Spongebob Odesláno 31. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2022 V 29. 1. 2022 v 13:33, gerhard napsal: Sam to je taky dobrej klasik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aktobe Odesláno 31. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2022 Sousedka vyfotila pres plot nasi zahradnici.Byla to merunka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 31. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2022 By me jeblo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aktobe Odesláno 31. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2022 před 9 minutami, Murphy97 napsal: By me jeblo Je to mazel rodiny,takze vse bylo odpusteno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gerhard Odesláno 31. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2022 Vyzerá , že nič pohoda , ale vie ma vytočiť "do biela" niekedy. Kludas jeden Napr. skryva veci. hnup jeden. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamilb Odesláno 31. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DrSlamastika Odesláno 31. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2022 Super foto ty jazvečíci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 31. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2022 před 1 hodinou, kamilb napsal: Úžasná fotka Dane (kompozice, barvy, výrazy modelů ...) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamilb Odesláno 31. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2022 před 11 minutami, Vit napsal: ... výrazy modelů .. Díky. Byli malinko naštvané protože zase poprchalo, všude blato... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 31. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2022 Jsou perfektní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 31. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2022 Jezevčiska úžasný To už by dalo na kalendář aspoň po měsících, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 31. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2022 Fakt paráda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 1. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2022 před 7 hodinami, kamilb napsal: Díky. Byli malinko naštvané protože zase poprchalo, všude blato... Jsou to holky nebo kluci? (Ta tvoje první věta mě mate) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamilb Odesláno 1. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2022 (upraveno) Holky no, než jsem si všiml tak už to nešlo. Já vím sem ostuda Upraveno 1. února 2022 uživatelem kamilb Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamilb Odesláno 1. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2022 před 5 hodinami, Vit napsal: Jsou to holky nebo kluci? Byl jsem včera pod nesmírným tlakem okolností, spojených s událostí v Něměcku. Ne ,vážně. Jak jsem včera se psama bloumal lesem tak jsem našel upytlačenou srnu. Vyfotil jsem to a poslal bráchovi že má v revíru škodnou. A až doma co jsem ladil snímek těch mých holki, tak jsem pak chtěl smazat fotky toho zločinu. Ale přesně jak v tom filmu blow_up až na velkém monitoru, jsem si na jednom záběru všiml zneklidňujícího detailu. Na stromě nad znetvořeným tělem nebohé, kolem které byl vysypaný tak kýbl kukuřice, asi jako návnada, byla fotopast. Nevím jestli to fotilo a hned posílalo. Brácha tam hned jel. Pak už jen včer napsal že byl padouch odhalen, byl to místní že snad i člen toho jejich spolku. Teda zlotřilý člen. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alky Odesláno 3. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2022 V tom německu je to opravdu síla, těm chlapům muselo normálně hrábnout...zavraždit dva lidi. Ale zpět k tématu: my dnes v prašanu, nádherný dopoledne, pak už se zatáhlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 4. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2022 V 1. 2. 2022 v 9:44, kamilb napsal: Byl jsem včera pod nesmírným tlakem okolností, spojených s událostí v Něměcku. Ne ,vážně. Jak jsem včera se psama bloumal lesem tak jsem našel upytlačenou srnu. Vyfotil jsem to a poslal bráchovi že má v revíru škodnou. A až doma co jsem ladil snímek těch mých holki, tak jsem pak chtěl smazat fotky toho zločinu. Ale přesně jak v tom filmu blow_up až na velkém monitoru, jsem si na jednom záběru všiml zneklidňujícího detailu. Na stromě nad znetvořeným tělem nebohé, kolem které byl vysypaný tak kýbl kukuřice, asi jako návnada, byla fotopast. Nevím jestli to fotilo a hned posílalo. Brácha tam hned jel. Pak už jen včer napsal že byl padouch odhalen, byl to místní že snad i člen toho jejich spolku. Teda zlotřilý člen. chudák srnka ale super konec příběhu! že to někomu stojí za to... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 4. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2022 (upraveno) Volba bílé barvy pro koženou sedačku nebyla z nejšťastnějších... Upraveno 4. února 2022 uživatelem mAra_ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 4. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2022 před 22 minutami, mAra_ napsal: Volba bílé barvy pro koženou sedačku nebyla z nejšťastnějších... Naopak - volba byla správná a barva ladí k srsti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 4. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2022 (upraveno) Se z něj poseru... Jak jiní psi když spí, tak se jim zdají sny a někam běhají.( Naivně si říkám, že honí zajíce na rozkvetlé louce).. Tak ten můj ze spaní cení zuby, vrčí a zdá se mu, že něco trhá... A když vím, jak vřelý má vztah k jiným psům... O čem se psíčkovi asi zda SMRT! Upraveno 4. února 2022 uživatelem mAra_ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se