Ace84 Odesláno 3. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2017 Afričan: Nestraš. My doma ještě stěně neměli. Respektive nikdy jsem ho neměl plně na starosti. Máme s přítelkyní takovou generálku na mimino. ) Musím pohledat nějaký cvičák na Praze 4.
DavidLC Odesláno 3. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2017 Sry, ale na tý fotce mi připomíná divočáka, což vlastně asi i bude ale fešák.... Jo se štěnětem je větší sranda než s miminem, tak užívej
Berbatow Odesláno 3. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2017 Naše potvora po štědrovečerní hostině, kdy sežrala kilo cukroví, mgr včera zase vytočila. Sedím u compu, mám výhled do obýváku, Kara zjistí okem, že ji vidím a v klidu si vezme z talíře linecké. Zařvu, co to děláš!? Karinka na mě čumí tím známým pohledem, já tu vůbec nejsem a v klidu dožvýka. Má skoro 4 roky a nikdy si nic nevzala ze stolu, má super výcvik a od cizího si venku nic nevezme. Vypadá to na menzes, to by všechno vysvětlovalo. Odesláno z mého LG-D855 pomocí Tapatalk
instant Odesláno 3. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2017 kup si niekedy hot dog a obradne ho pred nou sezer, nech holka vie co riskuje.
Návštěvník Kamil Odesláno 4. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2017 kup si niekedy hot dog a obradne ho pred nou sezer, nech holka vie co riskuje. To funguje? Ptám se vážně. Myslíš, že si to pes dá do souvislosti s nějakým sežraným cukrovím před pár dny?
instant Odesláno 4. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2017 To funguje? Ptám se vážně. Myslíš, že si to pes dá do souvislosti s nějakým sežraným cukrovím před pár dny? samozrejme ze nie, to bol pokus o vtip.. ktory sa ale nedal pochopit, kedze ten pes je irsky seter a nie jazvecik, ako sa mi z tej fotky na malej mobilnej obrazovke povodne zdalo.
mondeo2 Odesláno 4. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2017 Nemám to dát spíš do humoru ? http://postovnezdarma.cz/pan-mops-silikonove-sitko-na-caj
African Odesláno 4. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2017 Afričan: Nestraš. My doma ještě stěně neměli. Respektive nikdy jsem ho neměl plně na starosti. Máme s přítelkyní takovou generálku na mimino. ) Musím pohledat nějaký cvičák na Praze 4.Krásnej:-) Jinak generálka na mimino super, to máš pravdu, velmi podobný scénář jenom ti nerozkouše boty :-)
Ivan Lelák Odesláno 4. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2017 Teď na Silvestra - Skoty a fotografka Drákulka v akci...
Boudy Odesláno 5. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2017 Naše maďarka stále nechápe, že všichni psi nejsou socializovaní ... Po pokousaní jsme museli nechat vyříznout hematom...
Nick06 Odesláno 5. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2017 Naše maďarka stále nechápe, že všichni psi nejsou socializovaní ... Po pokousaní jsme museli nechat vyříznout hematom...chudák holka,ať se co nejdřiv uzdraví!
mAra_ Odesláno 5. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2017 Tak já po všech těch krásných fotkách přidám jednu ošklivou mobilní.
instant Odesláno 5. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2017 Som v inom vlakne spominal predchadzajuceho psiska, tak jedna jeho fotka. Bez ohladu na to, ze sucasny psisko je proste fantasticky, tento (menom Nanuk) bol proste osobnost z ineho sveta. Dostal ho osteosarkom pre jeho druhymi narodeninami, ale dodnes si na Nanuka spomeniem. Vsimnite si ten aportik - poctivy kilovy biely suter..
Ace84 Odesláno 6. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2017 MichalSVK: Meli jsme hovíka s bývalou přítelkyní (teda spíš ona měla ) a je to úžasný pes. Sice trošku ostrý a tvrdohlavý,ale po pubertě už naprosto pohodový. Je fakt, že mu moje ex věnovala dost času. Ale stálo to za to.
Hasňa Odesláno 6. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2017 Som v inom vlakne spominal predchadzajuceho psiska, tak jedna jeho fotka. Bez ohladu na to, ze sucasny psisko je proste fantasticky, tento (menom Nanuk) bol proste osobnost z ineho sveta. Dostal ho osteosarkom pre jeho druhymi narodeninami, ale dodnes si na Nanuka spomeniem. Vsimnite si ten aportik - poctivy kilovy biely suter.. Zustal ti v pameti, protoze ocividne non-stop nespal. :-)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se