Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Co je to zas za spamera ten MACHO - se utrhl z řetězu  :frusty:

post-21642-0-92349600-1410505858_thumb.jpg

Upraveno uživatelem Flipik
Odesláno

je to VFO Brno a jsou tak neskutečně šikovný a ochotný doktoři. až ti řeknou na konci cenu tak si budeš myslet že jim tam chybý jedna nula. zachránili několik zvířat mejm kamarádům za zlomek ceny

http://www.vfu.cz/ambulance-pohotovost-laboratore/veterinarni-ambulance-kliniky.html

Mhm...to teda nevim. Já mám zkušenost s tamní pohotovostní ambulancí, že si berou peníze i za to, že otevřou dveře. No, třeba to platí jen pro pohotovost.

Odesláno

Moje vlastní blbost. Objednal jsem si u Číňanů vystřelovací klíč k autu. Včera přišel, nechal jsem ho za dost nekřesťanské peníze vybrousit a šel ho spárovat s autem. Když to nešlo, podíval jsem se dovnitř a nenašel čip transpondéru. I zasedl jsem ke kompu a začal sumírovat nepřívětivý dopis Číňanovi. A když jsem se na Ebayi probojoval na jeho stránku, našel jsem úplně dole na stránce tuto větičku:

Notice:There is no 4D63 Chips along this key shell, if you need the chip, you can buy 4D63 together with this key shell
Prostě, kdybych to pořádně dočetl do konce, mohl jsem si ušetřit další koupi, poštovné a čekání :frusty:
Odesláno

V poslední době mě čím dál víc točí, jakej je provoz na silnicích a co za trotly vůbec sedá za volant. Už těch skoro nehod bylo za poslední měsíc nějak moc. Jízda v protisměru, nedávání přednosti, na státní se najdou kokoti, co jezděj zásadně 70, aby se aspoň uklidili ke straně je nenapadne, předjíždění na nepřehledných úsecích, nepoužívání blinkrů, zbytečné používání mlhovek (protože je přece mokrá silnice), naopak nerozsvícení vůbec a cyklistům bez světel bych dával přes držku preventivně už u baráku. tvl. já se bojím, že to jeden den neustojím a budu v televizi... 

Neříkám, že jsem superdokonalej řidič, ale není den, abych nemusel aspoň jednou dupnout na brzdy nebo strhnout volant... už aby dorazila ta objednaná kamera do auta.

Odesláno

Onehdá jsem tu psal, jak mě okradli v Rusku.

Tak jsem si nechal vystavit nové doklady a taky platební karty. Ta jedna je míň frekventovaná, tak jsem ji užil až včera. Tedy užil .... zkusil užít. Přístup odepřen (nebo se co se to tam zobrazí). Asi znáte, jak na Vás v tu chvíli prodavačka kouká, nehledě na lidi za Váma ve frontě.

Tak volám do banky a paní mi milým hlasem vysvětlí, že jak mi zablokovali tu ukradenou kartu, tak mi následně tu novou vydali (zřejmě pro jistotu) taky zablokovanou. Nemám slov.

Odesláno

Onehdá jsem tu psal, jak mě okradli v Rusku.

Tak jsem si nechal vystavit nové doklady a taky platební karty. Ta jedna je míň frekventovaná, tak jsem ji užil až včera. Tedy užil .... zkusil užít. Přístup odepřen (nebo se co se to tam zobrazí). Asi znáte, jak na Vás v tu chvíli prodavačka kouká, nehledě na lidi za Váma ve frontě.

Tak volám do banky a paní mi milým hlasem vysvětlí, že jak mi zablokovali tu ukradenou kartu, tak mi následně tu novou vydali (zřejmě pro jistotu) taky zablokovanou. Nemám slov.

Super sluzba, mel by jsi naopak ocenit 100% ochranu

Odesláno

Super sluzba, mel by jsi naopak ocenit 100% ochranu

No kolegyně mi teď doporučila, abych si zkontroloval, zda mi s odblokováním té nové karty neodblokovali i tu starou ukradenou :lol2:

Odesláno

V poslední době mě čím dál víc točí, jakej je provoz na silnicích a co za trotly vůbec sedá za volant. Už těch skoro nehod bylo za poslední měsíc nějak moc. Jízda v protisměru, nedávání přednosti, na státní se najdou kokoti, co jezděj zásadně 70, aby se aspoň uklidili ke straně je nenapadne, předjíždění na nepřehledných úsecích, nepoužívání blinkrů, zbytečné používání mlhovek (protože je přece mokrá silnice), naopak nerozsvícení vůbec a cyklistům bez světel bych dával přes držku preventivně už u baráku. tvl. já se bojím, že to jeden den neustojím a budu v televizi... 

