Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Petre, ani se nedivim.

Me odesel 25.12 pes a stale zjistuju, ze kdyz o nem mluvim, tak jako by jeste zil.

Odesláno

Pořád se nemohu zbavit pocitu, že kdyby odešla přirozeně, nesl bych to v mezích možností "lépe", než jí naložit do auta a jet s ní na veterinu s tím, že to musím ukončit a dívat se jí při tom do očí a čekat až usne.  

Odesláno (upraveno)

Pořád se nemohu zbavit pocitu, že kdyby odešla přirozeně, nesl bych to v mezích možností "lépe", než jí naložit do auta a jet s ní na veterinu s tím, že to musím ukončit a dívat se jí při tom do očí a čekat až usne.

Nevim, aspon se netrapila dyl. Me odesel sam (10 minut pred koncem se chtel jit projit najednou s malym do lesa, zpet sem ho uz musel odnyst a....). No nic, nevim co je lepsi.

Zkus zapomenout a porid jineho, to te privede jiste na jine myslenky :-).

Upraveno uživatelem kuncák7
Odesláno

Byl jsem na tom stejně a musel jsem si dát pár měsíců pauzu. Hned pořídit štěně jsem prostě také nemohl. Dej tomu čas a uvidíš že přijde doba kdy bude l?p...

Odesláno

Petr S.: Taky jsem to předloni podstoupil po 16 letech. Výčitky z toho nemám, protože to co jsme, nebo spíš ona, prožili poslední dva dny, tak to bylo prostě vysvobození. Hele v ordinaci jsem to taky vořval.

Taky jsme říkali, že kvůli tomu konci už nikdy. No a cca po roce....

post-32740-0-04187100-1522877606_thumb.jpg

Odesláno

Bude to znít asi hloupě, ale jelikož už tohle nechci zažít znovu, nechci právě proto dalšího psa. Ale nikdy neříkej nikdy.

Měl jsem to samý, ale ten můj měl pouhých sedum let................

no nic, dal jsem si pauzu 18 let a pořídil novýho Kavalíra....

Odesláno

vzhledem k tomu, že náší labradorce bude 1.6. 15 let tak se už taky bojím, přečetl jsem si psí modlitbu a mám nějak mokrý oči:-((

Psí modlitba

Můj pane, Ty sis mě vybral a já Tě budu milovat do konce svého života.

Nesnaž se zlomit mou duši násilím, mohl bych se bránit svými zuby, ale já bych Tvé ruce po každé ráně olízal.

Buď trpělivý, já tak lépe pochopím Tvá přání.

Vždyť nežádám mnoho, za každé pohlazení a trochu jídla budu vděčný.

Výměnou za to nad Tebou budu bdít, chránit Tvou rodinu a hlídat Tvůj dům.

Můj pane, Ty máš své přátele, ale já mám jen Tebe, jsi středem mého vesmíru.

Budu Ti vděčně ležet u nohou a následovat každý Tvůj krok.

Můj pane, až zestárnu a nastane můj čas, nenech mě trápit v bolestech.

Drž mě prosím pevně v náručí, a když naposledy pohlédnu do Tvých očí, které budou plné slz,

pak vím, že můj život měl smysl, neboť já miloval Tebe a ty jsi miloval mě.

Děkuji

Odesláno

přečetl jsem si psí modlitbu a mám nějak mokrý oči:-((

sakra chlapi nedavajte sem taketo veci...som to precital a mam nejak mokre aj lica....a krpata sa akurat dosla smajchlovat a odstrkuje mi tablet...zrazu mi to uz nevadi....
Odesláno

Sorry, to sem nechtěl, ale myslel sem to v dobrým abys neměl vyčitky, že si jí tam odvezl

Odesláno

Moty v pohodě, nebylo to nic proti Tobě, jen jsem si uvědomil jak je ten text pravdivý až z toho mrazí, kdybych to četl, když ještě žila, vzal bych to lépe a hlavně bych se ho více držel. Jen mi došly určité věci víc než před tím....

Že si ale uměla udělat pohodlíčko...

post-53285-0-73784300-1523018503_thumb.jpg

Odesláno

Na to se nikdy nepřipravíš, je do plnohodnotný člen rodiny a každej může říkat, že nepatří do postele, že je na práci a nevím co ještě, máš ho rád protože s Tebou tráví dlouhou část života a pak si najednou odejde. Nás to čeká, nevím kdy, ale každý večer jí jdu pohladit a doufám, že ráno vstane, sice pomalu, než se jí rozhýbou kyčle, ale vstane. Bohužel už teď vím, že jí na tu veterinu jednou povezu jenom já, až ten dej přijde, jak se na to připravit? Nijak, to nejde...

Odesláno

Chlapi skúste trocha veselšie. Tešiť sa z toho co je teraz a nie smútiť z toho co bude v budúcnosti.

Odesláno

to já se s ní právě těším každý den, nicméně si uvědomuju že 15 labrador je hodně na hraně

Odesláno

to já se s ní právě těším každý den, nicméně si uvědomuju že 15 labrador je hodně na hraně

To ano, ale jeste vydrzi (tez jsem si pak rikal, ze u skoro 15 let staryho NO se to dalo cekat, ale ze jsem mohl udelat vic).

Na tu tvou modlitbu musim stale myslet.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...