African Odesláno 28. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2019 Sluší ji to Prý že děkuje, je to mazel :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 3. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2019 (upraveno) Madam, to není Kavkazan, to je prase! Upraveno 3. března 2019 uživatelem mAra_ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 3. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2019 Ale naštěstí už odpočívá po obídku na kanapi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vietor007 Odesláno 9. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2019 Ahoj, nemate niekto stenatka americkeho kokrspanela? Pripadne tip kde kupit. Dik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GeorgeB Odesláno 9. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2019 (upraveno) Pridavam obě životni lasky najednou Upraveno 9. března 2019 uživatelem GeorgeB Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 10. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2019 (upraveno) Já přidám 1/3 ...Holt byl v telce pejsek... Upraveno 10. března 2019 uživatelem mAra_ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MR1990 Odesláno 19. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2019 a takto sa tvari vzdy ked nieco chce Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berbatow Odesláno 19. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2019 Jooo, to známe. Kde jsi byla?? Nebyla jsi v řece? Neeee, já o ničem nevím, ani nevím od čeho jsem mokrá. Přijde, takhle se zatváří a pak ji dej kartáč. Odesláno z mého LG-H870 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 19. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2019 Tak ať je dědek taky slavnej tady na tom fóru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel23 Odesláno 30. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2019 Tak jsem se dnes ve 20.15 hodin po 14 letech a 3 měsíců naposled pomazlil s mou Jessi. Je mi z toho hodně smutno, ale dle vyjádření veterinářky by další dny byly jen velké trápení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 30. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2019 (upraveno) Tak jsem se dnes ve 20.15 hodin po 14 letech a 3 měsíců naposled pomazlil s mou Jessi. Je mi z toho hodně smutno, ale dle vyjádření veterinářky by další dny byly jen velké trápení.čtrnáct let je neskutečný věk, já se musel rozloučit s mým prvním Kavalírem už po sedmi letech, taky jsem ho musel nechhat uspat.................... je to těžký.............. a je to už dvacet let Upraveno 30. dubna 2019 uživatelem mondeo2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vzduch Odesláno 1. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2019 Trošku veseleji. Příští sobotu si jedeme pro našeho prvního psa. Je to fenka zlatého retrívra. Dcerka už se nemůže dočkat, žena je v pohodě (kdysi psy měla) a já očekávám, že budu muset slevit ze svých jiných aktivit. Ale taky se už těším. R Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel23 Odesláno 1. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2019 Trošku veseleji. Příští sobotu si jedeme pro našeho prvního psa. Je to fenka zlatého retrívra. Dcerka už se nemůže dočkat, žena je v pohodě (kdysi psy měla) a já očekávám, že budu muset slevit ze svých jiných aktivit. Ale taky se už těším. RBude to najednou jiný a proto to potom tolik bolí. Kór když máš psa doma. Připravoval jsem se na to , ale i tak je to těžký. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 1. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2019 Bude to najednou jiný a proto to potom tolik bolí. Kór když máš psa doma. Připravoval jsem se na to , ale i tak je to těžký. na to se nepřipravíš, i když si říkáš, že to je lepší, že odejde pes starej než když o něj příjdeš v jeho mládí, ale stejhně je to na pytel, je s tebou podstatnou část života, je to člen rodiny, tak se není co divit. my budeme, doufám, s naší labradorkou slavil 1.6. 16 let, ale to víš, že se každý den při návratu z práce raduju, když mě vítá, v tomto věku to je asi už jen o měsících, bohužel, ale třeba nás překvapí a dá ještě jednou s náma Vánoce u stromečku, kéž by Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel23 Odesláno 2. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2019 (upraveno) Moje byla pořád ok a najednou před třemi týdny v noci mrtvice. Mysleli jsme si, že je po ní podelala se, pěna z huby a třes. Volal jsem na veterinu a tam neměli čas. Tak jsme ji uklidnili a šly spát. Ráno vypadala normálně jen měla hlavu na stranu. Od té doby to šlo z kopec nejedla nechtěla chodit,prostě bez jiskry bez života. A verdikt veterinářky kompletní selhávaní orgánu srdce 25% plíce taky a rozhodnutí bylo na nás. Snad jsme ji pomohli. Upraveno 2. května 2019 uživatelem pavel23 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 2. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2019 udělali jste dobře, chodíme tak 1x za 2 měsíce na veterinu, aby se nam na ní podívali, jestli se netrápí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tobi Odesláno 3. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2019 (upraveno) Odešel nám včera náš Don.... je to moc těžký.... Upraveno 3. května 2019 uživatelem Tobiška Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel23 Odesláno 3. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2019 Odešel nám včera náš Don.... je to moc těžký....Soucítím s tebou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tobi Odesláno 3. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2019 Dík,bylo mu 8let,bral léky na štítnou žlázu a včera záchvat ,byl v bezvědomí,veterina,byl přidušený a nastal otok mozku,na doporučení doktorky jsme ho nechali uspat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dacambary Odesláno 3. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2019 Ta naše holka vyžaduje nonstop naší společnost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se