PNS Odesláno 2. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2014 Jo, jo zítra dám vědět kluci, hlavně prosím žádný flame, musel jsem si ulevit a život jde dál .....V JAR, tam by ho odvezli na stanici, hodinu řezali gumovejma hadicema a on by si příště rozkopávat auta rozmyslel začátkem 90 let jsem byl svědkem, kdy jednomu takovýmuto vykradači autorádií dali poliši vybrat, jestli chce zatknout, nebo nakládačku. vybral si nakládačku a dostal jí. Dneska už tohle není pravda...
vwtyp11 Odesláno 3. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2014 Pánové super servis za hodku jsem doma, celou noc na cestě, jak já se těším do peřím a jak me ta mlha sere:-)
Qvido Odesláno 3. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2014 ale je mi kosa, ze drncam zubama, holt na obchodní schůzku nechodím v zimních botách a perovce:-)Já pro všechny případy vozím v zimě v autě starou zimní bundu a deku (tu celoročně) oboje se mi už párkrát hodilo
Josef01 Odesláno 3. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2014 Pánové super servis za hodku jsem doma, celou noc na cestě, jak já se těším do peřím a jak me ta mlha s..e:-) Tak dobrou noc a vítej zpět v čechistáně.
Gustaf Odesláno 3. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2014 Pánové super servis za hodku jsem doma, celou noc na cestě, jak já se těším do peřím a jak me ta mlha s..e:-)+1
PepaSFI Odesláno 3. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2014 jo to jsou zimní radovánky. No hlavně že se to obešlo bez újmy na zdraví. Mě se stalo před pár rokama že jsem zůstal stát cestou do práce brzo ráno v lese za vzpříčeným autobusem na náledí. Z kopce a hned za zatáčkou. Vycouvat se nedalo, bylo to jak kluziště a zezadu se daly čekat další auta. Takže hned výstražný blinkry a ještě jsem přidal maják. Kdysi jsem ho získal někde v tombole, takový maličký na magnet, s výbojkou. Za chvíli přibruslil soused, a povídá- co to máš, já to viděl blikat ve stromech už nahoře na kopci, jinak bych to asi nedobrzdil. Stáli jsme tam jen asi 2 hodiny, všichni v zimním oblečení takže pohoda. Já mám v autě prakticky stabilně pracovní rukavice, starou vojenskou celtu a arabácký šátek. S tím se dá zateplit celkem slušně. A taky v lékárničce je ta lesklá fólie, kdyby bylo nejhůř tak by to snad mělo taky trošku pomoct.
Filip.J Odesláno 3. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2014 Organic: Nový gatě? ---------------------Mně naštvala přítelkyně se svojí matkou. Slečna si od prvního pozvala rodiče na návštěvu k nám, aby nám na den pohlídali zvěř v bytě (rybičky, želvy, andulky) "kdyby něco" - v plánu bylo, že si dají oraz, pokoukají po Praze a nakrmí zvířata. Měl jsem v plánu pak něco uvařit a všechny pohostit.Takže po našem návratu je půlka ryb v akvárku mrtvých, za což viním ty ženské obě, neb slečně už od léta říkám, že má vyhodit ten čínský vzduchovač a koupit těm rybám něco pořádného, když už jí to tak baví - ten vzduchovač teď samozřejmě ve "vhodnou" chvíli přestal fungovat, což naše dozorkyně nepovažovala za důležité řešit. Místo toho panímáma nejenže obětavě navařila (a zapráskala mi kuchyň za ten jeden den tak, jak se to mně nepovede ani za měsíc), ale navíc nám v dobré víře naplnila lednici těmi nejsračkovějšími klobásami a gothajem, i když by po těch letech měla vědět, že se snažíme jíst zdravě a uzeniny jsme z jídelníčku vyšrktli úplně, a místo aby řešila, že jí chcípou ryby, které má hlídat, tak svojí dceři vyžehlila prádlo. Protože není zvyklá žehlit na prkně, hodila si na stůl jako podložku přehoz z gauče, čímž ho samozřejmě zničila. Ještě že se můžu vyvztekat tady, jinak bych tu paní musel předčasně vyprovodit na vlak, za což bych samozřejmě schytal od slečny
laurin Odesláno 3. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2014 To vies "generation gap":)Vsetci to pozname.Mna stvu pravidelne postaci ktori nenechavaju oznamenia o poste v schranke. Kludne to tam hodia aj po 3 dnoch a zaujimave ze cim rychlejsi typ postovneho zaplateny tym neskorsie to oznamuju.
