Jump to content

Recommended Posts

Posted

Když jsme si malou (chlupatou) na dvou měsících přivezli domů, měla 9,8 kg. Zítra bude mít měsíce tři a má 20 kg. Šmarjá, to bude macek... Už přerostla malou (bez chlupů), ta má jen osmnáct:-)

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

Posted
před 59 minutami, African napsal:

Blackie tak černá, že nejde ani fotit 😍

To jsou nápady, to je jako fotit žlutého labradora ve sklepě na hromadě uhlí ...

😁

Posted
před 3 hodinami, mlsoun1 napsal:

Dnes se jedeme podivat na pejska.Tak nam drzte palce😊

Šťastnou ruku při výběru 😉

My jsme připraveni, kde jste 🙂

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

Posted

Tož si nejsem jist,jestli jsem netrefil na množitele.Domluvil jsem si schůzku s pánem(no bylo mi trošku divné,že mi nechce sdělit jméno,příjmení),budiž.Až na místě.Někdo je takový.Další věcí je,že se chtěl setkat ve vedlejším měste.kde jsem několik roků bydlel a řekl mi danou adresu.Víme známe všechny ulice,pán nevěděl ani co je v okolí.Řekněme...nováček.Ale žena pořád naléhá,že chce pejska,tak když hned,tak hned.Nakonec se ji otevřeli oči.Ale k věci.

Pán (rom)přišel s krásným,velmi hubeným,ale hravým pejskem.Jedná se o tří měsíční štěně,ať to napíši přesně.Pejsek nebyl z chovné stanice.Ale od majitele,který ji má měsíc a musí dát pejska pryč ohledně toho,že jeho děti dostali vyrážku a lékař je odeslal na alergologii na testy.Znám takový případ,stane se a když se to řeší hned,tak je to pro všechny lepší.

Na další otázky.Matka-fena,otec-pes.No matka je 100% jezevčík,tu jsem viděl.Vůbec nevěděl očkování.Jen že ji koupil v lékárně tabletu na odčervení.Ptal jsem se,jestli s ní byl na veterině.Proč bych to dělal?Říkám mu dobře tedy,sepíšeme smlouvu a zítra zajdeme ne veterinu k naší lékařce.Ať ji prohlédne,nelíbila se mi ta pohublost,ještě jsem to nezažil a ani ty chlupy,takové prořídlé.To se mu už nelíbilo.No Já bych Vám dal psa,Vy mi dáte hned finance a naschle.Žádný zájem,kam jde pes a ke komu.Upřímě,nikdy jsem takové jednání nezažil.

Rozloučili jsme se,že mu ještě brnknu a on se vydal jako domů a Já do vozu.A proč jako?

Venku zrovna bylo venčení pejsků a daní  pejskaři a to hlavně babky-drbny.Tak jsem se na pána zeptal,už mi to prostě bylo divné.Neboť se jedná o panelové domy a to v dané lokalitě pouze tři,tak se tam lidé a hlavně pejskaři znají.Paní byla z vchodu kde prý bydlí prodejce.Paní zde bydlí přes 20 roků a nikdy ho neviděla a neboť je v důchodě,tak ani pejska nezná,že by s ním někdo za poslední dobu chodil po venku.

Nebudete tomu věřit,před dvěma týdny jsem natrefil na inzerát papírových jezevčíků v Olomouci a hle psala mi paní z Itálie.To jsem raději rovnou vzdal.

Takže počkáme na jaro,jsem na seznamu u jednoho pána v chovné stanici,který chce nakrýt fenu,ale zde uvidíme,jestli se to povede.

Posted

Ale mozna bys zachranil psa a udelal dobrej skutek

Odesláno z mého SM-T505 pomocí Tapatalk

Posted
před 4 minutami, Prochy68 napsal:

Ale mozna bys zachranil psa a udelal dobrej skutek

No ale zas by tim podporil cernej trh (no pun intended).. a cigos by sel uloupit dalsiho pseka a strelit dalsimu "zachranci"... byt mi je psa lito, tadle levota by se proste nemela podporovat..

Posted
No ale zas by tim podporil cernej trh (no pun intended).. a cigos by sel uloupit dalsiho pseka a strelit dalsimu "zachranci"... byt mi je psa lito, tadle levota by se proste nemela podporovat..
Jo to mas pravdu, byla to jen takova uvaha

Odesláno z mého SM-T505 pomocí Tapatalk

Posted

Pejska je mi lito,ale takove jednani neuznavam.Dalsi veci je,ze jsem se nikdy nesetkal s tak pohublym stenetem a tak si rikam,ze i kdyz se slituji na pejskem,tak se taky muze stat,ze budu vecne travit na veterine,tedy pokud se dozije nejakeho veku.Kamarad si takto koupil rovnez pejska a nemel ho ani rok.

Posted
před 18 hodinami, Radik napsal:

Chjo... :( Už po prvních řádcích co jsem začal číst se divím, že sis ještě říkal "ok, budiž"...

Rikal jsem si to kvuli zene,nebot je po raku v invalidnim duchode(sice jeste porad uci,ale jen par hodin tydne)a rada by zase pejska.Na rasu je zvykla a hlavne je nemoci limitovana na mala plemena.

Posted
před 9 hodinami, mlsoun1 napsal:

Rikal jsem si to kvuli zene,nebot je po raku v invalidnim duchode(sice jeste porad uci,ale jen par hodin tydne)a rada by zase pejska.Na rasu je zvykla a hlavne je nemoci limitovana na mala plemena.

Ahoj, vím máte rádí jezevčíky, ale co takhle změna? Měly by jste divocha hned.

https://www.facebook.com/groups/1647869405479896