AndyAaron Odesláno 3. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2021 To je super foto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 3. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2021 Parádní pejsci, naše Blackie pomáhala tahat na pochodu, malé děti pomoc ocenili Jinak jsem se nedávno zasmál, když mi kamarád říkal, že si taky na týden půjčil psa, aby zjistil jaký to je a prý když to bude v pohodě, tak si jednoho také koupí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gerhard Odesláno 3. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2021 Samo v obľúbenej činnosti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 3. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2021 Vyhlizime ztracene mladi… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 3. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2021 Béňa nám pěkně roste: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ouskavl Odesláno 5. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2021 Když do roztrhání, tak do roztrhání. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 5. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ouskavl Odesláno 5. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2021 Tak prej ani Maláčovou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 5. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2021 :-))) Dobré ho vedeš ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 5. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2021 Já už toho svýho dědka radši vodím po lesích, aby se mi u schránky nevzteknul a nebylo mu pak z toho předvolebního hnusu blbě... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jebiga Odesláno 6. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2021 odpoledni klid ten se ma nejlip :-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 6. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2021 (upraveno) Strašně to letí . Už je ji dvanáct let ! Zlato naše . Ze čtyř psu ten nej. Upraveno 6. října 2021 uživatelem long Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 7. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2021 V 5. 10. 2021 v 20:40, Radek124 napsal: Já už toho svýho dědka radši vodím po lesích, aby se mi u schránky nevzteknul a nebylo mu pak z toho předvolebního hnusu blbě... to je krásnej dědoušek A má parádní postroj! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 7. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2021 V 5. 10. 2021 v 19:40, ouskavl napsal: Tak prej ani Maláčovou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jarek.s Odesláno 11. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2021 Omlouvám se za trošku jiný příspěvek. Hledáme nový domov pro 10ti letého maltézáka. Bohužel po úmrtí jeho páničky není možné jej umístit nikde v rodině. Vhodný pro důchodce bez jiných zvířecích mazlíčku. Má svůj věk a nemá rád se o páníčka s nikým dělit. Bez PP. Ideálně okres Nový Jičín. Více případně v SZ. Kdyby to tu vadilo tak vymažu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 13. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2021 Přijdu dom a na matraci tohle... Z toho se nevymluví... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 13. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2021 Roste jako z vody… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 13. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2021 Je přítelkyně, i když už ji beru jako vlastní Hlídá nejen nemocnou paničku, ale i její potravu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 13. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2021 Vcera vecer, po sedmnacti a pul letech, odesel dustojne jako kral nas Andy. Tak se tam mej, kamarade! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vzduch Odesláno 14. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2021 Smutné, ale ten věk a důstojný konec, tak by to mělo být. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se