Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 9,8tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Návštěvník rimidalvlark
Odesláno
  V 4. 3. 2023 v 20:57, mAra_ napsal:

@Radik Je fakt, že od doby, co mi kocour nachcal (a přežil=nezabil jsem ho) do zesilovače, subwooferu za cca 70k, tak si to tak neberu 🙂 vymena dveří holt už zcela jistě proběhne... Až to trochu odroste. A kytky a stromy zasadím na zahradě nové. Šak co, stejně mě to baví 😄

Rozšířit  

Mi kocur prohryznul ruku jak jsem ho vyhazoval z hodinkové dílny. Pojišťovna mi dala 3.500,-  no moje zlatíčko.  Už na sebe zarobil.....

Odesláno
  V 4. 3. 2023 v 20:57, mAra_ napsal:

@Radik Je fakt, že od doby, co mi kocour nachcal (a přežil=nezabil jsem ho) do zesilovače, subwooferu za cca 70k, tak si to tak neberu 🙂 vymena dveří holt už zcela jistě proběhne... Až to trochu odroste. A kytky a stromy zasadím na zahradě nové. Šak co, stejně mě to baví 😄

Rozšířit  

Dveře do garáže i vchodové, jen jsem to opravil.... radši, uvidíme časem. Nakonec máš dávat pozor a včas je pustit, sám si za to můžeš 😃

Odesláno

My jsme koupili airtag, silikonovy pouzdro a ma to na obojku, pohoda, jednou jsme ho uz potrebovali a zafungoval celkem dost presne

Odesláno

Přátelé a kamarádi.

Dnes se stalo to nejhorší možné. Bohužel Kunak nedal to, že Barbora před dvěma mesicama umřela .  Do dnes byl na tom psychicky hůř a hůř, až to dopadlo fest blbě. 

Díky všem za porozumění... 

Byl to nejlepší můj kluk!

image.jpg

PXL_20221122_182119130.jpg

Odesláno

Velcí psi, velké trápení. Přes všechen smutek z předčasného odchodu obřích chlupatých členů rodiny Vám teď přeju hlavně ať se to nepodepíše i na juniorce - ta má doufejme ještě dlouhý život před sebou... -_-

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...