Pirx Odesláno 3. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2014 Filip: Ty jsi svetec :-) Ja bych odesel do baru a vratil se za mesic. :-)
kdojinej Odesláno 3. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2014 Točí mě tohle:Mám to úplně stejně... "To víte, nahromadilo se nám to přes svátky"...
Javert Odesláno 3. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2014 Štve mě matka! Konečně nastala doba, kdy si chci pořídit vlastní bydlení a nikomu bych nepřál tu hromadu keců. Nutno podotknout, že matka žije několik let sama a od rozvodu rodičů jsem byl hlavou rodiny a vážně mě to nebaví! Prý jsem si najednou umanul vlastní byt, je nám spolu dobře, nic špatného mi přeci nedělá, proč chci najednou pryč etc. Děs a hrůza! Takže jsem ji odpálkoval tím, že jestli se bojí zůstat sama, ať si najde chlapa! Já beru roha a chci se postavit na vlastní nohy! Nikdy bych nečekal takovou reakci. To když odešla ségra, nekonalo se nic takového. Děs!
siwi Odesláno 3. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2014 Organic: Nový gatě? ---------------------Mně naštvala přítelkyně se svojí matkou. Slečna si od prvního pozvala rodiče na návštěvu k nám, aby nám na den pohlídali zvěř v bytě (rybičky, želvy, andulky) "kdyby něco" - v plánu bylo, že si dají oraz, pokoukají po Praze a nakrmí zvířata. Měl jsem v plánu pak něco uvařit a všechny pohostit.Takže po našem návratu je půlka ryb v akvárku mrtvých, za což viním ty ženské obě, neb slečně už od léta říkám, že má vyhodit ten čínský vzduchovač a koupit těm rybám něco pořádného, když už jí to tak baví - ten vzduchovač teď samozřejmě ve "vhodnou" chvíli přestal fungovat, což naše dozorkyně nepovažovala za důležité řešit. Místo toho panímáma nejenže obětavě navařila (a zapráskala mi kuchyň za ten jeden den tak, jak se to mně nepovede ani za měsíc), ale navíc nám v dobré víře naplnila lednici těmi nejsračkovějšími klobásami a gothajem, i když by po těch letech měla vědět, že se snažíme jíst zdravě a uzeniny jsme z jídelníčku vyšrktli úplně, a místo aby řešila, že jí chcípou ryby, které má hlídat, tak svojí dceři vyžehlila prádlo. Protože není zvyklá žehlit na prkně, hodila si na stůl jako podložku přehoz z gauče, čímž ho samozřejmě zničila. Ještě že se můžu vyvztekat tady, jinak bych tu paní musel předčasně vyprovodit na vlak, za což bych samozřejmě schytal od slečny Nezbývá, než ti popřát pevné nervy. Mně bohatě stačí, když si k nám manželka pozve svoje rodiče. Tchán se okamžitě ujme dálkového ovládání od televize a začne přepínat. A protože špatně slyší, dá si to notně nahlas. Nadto máme malý byt, takže před tím není kam utéct. Kolikrát si říkám, jestli budu v jeho věku taky takový. Ale nějak si to neumím představit. Přijít na návštěvu (byť k vlastním), a být tam jako doma bez ohledu na ostatní... ... a od rozvodu rodičů jsem byl hlavou rodiny.........To když odešla ségra, nekonalo se nic takového. Děs! No, vlastně sis odpověděl sám. Byl jsi ve vaší domácnosti jediný mužský element, ségra nikoliv.
