jankoxxx Odesláno 21. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2013 nieco ich poriadne zaujalo ked cumakuju do rovnakej strany
pavel_h Odesláno 21. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2013 Trikrat Boston a Boxer to musis mit o zabavu postarano......
mtruelle Odesláno 21. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2013 :-), pejsků není nikdy dost :-) Trikrat Boston a Boxer to musis mit o zabavu postarano......
Ondoni Odesláno 27. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2013 (upraveno) Ze včerejšího tradičního štěpánského treku...volek nám před tím sežral celý kuřecí vývar, který jsme dali chladit ven, ale nedostatečně vysoko...takže chlapec značkoval po cestě nejen zvednutou zadní... Upraveno 27. prosince 2013 uživatelem Ondoni
mlsoun1 Odesláno 27. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2013 Ze včerejšího tradičního štěpánského treku...volek nám před tím sežral celý kuřecí vývar, který jsme dali chladit ven, ale nedostatečně vysoko...takže chlapec značkoval po cestě nejen zvednutou zadní...Tak hlavně,že se mu nic nestalo.Ten náš šmudla vlezl na stůl a sežral plný talíř cukroví.Se kulil,že jsem ho i venku musel nosit
mlsoun1 Odesláno 27. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2013 (upraveno) Tož příprava na koupání a stříhání.Druhá fotka už po vykoupání a vyfoukání,ani bych nepoznal,že je to bichon frisé.Za foto pardon,nový mobil Upraveno 27. prosince 2013 uživatelem mlsoun1
Ondoni Odesláno 27. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2013 Tak hlavně,že se mu nic nestalo.Ten náš šmudla vlezl na stůl a sežral plný talíř cukroví.Se kulil,že jsem ho i venku musel nosit Mno, šlo to z něj předkem i zadkem Je extrémně citlivý na tuk, musíme mu kupovat i speciální granule...takže vždy, když lupne něco mastnějšího, je s ním zábava...
pepescom Odesláno 27. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2013 U nás takto, pomocník pri písaní príspevkov Sent from my iPhone using Tapatalk
Chocholusik Odesláno 28. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2013 kedze moje psy posli na starobu a zatial niesme uplne odhodlany mat noveho tak aspon obcas socializujem Sheilinku, take vatsie steniatko cane corso
stenley Odesláno 29. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2013 Tož příprava na koupání a stříhání.Druhá fotka už po vykoupání a vyfoukání,ani bych nepoznal,že je to bichon frisé.Za foto pardon,nový mobil Taky bych ho asi nepoznal :-). Oproti naší slečně mi přijde i docela velkej.
filo-boxer Odesláno 29. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2013 Nový fešák Barny. To je teda slaďoch!
m.n. Odesláno 29. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2013 Nový fešák Barny. Teda ten je! Hned jsem si musel připomenout tu naši za mlada... Včera... ...a dnes.
bobi Odesláno 29. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2013 Náš tajtrlík . Mno , no dneska už to je vlastně strej fořt , v květnu mu už bude 10 let. - Kujwa to to letí
wave ceptor Odesláno 29. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2013 Máme toho samého. V květnu ale 6let.
Berbatow Odesláno 29. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2013 Naše Irská Setřice, půlroční. Odesláno z mého Transformer Prime TF201 pomocí Tapatalk 4
instant Odesláno 30. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2013 kedze moje psy posli na starobu a zatial niesme uplne odhodlany mat noveho tak aspon obcas socializujem Sheilinku, take vatsie steniatko cane corso ....ked tak pozeram na tvoj avatar a na toho psika.. snad sa aj bojim opytat cim to krmis
Sphinxx Odesláno 30. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2013 (upraveno) Chocholusik: Krásný hafík! Jinak my včera na jarní/podzimní prochajdě ... jinak máme čerstvých 9 měsíců ... Upraveno 30. prosince 2013 uživatelem Sphinxx
Marfael Odesláno 30. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2013 Krasavec Chocholusik: Krásný hafík! Jinak my včera na jarní/podzimní prochajdě ... jinak máme čerstvých 9 měsíců ...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se