Logarex Odesláno 6. listopadu 2024 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2024 V 2. 11. 2024 v 11:53, Jerryl napsal: Na tuhle značku jsem přišel náhodou až dnes. Asi nejvíc se mi líbí decentní model Sutnar. Českým značkám obecně fandím, ale mám obavy, že odkazy na naše lokální motivy mohou být pro širší expanzi omezující a spolu s poměrně ambiciózně nastavenými cenami nebude lehké ve světové konkurenci uspět. Držím palce! Mě se ten projekt líbí od začátku. Cením úspěšné české značky. A to rozhodně nejsem jejich cílovka. Jejich ceny mi přijdou hodně ambiciózní na to, že kupují strojky a v Čechách to sestavují. To že vygravírují rotor je sice hezký, ale málo. Za ty peníze bohužel půjdu radši do Švýcarska nebo Japonska.
Czechgun Odesláno 8. listopadu 2024 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2024 V 6. 11. 2024 v 8:42, Logarex napsal: Mě se ten projekt líbí od začátku. Cením úspěšné české značky. A to rozhodně nejsem jejich cílovka. Jejich ceny mi přijdou hodně ambiciózní na to, že kupují strojky a v Čechách to sestavují. To že vygravírují rotor je sice hezký, ale málo. Za ty peníze bohužel půjdu radši do Švýcarska nebo Japonska. Já tu cenu vzhledem k tomu jaké mají vybavení, kolik stojí i vývoj a výroba pouzdra a marketingu plně chápu. I když nejsem jejich cílová skupina fandím jim a musím přiznat že můj dost kritický přístup když jsem je poprvé viděl nebyl vhodný.
Logarex Odesláno 8. listopadu 2024 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2024 Před hodinou, Czechgun napsal: Já tu cenu vzhledem k tomu jaké mají vybavení, kolik stojí i vývoj a výroba pouzdra a marketingu plně chápu. I když nejsem jejich cílová skupina fandím jim a musím přiznat že můj dost kritický přístup když jsem je poprvé viděl nebyl vhodný. Tak chápu, že to není z plezíru, ale že tím rozpouštějí náklady, ale i tak pochybuju o jejich ziskovosti. Když vidím, že jejich limitky o pár kusech jsou v podstatě ještě na krámě k mání... tak... Hlavně by mě zajímalo, jaká cena bude těchto hodinek na případném aftermarketu. A to pochybuji, že někdo za ně dá aspoň polovinu ceny. Tyhle mikrobrandy tímto trpí a je vcelku jedno v jaké cenové kategorii.
Jerryl Odesláno 8. listopadu 2024 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2024 Ekonomicky to asi nebude žádnej zázrak. Upřímě bych nechtěl být v roli hlavního investora. Vzhledem k tomu, že největší hodinková komunita u nás jsme tu my, tak se mi úplně nezdá, že bychom jejich ziskovost zachránili. 1 1
gabik Odesláno 27. listopadu 2024 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2024 Robot Expedice Praha-Ósaka, rozhovor s Josefem Zajickem. Akorat o hodinkách tam neni vůbec nic https://auto.hn.cz/c1-67493800-robot-miri-do-japonska-blazniva-expedice-veteranu-v-cele-s-tatrou-603-chce-ujet-i-tisic-kilometru-denne#ref:odbery
Harwey Odesláno 28. února Nahlásit Odesláno 28. února Robot Albatros – A Tribute to Czech Aviation https://www.robot-watch.com/en/watches/albatros-silver-2/?utm_source=WeeklyNewsletter&utm_campaign=f0fa8be93a-EMAIL_CAMPAIGN_2025_02_27_03_15&utm_medium=email&utm_term=0_-f0fa8be93a-124152902&mc_cid=f0fa8be93a&mc_eid=f553a84881
Snekofon Odesláno 8. března Nahlásit Odesláno 8. března Mě víc zaujaly nové Spectra Blue. Za 55k mám pocit že nabízí víc než Prim v řadě Automatic vybavené Sellitou za podobné peníze (technicky i stylově)
Harwey Odesláno před 21 hodinami Nahlásit Odesláno před 21 hodinami https://www.robot-watch.com/en/watches/franz-kafka/ limitovaná edice ROBOT Franz Kafka
Bert Odesláno před 21 hodinami Autor Nahlásit Odesláno před 21 hodinami Borci, u jejich modelu Aero jsem byl ochoten hledat náznaky designové jednoty mezi hodinkami a slavným vozem. U modelu Sutnar jsem již měl hlavu v dlaních. No a zde? Kurva, co to má společného s Kafkou? Umístit na číselník podpis a je hotovo? To je asi tak stejně chytré, jako když PB prodávali ke Kupkovic modelu šutr, který údajně pocházel ze základů mistrova domu ... Nazpět k Franzovi. Proměna. Proboha, vždyť ta povídka nabízí tolik náznaků, tolik možností imaginace, že i totální kopyto by dokázalo vystřelit číselník evokující toto slavné literární dílo. Dost, tečka, konec. Jsem rád, že Robot (dříve Bohematic) není partnerem Chronomagu, protože jinak by se mi výše napsané sem vkládalo jen těžko .... 3
