Hasňa Odesláno 30. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2012 Ivan Lelak: Ten tvuj popis beagla a borderkolie je uzasny. Cetl jsem to ted v posteli zene a oba jsme se zasmali. Borderkolii ma farmar nedaleko naseho byvaleho bydleni. Casto jsme videli jen ji, jak bezi kolem zkontrolovat stada ovci na pastvinach. Nebo jela s panem na traktoru. Fajne psisko. Nelinaji ji moc chlupy? Nemate toho plny byt? Vzdycky jsme meli v rodine drsnosrste psy. Jezevec, skot a ir. Tohle minuly tyden vyhnala brachova irka neohrozene z kukurice. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 31. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2012 tak na tento povel nasa cura Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 31. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2012 jeden místní slovenský člen prý uvažuje o novém sestřihu pro svého mazlíčka... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfael Odesláno 31. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2012 To ma ten muj taky. Ale sbira jenom opravdove, hadrak by mu nevydrzel ani pet minut. To Girouš sbírá klacíky.Chodíme každý den do lesa a v 90% donese nějaké dřevo domů.To co vždycky za zimu nanosí,nám pak vyjde na celou grilovací sezónu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tower Of Power Odesláno 31. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2012 To Girouš sbírá klacíky.Chodíme každý den do lesa a v 90% donese nějaké dřevo domů.To co vždycky za zimu nanosí,nám pak vyjde na celou grilovací sezónu. Ten je paradni:) Co je zac? Jestli jsi to uz psal, tak pardon, asi jsem to prehlidl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfael Odesláno 31. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2012 Ten je paradni:) Co je zac? Jestli jsi to uz psal, tak pardon, asi jsem to prehlidl. Co je to zač nevíme,protože psík je z útulku.Je to nějaký kříženec pitbula,ale nevíme s čím,těch variant je víc.Fotka i s druhým psíkem,co je taky z útulku je na 41 straně:-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 1. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2012 jeden místní slovenský člen prý uvažuje o novém sestřihu pro svého mazlíčka... Ona ma nejaky novy sestrih? Vies o niecom co nie je vidiet? I ty kujone.... ...jaj peees, ahaa. Brdokoky, keby na mna nezne polozila tlapu taka medvedica v kruzkovej zbroji, tiez by zo mna spadli vsetky chlpy. A to som miestami jak ten diviak co sa opaluje na tom privese. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mt01 Odesláno 1. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2012 (upraveno) pro m.n. Díky, jsou to naši mazlíc. s nima je to na palici a bez nich je to o ničem. Mops bude zcela určitě další v pořadí, od chvíle co jsem ho viděl v MIB tak po něm toužím. Přesto že bydlíme v baráku se zahradou tak ale zatím 3tího psa nechci. Tyhle dvě princezny stačí, zejména ta hnědo flekatá, to je převlečený jack russel. Až budeš hledat odkud angl.bul. tak můžu vřele doporučit stanici. Upraveno 1. listopadu 2012 uživatelem mt01 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marty35 Odesláno 1. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2012 Ziggy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 1. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2012 Ziggy Tak Ziggy ti řeknu, že je opravdu dost hustej Já ho dostat, tak bych se asi párkrát pochcal smíchy, než bych si zvyknul, i ty fotky bohatě stačej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marty35 Odesláno 1. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2012 Tak Ziggy ti řeknu, že je opravdu dost hustej Já ho dostat, tak bych se asi párkrát pochcal smíchy, než bych si zvyknul, i ty fotky bohatě stačej ...pořád si zvykám , ale on je fakt strašnej vlkodlak, viz. fotky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Giovany21 Odesláno 1. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2012 uz som to daval do sekcie co mate dnes na ruce, ale aj sem to patri strážca TIMMY Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pertino Odesláno 1. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2012 Můj mazlík, 3,5 roku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 1. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2012 Krasavec!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 1. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2012 to jsou moje slečny, Máňa a RůženaNádherný, ty musím vidět. Odkud jsi? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mt01 Odesláno 2. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2012 Můj mazlík, 3,5 roku. krásně širokej úsměv Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mt01 Odesláno 2. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2012 Nádherný, ty musím vidět. Odkud jsi? z Mostu, to máš kousek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 2. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2012 Mopsy žeru to je pes, který vám fakt pokaždé spraví náladu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kabi4 Odesláno 2. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2012 Můj mazlík, 3,5 roku. pěknej mazel....boxery mám rád....jenom kdyby tolik neslintali Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pertino Odesláno 2. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2012 pěknej mazel....boxery mám rád....jenom kdyby tolik neslintali Ona je to taková vžitá představa, že boxeři fest slintají, ale není to zas taková hrůza... Určitě to není tak, že by mu pořád kypalo z huby. Na druhou stranu člověk musí počítat, že to doma nebude mít pořád jak ve škatulce, to je fakt :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se