mAra_ Odesláno 19. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2019 Držte se, snad to dobře dopadne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 19. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2019 držte se, si rozumnej chlap, uděláš to jak nejlepší to pro něj bude, i když to bude bolet vás, každopádně držím palce, ať s vámi ještě vydrží Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sorondo Odesláno 19. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2019 Já jsem na tom podobně, babička má jezevčíká, který už nemůže ani chodit. Budeme ho také muset uspat. Takže vím jak Ti je. Moje žena, je už teď s toho vyřízená ? v SO jdem nato, ale samozřejmě bez nich ? holky mi nakládaj. Nevím jak to zvládnu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 21. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2019 Tak bohuzel potvrzeno. Lymfom. Uzliny a metastaze v plicich. Ta spatna varianta.Prognoza tydny, v lepsim pripade nizsi jednotky mesicu. ?Smirujeme? se s tim a udelame mu zbytek zivota paradni! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 21. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2019 To je mi líto. Verim,že určitě uděláte.Držte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 21. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2019 Diky, vsak tys to taky nemel uplne easy v posledni dobe.No nic, jsme pejskari, tohle clovek musi behem zivota zkousnout nekolikrat.A nakonec zustanou ty pekny vzpominky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 21. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2019 To je blbý a smutný. Tak se držte. No, jinak já byl v přesvědčení, že naše staficka na starý kolena dostala rozum a ono asi ne. Dřív, když byla mladší a rychlejší nesnesla žádný cizí zvíře na naší zahradě. Jsme na vsi, tak se to samozřejmě týkalo především koček. Některý bohužel dopadly nevalné, ale ty časy jsou pryč, dnes se kočky před ní drze produciruji a ona je zcela bezmocná. No a co nevyvede? Ráno vylezeme, trávník rozrytej a v díře leží mrtvej ježek. Bych ji přetrhl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 21. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2019 Diky, vsak tys to taky nemel uplne easy v posledni dobe.No nic, jsme pejskari, tohle clovek musi behem zivota zkousnout nekolikrat.A nakonec zustanou ty pekny vzpominky.Ať si ten zbytek užije a ať se netrápí dlouho. A vy se též dlouho netrapte, měl u vás skvělej život. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 21. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2019 No nic, jsme pejskari, tohle clovek musi behem zivota zkousnout nekolikrat.A nakonec zustanou ty pekny vzpominky. Tohle je prostě fakt a bez těch konců by nebyla ta radost a pohoda být s nimi. Poděkovat a vzpomínat. Drž se.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 22. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2019 U nás Blackie je furt happy, no tak je to mladice :-) Aspoň že ty psi jsou férový...musel jsem na delší procházku. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 22. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2019 Pěkná,na ty fotce to Blackie sekne - yes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
antitomas Odesláno 22. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2019 Murphy97: par stran zpet jsem daval to samy, museli jsme naseho bloodhounda uspat - velky nador v dutine brisni. Rozhodli jsme se jeste v ten den pro injekci, nechteli jsme mu protahovat utrpeni. Doktor mu dal max. mesic, ale nechteli jsme ho nechat do stavu, kdy prestane zrat a bude mit bolesti.Chapu, ze mu chces udelat posledni chvile fajnovy, ale verim, ze takovy mel i zivot. Je to tezky rozhodnuti a louceni.My uz mame zamluveny dalsi stene bloodhounda... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 26. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2019 si pekne chrumkal a decko ho necitlivo zobudi hrou na trumpetu.. psi zivot. ale zavyja len tak do uska, lebo vie ze nesmie nahlas.. (to mliaskanie ignorujte, porezal si pojebicko o kosticku z pterodaktyla) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 26. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2019 Dnes odesel nas Gaston. Frajer a partak az do posledni minuty. Nikdy na nej nezapomeneme.Koho by zajimal jeho pribeh, kdyz jsme si ho dva roky zpatky osvojili, tady je.https://www.utulek-liben.com/products/gaston1/ Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 26. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2019 Škoda fešáka :-( Držte se... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 26. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2019 Dnes odesel nas Gaston. Frajer a partak az do posledni minuty. Nikdy na nej nezapomeneme.Koho by zajimal jeho pribeh, kdyz jsme si ho dva roky zpatky osvojili, tady je.https://www.utulek-liben.com/products/gaston1/Teď jsem to dočetl a kamaráde máš můj hlubokéj obdiv. Pár ovčáků jsem měl (na vojně to dělal) a naučit "staryho" psa novéjm kouskům (zvyk na lidi i další psiska) to chce hodně trpělivosti. Já měl z vojny 10 letyho a bylo to půl roku pekla, než si doma zvykl.Hluboká poklona. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 26. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2019 Udělal jsi mu krásný kus života, klobouk dolů... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sorondo Odesláno 26. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2019 Obdivuji Tě, nikdy jsem nad tak velkou pomocí nepřemýšlel. Jak si pomohl pejskovy Gaston. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 27. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2019 (upraveno) murphy - klobuk dole, toto nedokaze hocikto Upraveno 27. září 2019 uživatelem instant Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 27. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2019 Martine, odchody jsou smutné, ale udělali jste mu krásný důchod, nebýt vás skončil by špatně, takhle odešel a byl milován. Držte se Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se