Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Budu strucnej,jsem urednik,jsem na odboru dopravy,jsem na spec.stavebnim urade-tva kauza. Kdyby stacila obyc.zasilka,byla by poslana,nemyslis? To,ze nehrajes hru na volby,tvuj boj,ale laskave,kdyz vis o postupu pri vyrozumeni ucastniku rizeni naproste prd,tak neurazej uredniky,delaj,co jim uklada zakon,protoze kvuli tvejm krasnejm ocim neprijdou o penize ci nechtej bejt popotahovany-prijdou o penize ci praci.neber to osobne,nemusis dopis prebrat. Me jen nadzvedavaj reci o tom,ze urednik je polobuh a dela si,co chce. Ten,co ti pise ten dopis,je v systemu padajiciho h...a,ten,co to oddre a ma za to jen nadavky. Vic radsi nic

neurážím úředníky, jen nesouhlasím s asi zákonným, ale absurdním a zbytečným byrokratickým postupem. Jo, jistě, nemusím dopis přebrat. Jenže k takovému rozhodnutí potřebuju informace. Když nevím co v dopise je, nemůžu se rozhodnout jestli ho převzít nebo ne. Jestli tam je jen oznámení o věci kterou dávno vím protože jsem ji předloni odsouhlasil, nebo něco z čeho můžu mít potíže.

Odesláno

Jsem celkem znechucen. Co NA TO asi firma BREITLING, zrejme by se měl pan exekutor velmi, ale velmi prohnout. Finančně samozřejmě :-)

Co na to sibirnaya;-)

Firmě Breitling to asi bude úplně jedno, sibiř nevím, co by s tím měl nadělat.

jsem si vzpomněl na jedno slavné vlákno výše jmenovaného -  fejkobijci B)

Odesláno

Mně rozčílilo, že jsem minulej tejden vyměnil čelní sklo u auta a ještě není ani dořešená pojistná událost a PRÁSK, další šutr :-/

Návštěvník Matiniela
Odesláno (upraveno)

Ani ne naštvalo. Spíš mě otravujou trapáci, kteří blejou do všech vláken za účelem dokázat sobě a světu jak jsou vtipní. Za každou cenu.

+1

Upraveno uživatelem Matiniela
Odesláno

Na Krejčíře máme celá rodina rozdané sázky, jak to dopadne :lol2: Já jsem se vsadil, že půjde na kauci ven a skončí v Argentíně, otec, že ho prej sejmou a mamka, že chudák s toho stresu dostane infarkt :lol2:   Takže mu nakonec fandím, jelikož jde o bečku pivečka :cheers:  

Stejně mi to nedá, už mne nebaví ve zprávách pozorovat Krejčíře, mne zajímá Snowden....

Odesláno

Na Krejčíře máme celá rodina rozdané sázky, jak to dopadne :lol2: Já jsem se vsadil, že půjde na kauci ven a skončí v Argentíně, otec, že ho prej sejmou a mamka, že chudák s toho stresu dostane infarkt :lol2:   Takže mu nakonec fandím, jelikož jde o bečku pivečka :cheers:  

Podle mě ho klepne pepka při nevydařeném atentátu kdesi v  Argentině ;)

Odesláno

Budu strucnej,jsem urednik,jsem na odboru dopravy,jsem na spec.stavebnim urade-tva kauza. Kdyby stacila obyc.zasilka,byla by poslana,nemyslis? To,ze nehrajes hru na volby,tvuj boj,ale laskave,kdyz vis o postupu pri vyrozumeni ucastniku rizeni naproste prd,tak neurazej uredniky,delaj,co jim uklada zakon,protoze kvuli tvejm krasnejm ocim neprijdou o penize ci nechtej bejt popotahovany-prijdou o penize ci praci.neber to osobne,nemusis dopis prebrat. Me jen nadzvedavaj reci o tom,ze urednik je polobuh a dela si,co chce. Ten,co ti pise ten dopis,je v systemu padajiciho h...a,ten,co to oddre a ma za to jen nadavky. Vic radsi nic

Chudáci úředníci, úplně jsem se dojal. To musí být strašné, dřít na úřadě, kvůli naši krásným očím, a ještě k tomu za plat. Já být úředníkem, nevydržím tu věčnou šikanu od občanů a vykašlu se na to. 

Odesláno

Chudáci úředníci, úplně jsem se dojal. To musí být strašné, dřít na úřadě, kvůli naši krásným očím, a ještě k tomu za plat. Já být úředníkem, nevydržím tu věčnou šikanu od občanů a vykašlu se na to.

Tím chce básník říci co? Nebo jen provokuješ a nevíš, o čem je řeč? 
Odesláno

Člověk ani nemusí čumět do kalendáře nebo z okna, aby pochopil, že se blíží Vánoce...bohatě stačí mrknout sem na chronomag...už se to tady začíná mlet...

Odesláno

Naštve mě jestli SKOPČÁCI zpoplatní dálnice pro cizince a domácí si to budou odečítat z daní. Už chybí jen malý krůček jak jsem se dočetl.

To je ale pěkná prasárna !!!!!

Všichni jsme si rovní, ale někteří jsme si rovnější ( a hlavně v té pojebané Evropské unii)

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...