warann Posted January 4 Report Share Posted January 4 (edited) před 16 hodinami, Red Dwarf napsal: Kolegové, poraďte mi nějakého pesana k dětem, aktuálně teda do bytu, ale snad se letos přestěhujeme někam, kde bude zahrádka. Pes bude denně tak 5 hodin sám doma, což by mu nemělo vadit (jasně, chápu...), ale měl by zvládnout i pár hodin venku když se jde někam na výlet. Nechci vyloženě gaučáka, ale mazla pro děti a parťáka pro mě. Dík. Už jsem to tu psal na obdobnej dotaz, ale za mě stafík. S dětma vydrží (a nechá si líbit) neuvěřitelný kusy a na výlety je taky v pohodě. Celkem malej psík, samozřejmě, že štěňata jsou celkem temperamentní a vyžadují nějakej ten pohyb, čímž myslím spíš pravidelně, než jen o víkendu. Jo, a v současný době se neshání úplně dobře, ale o se netýká jen jich. Edited January 4 by warann Link to comment Share on other sites More sharing options...
sorondo Posted January 4 Report Share Posted January 4 https://www.bvv.cz/vystavy-psu/narodni-vystava-psu/ Co třeba navštívit tuto výstavu a udělat si přehled a třeba i pokecat s některým chovatelem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radek Cigi Posted January 4 Report Share Posted January 4 před 7 minutami, warann napsal: Už jsem to tu psal na obdobnej dotaz, ale za mě stafík. S dětma vydrží (a nechá si líbit) neuvěřitelný kusy a na výlety je taky v pohodě. Celkem malej psík, samozřejmě, že štěňata jsou celkem temperamentní a vyžadují nějakej ten pohyb, čímž myslím spíš pravidelně, než jen o víkendu. Jo, a v současný době se neshání úplně dobře, ale o se netýká jen jich. Souhlasím s Warannem! AST jsem měl 13 let v bytě v paneláku. Pokud měl, zejména první tři roky, dostatečné fyzické vybití, tak byl doma v klídku - gaučík. Několik hodin (do 6-ti hodin určitě) doma vydrží taky v pohodě a hlavně neštěká na každou kravinu. Líbilo se mi, jak uměl jezdit výtahem - nastoupil k lidem, sedl si, koukal před sebe, výtah zastavil, on vyšel - nikoho si nevšímal. A poznal i správné patro. Tohle plemeno je moje srdcovka - k lidem se choval přátelsky, jen některé černé psy (labradory) nemusel. Zdravotní stránka, skladnost (33-34 kg) a krmení taky OK, nenáročné. Link to comment Share on other sites More sharing options...
warann Posted January 4 Report Share Posted January 4 před 8 minutami, Radek Cigi napsal: Souhlasím s Warannem! AST jsem měl 13 let v bytě v paneláku. Pokud měl, zejména první tři roky, dostatečné fyzické vybití, tak byl doma v klídku - gaučík. Několik hodin (do 6-ti hodin určitě) doma vydrží taky v pohodě a hlavně neštěká na každou kravinu. Líbilo se mi, jak uměl jezdit výtahem - nastoupil k lidem, sedl si, koukal před sebe, výtah zastavil, on vyšel - nikoho si nevšímal. A poznal i správné patro. Tohle plemeno je moje srdcovka - k lidem se choval přátelsky, jen některé černé psy (labradory) nemusel. Zdravotní stránka, skladnost (33-34 kg) a krmení taky OK, nenáročné. Akorat ja tady opakovane matu, za coz se omlouvam. Mame a meli jsme Stafbulika, kterymu se obcas taky rika stafik. Kazdopadne podobna natura, ale kompaktnejsi provedeni, coz z hlediska zadani beru jako vyhodu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dandy Posted January 5 Report Share Posted January 5 Náš malý divoch... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamilb Posted January 7 Report Share Posted January 7 V 3. 1. 2022 v 16:12, Red Dwarf napsal: Kolegové, poraďte mi nějakého pesana k dětem,... Hlavně ne jezevce, to sou klasické svině. Teď kdybych se připlížil a dupl, tak mi visí na nohavici. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hasňa Posted January 7 Report Share Posted January 7 Famózní fotka! Miluju jezevce. Měli jsme dva drsnosrsté a byli parádní. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamilb Posted January 7 Report Share Posted January 7 Dík, drsné smetáky má brácha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Plattfuss Posted January 7 Report Share Posted January 7 Watchdog! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radek124 Posted January 7 Report Share Posted January 7 @kamilb Vidíš, všichni tři naši hladkosrstí ňufáci byli doslova chůvy - zvlášť ten první (o kterým jsme se srandou říkali že jde o krokodýla s plastikou na jezevčíka), malou si hned po přinesení z porodnice hned u dveří očuchal a byla jeho, akorát ke kočárku zaparkovanýmu před obchodem se nikdo cizí nesměl přiblížit, jinak byl kravál... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mAra_ Posted January 8 Report Share Posted January 8 Konečně ideální počasí. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radik Posted January 8 Report Share Posted January 8 (edited) V 7. 1. 2022 v 10:01, kamilb napsal: Hlavně ne jezevce, to sou klasické svině. Teď kdybych se připlížil a dupl, tak mi visí na nohavici. Mamku jednou u kamarádky jezevčík natvrdo hryznul. Ale ona jí varovala, ať ho rači nechá, že je vostrej. Ale nedala si říct Pak jsem měl na základce spolužáka, kterej měl doma taky hrubosrstýho jezevčíka a taky to byl hajzlík a několikrát dostal na prdel když se po mně chěl ohnat. Takže tohle plemeno u mě nemá dobrou pověst Edit: čímž teda nic proti týhle dvojce, foto jako vždy dokonalý! Edited January 8 by Radik Link to comment Share on other sites More sharing options...
