tkol Odesláno 20. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2020 Jojo, taky mam pocit ze EXPY maji nejake vyroci takze bych to vsadil na ne... Suby maji par let do vyroci, takze tipuju novy strojek a nic vic, refresh az na vyroci... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 20. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2020 Expy 50 let, to je pravda, tak je dost pravdepodobny, ze prijde upgrade. Suby 70 let bude v roce 23, tak asi neco prijde, tezko rict, asi zase naka zelena variace, protoze ta funguje skvele... ale vubec bych se nebal ze se zmeni letos jak pouzdro, tak kalibr. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dabelM Odesláno 20. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2020 Nové pouzdro a kalibr pro Submariner by byl moc fajn, lepší než starý 5digit za nesmysl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tichus Odesláno 20. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2020 Ja o tom pouzdru ctu uz nejakou dobu. Ale krome zmeny na maxicase - menilo se vubec nekdy pouzdro? Teda krome trochu jinych hran u Yachtu a podobne. Nejak si nedovedu predstavit, ze by najednou pouzdro zmenili. A nedejboze prodlouzili nozky, jak tu nekdo psal... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 21. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2020 Spíš by mohli ubrat hmotu, zúžit nožky a snížit dýnko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 21. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2020 Já si myslím že je blbost aby bylo jiné pouzdro, GMT mají také stále stejné maxi pouzdro. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rybiz Odesláno 21. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2020 před 23 hodinami, tkol napsal: Jojo, taky mam pocit ze EXPY maji nejake vyroci takze bych to vsadil na ne... Suby maji par let do vyroci, takze tipuju novy strojek a nic vic, refresh az na vyroci... expy II maj vyroci myslim pristi rok, tudiz upgrade 2021... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Potkan Odesláno 23. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2020 EXP II 50 let vyroci 2021 EXP I 70 let vyroci 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
knihomol Odesláno 1. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2020 Myslite, ze zdrazi? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 1. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2020 O tom nepochybuj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 3. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2020 V 1. 8. 2020 v 20:26, knihomol napsal: Myslite, ze zdrazi? Nechtel jsi napsat: "Kdy myslite, ze zdrazi?" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 4. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2020 (upraveno) https://millenarywatches.com/new-rolex-warranty-card/ Žádný kód země, žádné jméno majitele... Upraveno 4. srpna 2020 uživatelem Peta-Biker Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Denjl Odesláno 17. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2020 Je to tak Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snake Odesláno 17. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2020 Kartičku jsem viděl taky, ale co máš k ní? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dabelM Odesláno 17. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2020 před 30 minutami, Denjl napsal: Je to tak Sent from my iPhone using Tapatalk Se divím, že jsi ji nedostal už s Wimbledonem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Denjl Odesláno 17. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2020 Kez by něco ) fitka z butiku - chtěl sem to videt ) Kartičku jsem viděl taky, ale co máš k ní? Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snake Odesláno 17. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2020 (upraveno) A jo-ja ju viděl, ale dostal jsem k ni taky how.o Upraveno 17. srpna 2020 uživatelem snake Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 18. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2020 Nová je určitě cool a lepší na přeprodej což je pro hodně asi důležitej parametr, ale já jsem rád že mám starou se jménem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sido Odesláno 18. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2020 před 2 hodinami, Exiztence napsal: Nová je určitě cool a lepší na přeprodej což je pro hodně asi důležitej parametr, ale já jsem rád že mám starou se jménem mam to stejne, az jednou odejdu do vecnych lovist, decka budou vedet ze sem nekupoval z druhy ruky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roland Sands Odesláno 18. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2020 Mě spíše udivuje že AD bojují proti přeprodeji (karta se jménem, nebo si kartu tuším v UK rok nechávali) a teď příjdou s tímhle? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se