Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 9,8tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno (upraveno)

Ze včerejšího tradičního štěpánského treku...volek nám před tím sežral celý kuřecí vývar, který jsme dali chladit ven, ale nedostatečně vysoko...takže chlapec značkoval po cestě nejen zvednutou zadní...

post-20351-0-83450900-1388132747_thumb.jpg

Upraveno uživatelem Ondoni
Odesláno

Ze včerejšího tradičního štěpánského treku...volek nám před tím sežral celý kuřecí vývar, který jsme dali chladit ven, ale nedostatečně vysoko...takže chlapec značkoval po cestě nejen zvednutou zadní...

Tak hlavně,že se mu nic nestalo.Ten náš šmudla vlezl na stůl a sežral plný talíř cukroví.Se kulil,že jsem ho i venku musel nosit

Odesláno (upraveno)

Tož příprava na koupání a stříhání.Druhá fotka už po vykoupání a  vyfoukání,ani bych nepoznal,že je to bichon frisé.Za foto pardon,nový mobil

post-6190-0-43148500-1388135826_thumb.jpg

post-6190-0-84291200-1388135903_thumb.jpg

Upraveno uživatelem mlsoun1
Odesláno

Tak hlavně,že se mu nic nestalo.Ten náš šmudla vlezl na stůl a sežral plný talíř cukroví.Se kulil,že jsem ho i venku musel nosit

Mno, šlo to z něj předkem i zadkem :) Je extrémně citlivý na tuk, musíme mu kupovat i speciální granule...takže vždy, když lupne něco mastnějšího, je s ním zábava...

Odesláno

kedze moje psy posli na starobu a zatial niesme uplne odhodlany mat noveho tak aspon obcas socializujem Sheilinku, take vatsie steniatko cane corso :)
u87q.jpg

Odesláno

Tož příprava na koupání a stříhání.Druhá fotka už po vykoupání a  vyfoukání,ani bych nepoznal,že je to bichon frisé.Za foto pardon,nový mobil

Taky bych ho asi nepoznal :-). Oproti naší slečně mi přijde i docela velkej.

P8220814.JPG

Odesláno

kedze moje psy posli na starobu a zatial niesme uplne odhodlany mat noveho tak aspon obcas socializujem Sheilinku, take vatsie steniatko cane corso :)

u87q.jpg

....ked tak pozeram na tvoj avatar a na toho psika.. snad sa aj bojim opytat cim to krmis :)

Odesláno (upraveno)

Chocholusik: Krásný hafík!

Jinak my včera na jarní/podzimní prochajdě :) ... jinak máme čerstvých 9 měsíců :) ...

Upraveno uživatelem Sphinxx

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...