Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Afričan: Nestraš. :) My doma ještě stěně neměli. Respektive nikdy jsem ho neměl plně na starosti. Máme s přítelkyní takovou generálku na mimino. :)) Musím pohledat nějaký cvičák na Praze 4.

• Odpovědi 9,7tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Sry, ale na tý fotce mi připomíná divočáka, což vlastně asi i bude :lol2: ale fešák.... :) Jo se štěnětem je větší sranda než s miminem, tak užívej :)

Odesláno

Naše potvora po štědrovečerní hostině, kdy sežrala kilo cukroví, mgr včera zase vytočila. Sedím u compu, mám výhled do obýváku, Kara zjistí okem, že ji vidím a v klidu si vezme z talíře linecké. Zařvu, co to děláš!? Karinka na mě čumí tím známým pohledem, já tu vůbec nejsem a v klidu dožvýka. Má skoro 4 roky a nikdy si nic nevzala ze stolu, má super výcvik a od cizího si venku nic nevezme. Vypadá to na menzes, to by všechno vysvětlovalo.

9bc12e995f743a9b257b1e796a24e1d6.jpg

Odesláno z mého LG-D855 pomocí Tapatalk

Návštěvník Kamil
Odesláno

kup si niekedy hot dog a obradne ho pred nou sezer, nech holka vie co riskuje.

To funguje? Ptám se vážně. Myslíš, že si to pes dá do souvislosti s nějakým sežraným cukrovím před pár dny?

Odesláno

To funguje? Ptám se vážně. Myslíš, že si to pes dá do souvislosti s nějakým sežraným cukrovím před pár dny?

samozrejme ze nie, to bol pokus o vtip.. ktory sa ale nedal pochopit, kedze ten pes je irsky seter a nie jazvecik, ako sa mi z tej fotky na malej mobilnej obrazovke povodne zdalo.

post-4112-0-90327200-1483532307_thumb.jpg

Odesláno

Afričan: Nestraš. :) My doma ještě stěně neměli. Respektive nikdy jsem ho neměl plně na starosti. Máme s přítelkyní takovou generálku na mimino. :)) Musím pohledat nějaký cvičák na Praze 4.

Krásnej:-) Jinak generálka na mimino super, to máš pravdu, velmi podobný scénář jenom ti nerozkouše boty :-)

Odesláno

Naše maďarka stále nechápe, že všichni psi nejsou socializovaní ... Po pokousaní jsme museli nechat vyříznout hematom...

post-7553-0-68869200-1483632275_thumb.jpg

Odesláno

Naše maďarka stále nechápe, že všichni psi nejsou socializovaní ... Po pokousaní jsme museli nechat vyříznout hematom...

chudák holka,ať se co nejdřiv uzdraví!

Odesláno

Som v inom vlakne spominal predchadzajuceho psiska, tak jedna jeho fotka. Bez ohladu na to, ze sucasny psisko je proste fantasticky, tento (menom Nanuk) bol proste osobnost z ineho sveta. Dostal ho osteosarkom pre jeho druhymi narodeninami, ale dodnes si na Nanuka spomeniem.

Vsimnite si ten aportik - poctivy kilovy biely suter..

post-4112-0-31079900-1483659791_thumb.jpg

Odesláno

MichalSVK: Meli jsme hovíka s bývalou přítelkyní (teda spíš ona měla :)) a je to úžasný pes. Sice trošku ostrý a tvrdohlavý,ale po pubertě už naprosto pohodový. Je fakt, že mu moje ex věnovala dost času. Ale stálo to za to.

Odesláno

Som v inom vlakne spominal predchadzajuceho psiska, tak jedna jeho fotka. Bez ohladu na to, ze sucasny psisko je proste fantasticky, tento (menom Nanuk) bol proste osobnost z ineho sveta. Dostal ho osteosarkom pre jeho druhymi narodeninami, ale dodnes si na Nanuka spomeniem.

Vsimnite si ten aportik - poctivy kilovy biely suter..

Zustal ti v pameti, protoze ocividne non-stop nespal. :-)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...