Harwey Odesláno 14. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2024 https://www.sinn.de/en/New_Watches.htm Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 19. dubna 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2024 Nova limitka Sinn 155 S Revolution II, 3750 EUR. https://www.sinn.de/en/Modell/155_S_Revolution_II.htm Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek1307 Odesláno 19. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2024 před 17 minutami, AndyAaron napsal: Nova limitka Sinn 155 S Revolution II, 3750 EUR. https://www.sinn.de/en/Modell/155_S_Revolution_II.htm Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Těch cen u Sinnu se trochu děsím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 13. května 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2024 Po dvoulete odmlce se Sinn vraci s novou verzi sveho modelu 903. Prichazi s verzi cerny cifr se svetlymi subcifry, modry se svetlymi subcifry a s limitovanou edici ve svetlemodrem cifru. Zmeny na hodinkach: Zvysena WR ze 100 na 200 (pozdrav Breitlingu ) Luneta se nyni neovlada korunkou na 10 (korunka je pryc), ale normalne pootocenim venkovni lunety se toci ta vnitrni. Column-wheel chronograf - strojek od La Joux-Perret s power reserve 60h. Nejake ty esteticke detaily jako aplikovane logo, lepsi lumi vsude mozne atd. Mne se tenhle model vzdycky strasne libil a za me je super, ze se s nim zase vraci. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Vice na strankach Sinn: https://www.sinn.de/en/New_Watches.htm Nebo u kluku z Watchbuys: https://www.watchbuys.com/store/pc/Sinn-903-St-II-Collection-c176.htm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 13. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2024 Tak to je super zpráva, tohle bych chtěl jednou zkusit! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xcmaniax Odesláno 13. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2024 Jsou to krásný hodinky plný technických fičur. I když znám historii a proč tomu tak je, tak bych si ale koupi stejně nikdy vnitřně neobhájil... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 13. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2024 Souhlas, tohle je parada Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Žigi Odesláno 13. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2024 Šedý bez datumu a s modrou lumi v keramice jsou naprosto pecka. A vůbec bych se s Navitimerama netrápil, to by člověk na ruku nedal prakticky nic ve finále. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xcmaniax Odesláno 13. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2024 před 7 minutami, Žigi napsal: Šedý bez datumu a s modrou lumi v keramice jsou naprosto pecka. A vůbec bych se s Navitimerama netrápil, to by člověk na ruku nedal prakticky nic ve finále. Máš pravdu vůbec mi to nevadí u všemožných variant potápek (tedy černá luneta, v podstatě podobný pouzdro atd.), ale tady nějak jo kor když se Navitimery dají sehnat za docela rozumný peníze. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 13. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2024 @xcmaniaxTo je pravda, ale v podstatě s nulovou vodotěsností a to je něco co u hodinek nepřekousnu, ačkoliv se mi Navitimery moc líbí. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 13. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2024 Paráda! Propásl jsem poslední kus u Kuby před rokem, tohle mě potěšilo velmi! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 13. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2024 Cumim na to od rana, tie hodinky su super. Kebyze je tmavomodra verzia bez datumu.... Na office flying sice mam EZM 3F, ale nutne potrebujem chronograf, aby som si vedel stopnut dobu pripravy mätoveho caju. Moony sa nerataju, tie su do kozmu na vesmirny caj. 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor2002 Odesláno 13. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2024 Už je zase dobře, klasika se vrátila a jsou opět parádní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kluk jako buk Odesláno 13. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2024 Moc se mi líbí a to logo Sinn bych bral skoro jako bonus. Kdo ví, ten ví... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackwhit Odesláno 27. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2024 zda se mi to nebo Sinn zdrazil? Skoro bych prisahal, ze relativne nedavno jsem koukal na 556 a byly za 27 neco (prisuzoval jsem kurzu) a ted 33...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 27. června 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2024 Zalezi kam jsi se koukal. Prijde mi, ze 556 za 27 tak leda na zakladni gume nebo kuzi. Na tahu to pres 30 bylo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackwhit Odesláno 27. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2024 ok, tak je mozny, ze jsem se "ukouk"..:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 10. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2024 pekna siva edicia Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. https://www.sinn.de/en/watches/u1-c-hai.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 10. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2024 Prave na ne pozeram. Tak toto sa mi teda paci.... a neodpustim si, na rozdiel od tych hochstaplerov zo Seika bez ohladu na sellitu. Praveze v mojich byvalych U1 robil strojcek do 4 sekund za mesiac. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jackie Treehorn Odesláno 4. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2024 Moc pěkný Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se