.. na teba by sa nestalo v rade, ani keby si sral keramicke daytony.

Odkaz ke komentáři

Asi necitas co pisem.Bolo niekolko pokusov ako na zastupitelstve,tak pisomnou formou.Dokazatelnymi studiami,ale oni su neomylni,nic nami prekladane nieje pravda,je to hejt.Cakam kedy vyhkasia,ze nam to pise Fico,alebo Putin,aby uskodili mladej novej progresivnej politike vedenia mesta.A ano pisem tak ako pisem,lebo som sa naladil na tvoju frekvenciu a sme vo vlakne,kde je to ok.No a verim,ze sa snazis domna navazat len preto,ze mi zavidis tie modre ruske digitalky,ktore som ti vyfukol a ze som do nich aj zohnal baterky :)))

No a ja v rade nikdy nestojim... ;)

Odkaz ke komentáři

Gombo mi vysvetli ako môžeš napísať 2x slovo naspet... v jedom príspevku ok, ale v druhom zas  :frusty:

keby som to napisal spravne,tak by nemuseli bratia pochopit vyznam toho slova...

..... .Len argumenty sa neprimaju .... Gombo, to sloveso fakt neumím Hardslimerovi přeložit. Nemáš tak náhodou s psaným textem problém Ty?

To ze mi niekde vypadne pismeno,hlavne ked pisem len cez mobil,automaticky znamena,ze text nedava zmysel?Resektive,zda sa ti,ze vo svojich prispevkoch pisem nieco nezmyselne,alebo ze som ?skoroanalfabet??lebo mi robi problem nieco napisat?Vzdy ked dochadzaju padne argumenty,tak nastupi pravopisne okienko.Budeme si aj fotit vysvedcenia zo zakladnej skoly?
Odkaz ke komentáři

Fotky vysvědčení ze základky? Ježíš, jen to ne. Anebo jestli jo, tak chci trochu času na fotošop :)

Tam, kudy jezdím já, MHD/taxi pruhy fungují skvěle. Teda pro nás, co jezdíme MHD ;)

Upraveno uživatelem martar
Odkaz ke komentáři

rooosta, on 12 Pro 2019 - 10:33, said:snapback.png

Gombo mi vysvetli ako môžeš napísať 2x slovo naspet... v jedom príspevku ok, ale v druhom zas   :frusty:

keby som to napisal spravne,tak by nemuseli bratia pochopit vyznam toho slova...

akože keby si napísal "naspäť" tak by to nepochopili....jááááj tak teraz už tomu rozumiem, dík za vysvetlenie  :lol2:

Upraveno uživatelem rooosta
Odkaz ke komentáři

To ze mi niekde vypadne pismeno,hlavne ked pisem len cez mobil,automaticky znamena,ze text nedava zmysel?Resektive,zda sa ti,ze vo svojich prispevkoch pisem nieco nezmyselne,alebo ze som ?skoroanalfabet??lebo mi robi problem nieco napisat?Vzdy ked dochadzaju padne argumenty,tak nastupi pravopisne okienko.Budeme si aj fotit vysvedcenia zo zakladnej skoly?

Bez snahy o navážanie sa... Mne je jedno, či píšeš z mobilu, alebo z kamennej tabuľky. Ale forma, ktorou píšeš, je čitateľná iba s veľkým sebazaprením. Vlastne by si nemusel dávať ani medzery medzi slová, keď ich už nedávaš ani medzi vetami a po čiarkach.

Odkaz ke komentáři

Nemyslim si,ze nepochopenie pisaneho textu zavisi od medzier pri bodkach,ciarkach a pri absencii velkych pismen na zaciatku viet.To uz potom aj skener v automate na vracanie zalohovanych flias je inteligentnejsi.Vies a je rozdiel pisat ako kokot a pisat kokotiny.

Gombo, sám jsi tady zmínil nezbytnou roli překladatele, takže já se Ti pokusím McStingerův příspěvek nějak v krátkosti přeložit: píšeš jako kokot (po slovensky kokot).

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...