PNS Odesláno 3. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2014 Štve mě matka! Konečně nastala doba, kdy si chci pořídit vlastní bydlení a nikomu bych nepřál tu hromadu keců. Nutno podotknout, že matka žije několik let sama a od rozvodu rodičů jsem byl hlavou rodiny a vážně mě to nebaví! Prý jsem si najednou umanul vlastní byt, je nám spolu dobře, nic špatného mi přeci nedělá, proč chci najednou pryč etc. Děs a hrůza! Takže jsem ji odpálkoval tím, že jestli se bojí zůstat sama, ať si najde chlapa! Já beru roha a chci se postavit na vlastní nohy! Nikdy bych nečekal takovou reakci. To když odešla ségra, nekonalo se nic takového. Děs!Tak to ti nezávidím, a už vůbec nezávidím tvojí nastávající její tchýni
siwi Odesláno 3. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2014 Tak to ti nezávidím, a už vůbec nezávidím tvojí nastávající její tchýni +1 To je bohužel veliká pravda. Doufám, že si to bydlení hledáš na druhém konci republiky nebo raději Evropy.
nAscA Odesláno 3. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2014 Jj to chtelo z domu odejit vcas. Treba v 18ti. Mam matku a dve sestry, vim o cem mluvim. Teda ja se tomu celemu vyhnul, tak mozna ani nevim
bandicoot Odesláno 3. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2014 Ani ne tak naštvalo jako rozesmutnělo...Dneska jsem byl v ZOO a bylo tam spousta ruských rodin. Všechny maminky jedna jak druhá opečované, načinčané, štíhlé, atraktivní.Zato české ženy, jimž se porodem naplní poslání a které se stávají bio-eko-vege matkami na fulltime jsou příšerný. Obtloustlý, ani učesaný, ani nalíčený a ty hadry... V penězích to není, ty jejich funkční hadry si cenama vůbec nezadají s těmi ruskými džínečkami a bundičkami.Je to o prosté snaze být ženou ve všech parametrech.Chjo...
Sphinxx Odesláno 3. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2014 +1 To je bohužel veliká pravda. Doufám, že si to bydlení hledáš na druhém konci republiky nebo raději Evropy. Vojto, Ty seš fakt hustej, teď jsi mě fakt úplně rozbil ...
nAscA Odesláno 3. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2014 Ani ne tak naštvalo jako rozesmutnělo...Dneska jsem byl v ZOO a bylo tam spousta ruských rodin. Všechny maminky jedna jak druhá opečované, načinčané, štíhlé, atraktivní.Zato české ženy, jimž se porodem naplní poslání a které se stávají bio-eko-vege matkami na fulltime jsou příšerný. Obtloustlý, ani učesaný, ani nalíčený a ty hadry...V penězích to není, ty jejich funkční hadry si cenama vůbec nezadají s těmi ruskými džínečkami a bundičkami.Je to o prosté snaze být ženou ve všech parametrech.Chjo...Myslim, ze matky od rodin, ktere maji prachy na to vycestovat do Moskvy s celou rodinou nejsou tak zanedbane jako ty v zoo Setkavam se s Rusy denodenne, presne vim, ktere namyslene, dobre vypadajici Rusky mas namysli.
siwi Odesláno 3. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2014 Myslim, ze matky od rodin, ktere maji prachy na to vycestovat do Moskvy s celou rodinou nejsou tak zanedbane jako ty v zoo Setkavam se s Rusy denodenne, presne vim, ktere namyslene, dobre vypadajici Rusky mas namysli. Taky mi přijde důležitější, co lidi nosí v sobě než na sobě...
Doporučené příspěvky