Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
V 11. 9. 2026 v 17:29, ivan_989 napsal:

Prechádzky sú každý den kratšie a kratšie ...

Už ma nadšene nevíta ked prídem domov. Šetrí sily.

Niekedy sa zdá že ma už nespoznáva. Občas len tak stojí , podlomia sa jej labky a takmer padne. 

Viem že ten čas raz musel prísť. Hard times pre ňu aj pre nás....

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Takové těžší společné období, kterého se všichni co je milujeme a dýchali bychom za ně, bojíme. Jak moc rozumím, sedmý a osmý senior kousek ode mě. Neztrácet čas a být tu pro ně každou chvilku, protože nikdy nevíme, jak dlouhá ještě bude. Obejmout, přitisknout, vnořit se .. Přeji ještě hodně vzájemné blízkosti.

• Like 4
Odesláno (upraveno)

Venčíte "psa" a fenku. Kdo z nich má potřebu očůrat každý roh, sloup, nebo větší kytku? Samozřejmě pejsek - na to kašle!

Ale...

Když se vaše fenka rozmyslí, že si (jak je dnes moderní) své pohlaví vybere sama, má potřebu očůrat úplně všechno. Ale jak to dělat v praxi, když nemá stejný nástroj, jako pejsek a zvednout jednu nohu tedy moc nepomůže? No samozřejmě to totálně po Česku očůrá. Tak konečně se mi povedlo vyfotit tu naší blbku "v akci".

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Upraveno uživatelem DarylVanHorne
  • Haha 21
  • Dát hlas 1
Odesláno

Poprvé obleček. Je mi skoro 7 měsíců a pohoda oblíkání. No a pak siesta.

• Like 10
  • Haha 1
  • Dát hlas 1
Odesláno

• Like 11
Odesláno

Včera jsem vzal Beryho na procházku, už nějakou dobu jsme spolu nebyli v lese a taky jsem chtěl vyzkoušet, jestli bude možné s ním běhat. Celkem 6,5 km, zatím bez hůlek, jen s vodítkem, prošli jsme se a místy pár set metrů popoběhli. Bery běží po cestě rovně, nekličkuje ani na mne neskáče jako že "hurá, jdeme dovádět". Sice mu moc nejde chodit pomalu, ale to se naučíme, snaží se reagovat i na povely ke změně směru, což průběžně trénujeme. Takže dobrý, asi začnu pokukovat po caniscrossové výbavě. PS: Minuli jsme několik pěkných hub, které jsem neměl kam dát, tak se tam asi dnes vrátím..

• Like 14

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...