Brolo Odesláno 4. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2023 Sníh Bilba strašně baví, tak jsme zajeli do Brdů :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 4. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2023 No a pak to zabij... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 5. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2023 13 rokov a jeden mesiac. manekyn od narodenia Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 5. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2023 Je to stále fešák,yes ... "a dokonce nespí" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 5. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2023 To je nějaké divné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rimidalvlark Odesláno 5. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2023 před 21 hodinami, mAra_ napsal: @Radik Je fakt, že od doby, co mi kocour nachcal (a přežil=nezabil jsem ho) do zesilovače, subwooferu za cca 70k, tak si to tak neberu vymena dveří holt už zcela jistě proběhne... Až to trochu odroste. A kytky a stromy zasadím na zahradě nové. Šak co, stejně mě to baví Mi kocur prohryznul ruku jak jsem ho vyhazoval z hodinkové dílny. Pojišťovna mi dala 3.500,- no moje zlatíčko. Už na sebe zarobil..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 5. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2023 před 21 hodinami, mAra_ napsal: @Radik Je fakt, že od doby, co mi kocour nachcal (a přežil=nezabil jsem ho) do zesilovače, subwooferu za cca 70k, tak si to tak neberu vymena dveří holt už zcela jistě proběhne... Až to trochu odroste. A kytky a stromy zasadím na zahradě nové. Šak co, stejně mě to baví Dveře do garáže i vchodové, jen jsem to opravil.... radši, uvidíme časem. Nakonec máš dávat pozor a včas je pustit, sám si za to můžeš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 5. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2023 V 2. 3. 2023 v 18:24, Harwey napsal: Baj-Vaj Krásná, takovou nikdo nemá Jako když lidi hádaj rasu našich a nikdo netrefí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houdis Odesláno 6. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2023 Italsky chrtik. Takové třeštiprdlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 6. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2023 Má ty "nohy" jako nějaká modelka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vzduch Odesláno 6. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2023 Používáte někdo GPS lokátor u svého psa? Jakou máte zkušenost, případně doporučení konkrétního typu. Díky R. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondras_CZ Odesláno 6. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2023 My jsme koupili airtag, silikonovy pouzdro a ma to na obojku, pohoda, jednou jsme ho uz potrebovali a zafungoval celkem dost presne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 6. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2023 Přátelé a kamarádi. Dnes se stalo to nejhorší možné. Bohužel Kunak nedal to, že Barbora před dvěma mesicama umřela . Do dnes byl na tom psychicky hůř a hůř, až to dopadlo fest blbě. Díky všem za porozumění... Byl to nejlepší můj kluk! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 6. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2023 Uff, to snad ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 6. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2023 to je mi strasne lito Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horal Odesláno 6. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2023 Smutno mu bylo...moc rád jsem si o nich četl...bylo to fajn. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Oliver333 Odesláno 6. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2023 Máro, to je mi strašně moc líto. Takhle krátce po sobě vám odešli velcí kamarádi. Držte se Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 7. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2023 Velcí psi, velké trápení. Přes všechen smutek z předčasného odchodu obřích chlupatých členů rodiny Vám teď přeju hlavně ať se to nepodepíše i na juniorce - ta má doufejme ještě dlouhý život před sebou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 7. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2023 Máro,to je mně tak hrozně líto Já se vždycky na ty jeho fotky těšil ... Kurwa , to mě nějak vzalo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 7. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2023 Maro, to je smutne, drzte sa, krpata bude dufam z toho OK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se