Přejít na obsah

Kdo máte jakého psa?

Conrad

Doporučené příspěvky

Já jsem na tom podobně, babička má jezevčíká, který už nemůže ani chodit. Budeme ho také muset uspat. 

Takže vím jak Ti je.

Moje žena, je už teď s toho vyřízená ? v SO jdem nato, ale samozřejmě bez nich ? holky mi nakládaj.

Nevím jak to zvládnu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To je blbý a smutný. Tak se držte. No, jinak já byl v přesvědčení, že naše staficka na starý kolena dostala rozum a ono asi ne. Dřív, když byla mladší a rychlejší nesnesla žádný cizí zvíře na naší zahradě. Jsme na vsi, tak se to samozřejmě týkalo především koček. Některý bohužel dopadly nevalné, ale ty časy jsou pryč, dnes se kočky před ní drze produciruji a ona je zcela bezmocná. No a co nevyvede? Ráno vylezeme, trávník rozrytej a v díře leží mrtvej ježek. Bych ji přetrhl.

Odkaz ke komentáři

Diky, vsak tys to taky nemel uplne easy v posledni dobe.

No nic, jsme pejskari, tohle clovek musi behem zivota zkousnout nekolikrat.

A nakonec zustanou ty pekny vzpominky.

Ať si ten zbytek užije a ať se netrápí dlouho. A vy se též dlouho netrapte, měl u vás skvělej život.

Odkaz ke komentáři

U nás Blackie je furt happy, no tak je to mladice :-) Aspoň že ty psi jsou férový...musel jsem na delší procházku.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři

Murphy97: par stran zpet jsem daval to samy, museli jsme naseho bloodhounda uspat - velky nador v dutine brisni. Rozhodli jsme se jeste v ten den pro injekci, nechteli jsme mu protahovat utrpeni. Doktor mu dal max. mesic, ale nechteli jsme ho nechat do stavu, kdy prestane zrat a bude mit bolesti.

Chapu, ze mu chces udelat posledni chvile fajnovy, ale verim, ze takovy mel i zivot. Je to tezky rozhodnuti a louceni.

My uz mame zamluveny dalsi stene bloodhounda...

Odkaz ke komentáři

Dnes odesel nas Gaston. Frajer a partak az do posledni minuty. Nikdy na nej nezapomeneme.

Koho by zajimal jeho pribeh, kdyz jsme si ho dva roky zpatky osvojili, tady je.

https://www.utulek-liben.com/products/gaston1/

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři

Dnes odesel nas Gaston. Frajer a partak az do posledni minuty. Nikdy na nej nezapomeneme.

Koho by zajimal jeho pribeh, kdyz jsme si ho dva roky zpatky osvojili, tady je.

https://www.utulek-liben.com/products/gaston1/

Teď jsem to dočetl a kamaráde máš můj hlubokéj obdiv. Pár ovčáků jsem měl (na vojně to dělal) a naučit "staryho" psa novéjm kouskům (zvyk na lidi i další psiska) to chce hodně trpělivosti. Já měl z vojny 10 letyho a bylo to půl roku pekla, než si doma zvykl.

Hluboká poklona.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...