nizkotucnytvaroh Posted January 10 Report Share Posted January 10 Psí oči, verze 2.0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sphinxx Posted January 11 Report Share Posted January 11 V 4. 1. 2022 v 8:40, warann napsal: Už jsem to tu psal na obdobnej dotaz, ale za mě stafík. S dětma vydrží (a nechá si líbit) neuvěřitelný kusy a na výlety je taky v pohodě. Celkem malej psík, samozřejmě, že štěňata jsou celkem temperamentní a vyžadují nějakej ten pohyb, čímž myslím spíš pravidelně, než jen o víkendu. Jo, a v současný době se neshání úplně dobře, ale o se netýká jen jich. V 4. 1. 2022 v 9:10, Radek Cigi napsal: Souhlasím s Warannem! AST jsem měl 13 let v bytě v paneláku. Pokud měl, zejména první tři roky, dostatečné fyzické vybití, tak byl doma v klídku - gaučík. Několik hodin (do 6-ti hodin určitě) doma vydrží taky v pohodě a hlavně neštěká na každou kravinu. Líbilo se mi, jak uměl jezdit výtahem - nastoupil k lidem, sedl si, koukal před sebe, výtah zastavil, on vyšel - nikoho si nevšímal. A poznal i správné patro. Tohle plemeno je moje srdcovka - k lidem se choval přátelsky, jen některé černé psy (labradory) nemusel. Zdravotní stránka, skladnost (33-34 kg) a krmení taky OK, nenáročné. Podepisuji obojí - Amstaff i Staffbull jsou vhodná plemena k dětem, jsou to velcí srdcaři. Doporučuji nebrat modní modrou (šedá) je to krásná, ale náchylná srst na zdravotní problémy a různé alergie. Každému se to líbí, ale pak je majitel i pes smutnej. Link to comment Share on other sites More sharing options...
warann Posted January 11 Report Share Posted January 11 před 7 minutami, Sphinxx napsal: Podepisuji obojí - Amstaff i Staffbull jsou vhodná plemena k dětem, jsou to velcí srdcaři. Doporučuji nebrat modní modrou (šedá) je to krásná, ale náchylná srst na zdravotní problémy a různé alergie. Každému se to líbí, ale pak je majitel i pes smutnej. Jeste - jako znamej lakomec -dodam, ze cenovej rozdil az 10 tis za barvu mi prisel fakt dost. Takze misto modni modry mame mame doma seredu, co vypada jak krizenec dalmatina a jack russela . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moty Posted January 11 Report Share Posted January 11 (edited) Když mysli, ze se nedivame tak leze do postele a este se tomu tlemi A zimu fakt nemá rada, je to holt princezna Edited January 11 by Moty Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sphinxx Posted January 11 Report Share Posted January 11 před 17 minutami, warann napsal: Jeste - jako znamej lakomec -dodam, ze cenovej rozdil az 10 tis za barvu mi prisel fakt dost. Takze misto modni modry mame mame doma seredu, co vypada jak krizenec dalmatina a jack russela . No jo, ale máš po problému. A kdepak šereda, klasické zbarvení, úplně normálka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
siwi Posted January 12 Report Share Posted January 12 Beníku, neštěkej na tu labuť !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuncák7 Posted January 12 Report Share Posted January 12 Hlídám Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spongebob Posted January 12 Report Share Posted January 12 Můj dnes takhle Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts