Spongebob Odesláno 16. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2021 zas parádní série Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikinho Odesláno 16. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2021 V 12. 2. 2021 v 21:24, mAra_ napsal: @vikinho hadi tu byli první Aničce už je skoro patnáct... Ještě mám Kláru a Eduarda, ale ty ven neberu, těch se bojím @mAra_no jo, pravda, zapomněl jsem hold tu Anče málo fotíš (nebo nechodím do vlákna slizcí hadi :-)) u Vás doma musí být taky pěknej blázinec nonstop (vubec nevim, jestli tam mám dost smajlíků) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 16. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2021 Hermínka měla 6 měsíců Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 16. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2021 (upraveno) před 2 hodinami, vikinho napsal: @mAra_no jo, pravda, zapomněl jsem hold tu Anče málo fotíš (nebo nechodím do vlákna slizcí hadi :-)) u Vás doma musí být taky pěknej blázinec nonstop (vubec nevim, jestli tam mám dost smajlíků) Jo, je. Dve kocky ti tam chybej (jestli jednorozec se da brat za mimino ) Upraveno 16. února 2021 uživatelem mAra_ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikinho Odesláno 16. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2021 před 24 minutami, mAra_ napsal: Jo, je. Dve kocky ti tam chybej (jestli jednorozec se da brat za mimino ) Jednorozec měl být ty parohy nikde jsem nenašel obrázek,.. mimino mělo být ta náruč (paní bych si nedovolil označit za původce blázince ). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamilb Odesláno 16. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2021 Furt ve střehu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MR1990 Odesláno 16. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2021 před 6 hodinami, Dokusan napsal: Hermínka měla 6 měsíců Hermínka je krásna, naša Tessa bude mať 6 rokov Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel23 Odesláno 16. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2021 Kluci máte krásné Labradurky. Už jsem zase naměkko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 17. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2021 Pavle, na co cekas? Podle me to je zbytečně. Kup si novyho laba a budeš zase stastnej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 17. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2021 V 16. 2. 2021 v 14:17, kamilb napsal: Furt ve střehu... To koukali jak projel vlak ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamilb Odesláno 17. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2021 před 47 minutami, honza71 napsal: To koukali jak projel vlak ? Vynesl jsem je ven. Postavil do sněhu. Když je kosa tak si je můžu natvarovat podle potřeby. Vyfotil. Pak sousedka práskla dveřma, tak jsme udělali ještě jednu fotku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koumes Odesláno 17. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2021 To je boží dvojka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel23 Odesláno 18. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2021 (upraveno) před 21 hodinami, Moty napsal: Pavle, na co cekas? Podle me to je zbytečně. Kup si novyho laba a budeš zase stastnej Máš pravdu, ale máme pro to důvody proč ne. Jak to půjde hned si ho koupím. Máš ji krásnou, jo a problém je , že dnes štěňata nejsou. Upraveno 18. února 2021 uživatelem pavel23 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zeeberdee Odesláno 18. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2021 Dam sem Hugouse z leta pro lepsi naladu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 18. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2021 (upraveno) Přišlo mi, že ta naše obluda zase povyrostla... Tak jsem ho změřil. Jen tak krejčovským metrem... 82cm v kohoutku. Zvážit už ho nedokážu. Leda někde kde se váží nákladní vlaky ale odhadují ho na takových krásných 75-78kilo... A to to má ještě půl roku růst... Už teď máme problém se spolu vlézt na postel Upraveno 18. února 2021 uživatelem mAra_ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 18. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2021 (upraveno) @mAra_ uneses ho ? Co s takovymhle hafanem, kyz si treba zlomi tlapu ? Jak se to resi ? Hm, to asi neni dobrej priklad, pes umi po trech. Tak proste kdyz nemuze chodit a potrebuje pomoc. To musi veterinar k vam ? Upraveno 18. února 2021 uživatelem honza71 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 18. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2021 @honza71 už ne... Prostě musíš ve víc lidech... Osmdesát kilo bych asi nějak zvedl, ale osmdesáti kilového psa bez šance. Do šedesáti kilo jsem byl schopen ho vzít do náručí a postavit se na váhu i s ním. Teď už fakt ne Veterinář holt musí jezdit k nám domů ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koveras Odesláno 19. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2021 No ono záleží, ako ti ten pes pri nesení "pomáha". Po operácii hovawartky som sám neuniesol do auta ani 45kilo, museli sme v dvojko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivan Lelák Odesláno 19. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2021 Tohle je starší fotka našeho Skotyho, úžasné borderkolie. Už jsem tu psal, že po německých ovčácích v dětství a nejhloupějším, byť úžasném bíglovi jsme se rozhodli zkusit nejchytřejšího psa, borderkolii a fakt jsme se nespletli. Kámoš, společník, člen rodiny. Říká se to o všech, ale až u borderkolie vám dojde v plné míře, že je to člověk převlečený za psa. Teď je Skotymu 11. Máme i kocoura, taky 11 let a od tohoto týdne dočasně i 11 let starou papillonku Sendy, protože panička, moje máma je v nemocnici. Ale Sendy jsme dali mámě my poté, co umřel předchozí pejsek a tak jsme já a Dáša byli první, s kým jako štěňátko po rozloučení s vlastní rodinou strávila aspoň krátký čas a máme spolu hezký vztah. Papillon je podobně jako borderkolie inteligentní plemeno, koneckonců se s ním skáčou soutěže miniagility. Fakt mi přijde, že za borderkolií moc nazaostává, navíc je to fenka a pokud ze psů Skoty někoho snese, tak chytrou fenku. Sendy byla zvyklá na permanentní společnost důchodců, což teď nemá, ale zase má doma psího kámoše. Je to ale zápřah - ani ne tak oba venčit, ale když drbu jednoho, musím současně drbat i druhého. Když jednomu hodím balón, rozeběhnou se za ním oba. Řeknu jednomu fuj nebo ke mně a reagují oba, přičemž ten, kterého se to netýká, nechápe a zmateně kouká. A do toho kocour - když hladím psy, je mu to fuk. Ale když hladím kocoura, okamžitě přijdou i psi a chtějí drbat. Potřeboval bych 3 ruce. Popř. chce drbat jen Sendy a Skoty přinese balónek a chce abych mu ho házel. Fakt to není sranda, ani jedno zvíře nesmí mít pocit že ho zanedbáváme..:-):-). Máte to někdo doma taky tak? Jak to děláte vy? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 19. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2021 Plyšový Pikachu je velmi oblíbený... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se