Návštěvník Odesláno 24. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2019 @vzduch to je čuvač ? Ta naše se vody panicky bojí. Předtím jsme měli Berňáka a ten to měl stejně až do doby kdy jsem ho léčkou nalákal do vody. Dělal jsem, že se topím, on kňučel a postupně se odvažoval dál a dál až teda připlaval mě zachránit a když jsem ho potom pohladil, tak s kňučením odplaval na břeh a dva dny se mnou nemluvil. Mi to bylo úplně blbé, jsem se styděl za tu podlost, ale od té doby ho z vody skoro nešlo dostat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vzduch Odesláno 24. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2019 Vojta1: Je to fenka zlatého retrívra, 3 měsíce. Vodu miluje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 24. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2019 .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 24. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2019 snad tam neusnul Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooski Odesláno 24. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2019 Naše Jesska s letním sestřihem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 25. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2019 snad tam neusnulTy dlouhé letní dny ho dohánějí k zoufalství, to se pes prostě pořádnně nevyspí. A zoufalá situace žádá zoufalé řešení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 25. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2019 Bol trochu hladny, no.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
senior1949 Odesláno 25. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2019 miláček ARNOŠT fon Banhof Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 29. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2019 Arnie ma klacik a je spokojenej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paro Odesláno 29. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2019 Takhle vypada nedusledna vychova... vzal jsem je vcera vecer na malinkatej vybeh po Stredohori a na 8. nejdriv zastavkoval nejslabsi clanek a potom se pridal i pes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berbatow Odesláno 29. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2019 Arnie ma klacik a je spokojenej 20190629_112258.jpgJeště že se nepokoušel projít dveřmi. Naše potvora se pokoušela projít dveřmi s dvoumetrovým klackem v hubě. Odesláno z mého LG-H870 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 29. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2019 Zkousel jednou do kufru takhle, vod ty doby mu to pred navratem musim sebrat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 30. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2019 Když jsem svýho času poznal drahou polovičku, měla kromě jezevčíka ještě fenku německýho ovčáka - a ta mrcha měla přesně ten samej zlozvyk, najít si v lese nejmíň 3-metrovej "klacíček" a ten pak s sebou táhnout zbytek cesty (ne za střed, ale taky někde v třetině-čtvrtině), pokud možno až do pelechu a tam pak to zasmolený dřevo žvejkat.Ale nic to nebylo proti tomu když mi ta bestie chlupatá při ranním venčení zdrhla, našla liščí , důkladně se v něm vyválela - a já ji pak ten samý den dopoledne musel vízt na zkoušky ve svým autě... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
relativ Odesláno 30. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2019 Pred strihaním : a po: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooski Odesláno 1. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2019 Ten už byl jako slušná koule :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 1. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2019 Barborka na zahradě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 6. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2019 Nevím,proč mě fotí.Místo aby mi dal tu dobrotu co má před sebou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
svijanskymaz Odesláno 15. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2019 Dnesny prirastok...Bisonik Essi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 24. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2019 (upraveno) Utrpení ve vedrech = napustil jsem na zahradě necky.Jinak už jsem Barborce objednal kamaráda, aby tu nebyla na zahradě tak sama. V září jedu do Ruska pro středoasiata... Upraveno 24. července 2019 uživatelem mAra_ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 24. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2019 Krásný . Náš tajtrlík má venku taky napuštěnou vaničku,yes . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se