Murphy97 Odesláno 17. září Nahlásit Odesláno 17. září Jedna za osmnact, druha bez dvou za dvacet Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 5 5
DarylVanHorne Odesláno 17. září Nahlásit Odesláno 17. září před 1 hodinou, Murphy97 napsal: ..v nepochopitelnych Absolutní TOP
ABCDE Odesláno 18. září Nahlásit Odesláno 18. září Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 7 3
kat. g. Odesláno 18. září Nahlásit Odesláno 18. září V 11. 9. 2026 v 17:29, ivan_989 napsal: Prechádzky sú každý den kratšie a kratšie ... Už ma nadšene nevíta ked prídem domov. Šetrí sily. Niekedy sa zdá že ma už nespoznáva. Občas len tak stojí , podlomia sa jej labky a takmer padne. Viem že ten čas raz musel prísť. Hard times pre ňu aj pre nás.... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Takové těžší společné období, kterého se všichni co je milujeme a dýchali bychom za ně, bojíme. Jak moc rozumím, sedmý a osmý senior kousek ode mě. Neztrácet čas a být tu pro ně každou chvilku, protože nikdy nevíme, jak dlouhá ještě bude. Obejmout, přitisknout, vnořit se .. Přeji ještě hodně vzájemné blízkosti. 4
kat. g. Odesláno 18. září Nahlásit Odesláno 18. září V 14. 9. 2026 v 9:17, ivan_989 napsal: RIP Enngy Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Omlouvám se. Je mi to líto. 1
Fester Odesláno 19. září Nahlásit Odesláno 19. září Když se tu zmiňovalo to spaní Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 5 5
gun4 Odesláno 19. září Nahlásit Odesláno 19. září Spolecnik u sekani travniku Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 10
honza71 Odesláno 19. září Nahlásit Odesláno 19. září Před hodinou, gun4 napsal: Spolecnik u sekani travniku Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Kontrolor kvality
Tomak Odesláno 19. září Nahlásit Odesláno 19. září Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 16 1
gunman Odesláno 19. září Nahlásit Odesláno 19. září Večerní pohoda Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 15 2
vzduch Odesláno 20. září Nahlásit Odesláno 20. září Ranní pohoda. Vyvenčená, nažraná a zase odpočíváme. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 10
DarylVanHorne Odesláno 20. září Nahlásit Odesláno 20. září (upraveno) Venčíte "psa" a fenku. Kdo z nich má potřebu očůrat každý roh, sloup, nebo větší kytku? Samozřejmě pejsek - na to kašle! Ale... Když se vaše fenka rozmyslí, že si (jak je dnes moderní) své pohlaví vybere sama, má potřebu očůrat úplně všechno. Ale jak to dělat v praxi, když nemá stejný nástroj, jako pejsek a zvednout jednu nohu tedy moc nepomůže? No samozřejmě to totálně po Česku očůrá. Tak konečně se mi povedlo vyfotit tu naší blbku "v akci". Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 20. září uživatelem DarylVanHorne 21 1
Tomak Odesláno 20. září Nahlásit Odesláno 20. září Cestou na loď Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 8 2
DarylVanHorne Odesláno 20. září Nahlásit Odesláno 20. září Jako že nekecám... Diagnóza? Myslíte že by se to mělo léčit? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2 8 1
Vit Odesláno 23. září Nahlásit Odesláno 23. září Andymu odjel oblíbený člen rodiny a nevzal ho s sebou, tak trucuje ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 6 3 1
kuncák7 Odesláno 23. září Nahlásit Odesláno 23. září Poprvé obleček. Je mi skoro 7 měsíců a pohoda oblíkání. No a pak siesta. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 10 1 1
Prochy68 Odesláno 23. září Nahlásit Odesláno 23. září Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 11
Ivan Lelák Odesláno 23. září Nahlásit Odesláno 23. září Včera jsem vzal Beryho na procházku, už nějakou dobu jsme spolu nebyli v lese a taky jsem chtěl vyzkoušet, jestli bude možné s ním běhat. Celkem 6,5 km, zatím bez hůlek, jen s vodítkem, prošli jsme se a místy pár set metrů popoběhli. Bery běží po cestě rovně, nekličkuje ani na mne neskáče jako že "hurá, jdeme dovádět". Sice mu moc nejde chodit pomalu, ale to se naučíme, snaží se reagovat i na povely ke změně směru, což průběžně trénujeme. Takže dobrý, asi začnu pokukovat po caniscrossové výbavě. PS: Minuli jsme několik pěkných hub, které jsem neměl kam dát, tak se tam asi dnes vrátím.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 14
DarylVanHorne Odesláno 24. září Nahlásit Odesláno 24. září Super inteligentní výraz, aneb když mě někdo budí a nutí mě opustit gauč Dobrou noc Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 7 3
Fester Odesláno 25. září Nahlásit Odesláno 25. září Tak jsem doma po operaci kolene a pejsci si to prohodili. Kira se víc kamarádí se ženou, protože s ní chodí ven a Rocco se ujal role doktora Bolíto a utěšuje moji frustraci z nemožnosti pořádného pohybu Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 8
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se