ragu Odesláno před 20 hodinami Nahlásit Odesláno před 20 hodinami Mně přijde, že nejrozumnější hodinky od Robota jsou ty pilotky co dělali s Micro Festivalem. https://www.robot-watch.com/robot-flieger-friday-le-ve-spolupraci-s-micro-praha/ Aerodynamic je asi nejlepší z těch svébytných modelů, zbytek je takovej podivnej. 1 1
odjinud Odesláno před 6 hodinami Nahlásit Odesláno před 6 hodinami před 14 hodinami, Bert napsal: Borci, u jejich modelu Aero jsem byl ochoten hledat náznaky designové jednoty mezi hodinkami a slavným vozem. U modelu Sutnar jsem již měl hlavu v dlaních. No a zde? Kurva, co to má společného s Kafkou? Umístit na číselník podpis a je hotovo? To je asi tak stejně chytré, jako když PB prodávali ke Kupkovic modelu šutr, který údajně pocházel ze základů mistrova domu ... Nazpět k Franzovi. Proměna. Proboha, vždyť ta povídka nabízí tolik náznaků, tolik možností imaginace, že i totální kopyto by dokázalo vystřelit číselník evokující toto slavné literární dílo. Dost, tečka, konec. Jsem rád, že Robot (dříve Bohematic) není partnerem Chronomagu, protože jinak by se mi výše napsané sem vkládalo jen těžko .... Přesně, taky mě napadl Prim Kupka a designová bezradnost Eltonu s některými jejich LE. Ty jejich prvotní modely měly šmrnc a byly neokoukané, nicméně už ten Albatros s letadýlkem na cifru mi přišel ala takové ty pseudopilotky junkers, messerschmidt, AV, zeppelin atd. (nicméně bez letadýlka by to bylo ještě ok); ale tohle je fakt laciné. 1
Czechgun Odesláno před 5 hodinami Nahlásit Odesláno před 5 hodinami Fakt se mi líbil model Spectra Blue. Říkal jsem si: paráda, konečně žádné laciné odkazování na nějaký příběh a podobně, ale celkem originální hodinky bez zbytečných keců. A teď tohle... Já to vidím takhle: Když nevíš, jestli se to bude prodávat, udělej z toho limitovanou edici. Provázanost s Kafkou velmi dobře vystihl Bert- vůbec žádná. 1
Spongebob Odesláno před 4 hodinami Nahlásit Odesláno před 4 hodinami V 8. 3. 2025 v 17:27, Snekofon napsal: Mě víc zaujaly nové Spectra Blue. Za 55k mám pocit že nabízí víc než Prim v řadě Automatic vybavené Sellitou za podobné peníze (technicky i stylově) Tyhle jsou fakt ale moc pěkný!
Lukyn77 Odesláno před 4 hodinami Nahlásit Odesláno před 4 hodinami před 16 hodinami, ragu napsal: Mně přijde, že nejrozumnější hodinky od Robota jsou ty pilotky co dělali s Micro Festivalem. https://www.robot-watch.com/robot-flieger-friday-le-ve-spolupraci-s-micro-praha/ Aerodynamic je asi nejlepší z těch svébytných modelů, zbytek je takovej podivnej. jj ty fliegery jsou opravdu povedené, za tu cenu celkově moc fajn počin ... ale i tak, limitka 50ks, prvotní nadšení a už je toho v podstatě nelimitka ... k dispozici 23ks
horskjan Odesláno před 4 hodinami Nahlásit Odesláno před 4 hodinami před 16 hodinami, ragu napsal: Mně přijde, že nejrozumnější hodinky od Robota jsou ty pilotky co dělali s Micro Festivalem. https://www.robot-watch.com/robot-flieger-friday-le-ve-spolupraci-s-micro-praha/ Aerodynamic je asi nejlepší z těch svébytných modelů, zbytek je takovej podivnej. Plný souhlas #FliegerFriday x Micro Praha L.E. jsou i naživo moc pěkný, pohodlný a svébytný hodinky. Prodejnost všech 50ks je už jiná věc... Aerodynamic je pecka, hodně povedený kousek. Zbytek produkce jde také úplně mimo můj vkus...
PickyR Odesláno před 3 hodinami Nahlásit Odesláno před 3 hodinami před 17 hodinami, ragu napsal: Mně přijde, že nejrozumnější hodinky od Robota jsou ty pilotky co dělali s Micro Festivalem. https://www.robot-watch.com/robot-flieger-friday-le-ve-spolupraci-s-micro-praha/ Aerodynamic je asi nejlepší z těch svébytných modelů, zbytek je takovej podivnej. Souhlas, ty pilotky jsou fajn, ale jak už tu bylo napsáno, limitovaná edice, kde je i po X měsících těměř polovina stále k dispozici není moc limitovaná. Pilotky i model Spectra jsou pěkné hodinky za jakš takě rozumné peníze, model Aerodynamic mi přijde designově zajímavej, i když je cenově naprosto přestřelenej. Ale tyhle Kafky bez nápadu naletí maximálně tak nějaká kavka...
YPO Odesláno před 2 hodinami Nahlásit Odesláno před 2 hodinami před 25 minutami, PickyR napsal: limitovaná edice, kde je i po X měsících těměř polovina stále k dispozici není moc limitovaná. ? tomu nerozumím, jakože když se to neprodalo za tejden tak už to není limitovaná edice ? 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se