Přejít na obsah

Kdo máte jakého psa?

Conrad

Doporučené příspěvky

Ivan Lelak: Ten tvuj popis beagla a borderkolie je uzasny. Cetl jsem to ted v posteli zene a oba jsme se zasmali. Borderkolii ma farmar nedaleko naseho byvaleho bydleni. Casto jsme videli jen ji, jak bezi kolem zkontrolovat stada ovci na pastvinach. Nebo jela s panem na traktoru. Fajne psisko. Nelinaji ji moc chlupy? Nemate toho plny byt? Vzdycky jsme meli v rodine drsnosrste psy. Jezevec, skot a ir. Tohle minuly tyden vyhnala brachova irka neohrozene z kukurice.

post-606-1351638387,32.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To Girouš sbírá klacíky.Chodíme každý den do lesa a v 90% donese nějaké dřevo domů.To co vždycky za zimu nanosí,nám pak vyjde na celou grilovací sezónusmile.gif.

Ten je paradni:) Co je zac? Jestli jsi to uz psal, tak pardon, asi jsem to prehlidl.

Odkaz ke komentáři

jeden místní slovenský člen prý uvažuje o novém sestřihu pro svého mazlíčka... :D

Ona ma nejaky novy sestrih? Vies o niecom co nie je vidiet? I ty kujone.... :)

...jaj peees, ahaa. Brdokoky, keby na mna nezne polozila tlapu taka medvedica v kruzkovej zbroji, tiez by zo mna spadli vsetky chlpy. A to som miestami jak ten diviak co sa opaluje na tom privese.

Odkaz ke komentáři

pro m.n.

Díky, jsou to naši mazlíc. s nima je to na palici a bez nich je to o ničem. Mops bude zcela určitě další v pořadí, od chvíle co jsem ho viděl v MIB tak po něm toužím. Přesto že bydlíme v baráku se zahradou tak ale zatím 3tího psa nechci. Tyhle dvě princezny stačí, zejména ta hnědo flekatá, to je převlečený jack russel.

Až budeš hledat odkud angl.bul. tak můžu vřele doporučit stanici.

Upraveno uživatelem mt01
Odkaz ke komentáři

pěknej mazel....boxery mám rád....jenom kdyby tolik neslintali :rolleyes:

Ona je to taková vžitá představa, že boxeři fest slintají, ale není to zas taková hrůza... Určitě to není tak, že by mu pořád kypalo z huby. Na druhou stranu člověk musí počítat, že to doma nebude mít pořád jak ve škatulce, to je fakt :-)

post-5028-062420800 1351861577.jpg

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...