MJ. Odesláno 6. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2017 Vzácne chvíle porozumenia.no nevim.....pes zádama přilepenej v koutě, kočka před nim. Tam probíhala nějaká forma šikany, než si je vyrušil
gerhard Odesláno 6. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2017 Tak uz dostal nejak? tie bomby dnes hej. Stale chodi za nim chce sa kamaratit nucha ho lize . Kocurovi to nereze.
Wanderer Odesláno 8. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2017 Teda chodit venčit 70kg dogu, které nefungují zadní nohy, není žádná sranda. Nejhorší je ten pocit, že to je stejně otázka času, kdy půjdu kopat hrobeček. Chlapi, to je fakt na pytel. Vůbec nevím, kdy a jak mám říct děckám, že se s ním mají rozloučit. To bude asi nejhorší.
African Odesláno 8. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2017 Ti věřím, my jsme si pořídili nového medvěda a to dost rychle, protože manželka, já i děti jsme byli od rychlého odchodu naší dobrmanky dost špatný, ani po několika měsících jsme se nesrovnali:-( Nikdy na ni nezapomeneme, ale jede se dál...no a po příchodu nového psíka vidím na všech opět úsměv ve tváři :-) Psík dělá radost. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
pavel23 Odesláno 8. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2017 Krása, co to je za rasu? A začíná nový příběh.
African Odesláno 8. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2017 Dík, tady jsem se o ní už trochu rozepsal, rasa luxusní :-) http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/13518-kdo-máte-jakého-psa/page-155
Wanderer Odesláno 8. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2017 Asi to bude nejlepší řešení, pořídit hned nového. Ani nevím jaké plemeno. Možná zase dogu, ale když si představím, že totéž budu řešit třeba po šesti letech... Chtěl bych něco většího, dobrého na hlídání, zahrada je dost velká a musí být k dětem. Až na velké mrazy, celoročně venku. Ale nějak nemám chuť něco vybírat. Kdybyste měli nějaký tip, budu rád. Takhle vypadal v době svého největšího majestátu.
bobi Odesláno 8. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2017 Ti věřím, my jsme si pořídili nového medvěda a to dost rychle, protože manželka, já i děti jsme byli od rychlého odchodu naší dobrmanky dost špatný, ani po několika měsících jsme se nesrovnali:-( Nikdy na ni nezapomeneme, ale jede se dál...no a po příchodu nového psíka vidím na všech opět úsměv ve tváři :-) Psík dělá radost.hih, super fotky.Jak pak psí slečně říkáte ?
kuncák7 Odesláno 8. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2017 Wanderer- kavkazsky pastevecky pes? Majestatny je dost, k detem ok, hlidac paradni ( mel jsem ho na vojne ). Jen potrebuje pevnou ruku a dost silnou. Jinak doporucuju.
African Odesláno 8. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2017 hih, super fotky.Jak pak psí slečně říkáte ?Jméno vymyslel kluk a já mu pomohl s překladem, aby o dovolených v tropech neměla problémy takže Blackie :-)
mAra_ Odesláno 8. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2017 (upraveno) Wanderer- kavkazsky pastevecky pes? Majestatny je dost, k detem ok, hlidac paradni ( mel jsem ho na vojne ). Jen potrebuje pevnou ruku a dost silnou. Jinak doporucuju.V podstatě všechna plemena která z toho vychází... Stredoasiat, Kavkazan, podhalansky pastevec, krašský pastevec. Upraveno 8. ledna 2017 uživatelem mAra_
bobi Odesláno 8. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2017 (upraveno) Blackie,tak to sedí - yes Upraveno 8. ledna 2017 uživatelem bobi
DavidLC Odesláno 8. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2017 Asi to bude nejlepší řešení, pořídit hned nového. Ani nevím jaké plemeno. Možná zase dogu, ale když si představím, že totéž budu řešit třeba po šesti letech... Chtěl bych něco většího, dobrého na hlídání, zahrada je dost velká a musí být k dětem. Až na velké mrazy, celoročně venku. Ale nějak nemám chuť něco vybírat. Kdybyste měli nějaký tip, budu rád. Takhle vypadal v době svého největšího majestátu.Drž se, není to lehký, ale jen popíšu svojí situaci před dvěma lety. Měli jsme výmaráka a odešel, byl jsem grogy (první můj pes, stejně s dětma,atd.) a každý mi radil, psa hned a mě to nešlo. Trvalo to cca půl roku a stejně ty začátky s klukama (naše psí dvojčata) byly těžký, porovnávání a podobně. Ale už je to cajk a je nám fajn. Neradím jak, spíš si to, až nastane ten čas, urči sám a dobře vyber.....Rozhodně bych ale dětem nic neříkal a postavil je před hotovou věc, abych je netrápil. Ale i to je jen můj názor a zkušenost.
Eman2208 Odesláno 8. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2017 Asi to bude nejlepší řešení, pořídit hned nového. Ani nevím jaké plemeno. Možná zase dogu, ale když si představím, že totéž budu řešit třeba po šesti letech... Chtěl bych něco většího, dobrého na hlídání, zahrada je dost velká a musí být k dětem. Až na velké mrazy, celoročně venku. Ale nějak nemám chuť něco vybírat. Kdybyste měli nějaký tip, budu rád. Takhle vypadal v době svého největšího majestátu.Krásné zvíře, já to řešil před dvěma lety, po deseti letech odešla čuvačka. Měla raka v močových cestách, v pondělí jsme ji nechali uspat a ve středu už jsem měl zamluvené štěně, stejnou rasu. Neumím si představit něco jiného, tak nějak jsem k těm čuvačům přirostl. Tak popřemýšlej, splňuje vše, co požaduješ.
Wanderer Odesláno 9. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2017 (upraveno) Dneska jsme ho pochovali. Byl to Pan Pes, i když přišel veterinář s injekcí. Emane díky za tip, tohle je horkej kandidát. Když tak prosím do SZ kontakt, kde jsi ho pořídil. Nejradši bych jel ještě tenhle týden pro štěně. Upraveno 9. ledna 2017 uživatelem Wanderer
Boudy Odesláno 9. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2017 To je mi líto, Wanderer ... My dnes vyndali stehy z ucha a pozítří můžeme sundat kornout z krku ...
Moty Odesláno 10. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2017 Ach jo, tyhle konce sou dycky smutný, podle mě, je nejlepší záplata hned štěně, určitě to zmenší bolest, držte se
lukas.78 Odesláno 10. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2017 Včera večer mě opustil nejlepší přítel. To je ten pejsek co mám v avataru. Musel jsem ho nechat uspat. Už jsem přišel o většínu rodiny, ale tohle je stejně těžké. Tak snad mu tam bude dobře....
ivan_989 Odesláno 10. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2017 Vsetkym tym, o ktorych si prisiel vratane pejska, je dobre. Jediny komu je z toho bohuzial blbo si ty. Ak ti je kvoli nim smutno, tak sa na to pozri z tejto strany a snad sa ti ulavi. Treba ist dalej a najst si dovod na radost. Aby ti bolo dobre teraz, nie az potom ked sa raz aj ty poberes na druhu stranu.
Wanderer Odesláno 10. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2017 Včera ráno jsem kopal svému věrnému příteli hrob a řešil injekci. Teď sedím v autě a syn má na klíně štěně čuvače. Asi je to fakt nejlepší recept. Zármutek vytěsnila volba nového jména. :-)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se