Neříkám, že jsem superdokonalej řidič, ale není den, abych nemusel aspoň jednou dupnout na brzdy nebo strhnout volant... už aby dorazila ta objednaná kamera do auta.

Ridim moc rad,ale v posledni dobe ti davam zapravdu. Ja to mam bohuzel umocnene navic tim,ze fura techto ridicu si hraje i na odborniky pres predpisy a dopravni znaceni :-((

Odesláno

No kolegyně mi teď doporučila, abych si zkontroloval, zda mi s odblokováním té nové karty neodblokovali i tu starou ukradenou :lol2:

Stejná zkušenost, plus mi k tomu zablokovali přístup k elektronickým výpisům (chráněno heslem a sms, takže to nedává moc smysl, mobil mi neukradli), to bych si raději taky zkontroloval.

Odesláno

Ridim moc rad,ale v posledni dobe ti davam zapravdu. Ja to mam bohuzel umocnene navic tim,ze fura techto ridicu si hraje i na odborniky pres predpisy a dopravni znaceni :-((

já teda nějak moc problémů na silnici nepociťuju. Jo, jistě, občas se něco najde ale nějak z toho nedělám tragédii. Asi nejsem tak moc namasírovanej televizníma zprávama abych viděl hned piráta v každém kdo si trošku špatně najede do křižovatky. Nedávno se mi stalo takové setkání s nervákem. Blížil jsem se ke křižovatce na okraji sídliště, tvar T, rovně hlavní, já jel z "nožičky téčka" po vedlejší. Z leva po hlavní jelo auto ale dost daleko a tak jsem bez změny rychlosti, tak 40 kmh plynule odbočil do prava tak 30 metrů před tím autem které jelo asi tak stejně rychle. Čili mohlo klidně jet a vůbec si mě nevšímat. Jenže řidič asi zrovna viděl nějakou tu propagandu o pirátech a potřeboval mamině a dětičkám ukázat jak je to správně protože přednost v jízdě přece znamená že "dva kilometry kolem se nic nesmí pohnout jinak budu zlej". A tak najednou zrychlil, nalepil se na mě, blikal světlama a mával pěstičkama. Lidi by se měli naučit jezdit plynule, předvídat a odhadovat. A taky si zopáknout předpisy, co to je přednost v jízdě a zbytečně se nenervovat blbostma který vlastně ani nejsou problém.

Ale s tím názorem na dopravní odborníky souhlasím a ještě bych přidal vylepšovače a bezpečníky. Ty co zvelebujou města a obce do nepoužitelna tvorbou ostrůvků, obrubníků, chodníků co jsou k ničemu, záhonků na smetí co akorát zabírají místo atd...

Odesláno

Prcek je ve skolce druhej tejden a uz pritah s rymou. A ja to samozrejme musel chytit. Nesnasim to!

A k silnicim - ve stredu na otocku v Brne a malem jsem z toho mel trikrat infarkt. Pulka cest zavrenejch, vsude provoz jako blazen a kdyz uz clovek muze trochu jet, tak se pred nim trepe nejakej trotl, kterej jede po prostredku a nenecha se predjet.

• Dát hlas 1
Odesláno

Ano, dnes ráno provoz extra vydařený, pršelo ne! Červené mlhovky ani nepočítám (ale uživatele bych flastroval na potkání), pinda přede mnou následovala auto před ní i do odbočovacího pruhu (lilo, vozovka se leskla ne?), pak jí to došlo a bez blinkru šup zpět....

Hezká je také psychika majitelů některých vozů, Superbů obzvlášť. Když prší a jedu služebním (Octávií) tak neuhnou ani za nic, mají přeci lepší auto. I když se plazí....Sedím-li v 313 koňovém soukromém, tak uhýbají všichni....

Kurňa to je tak těžké někomu uhnout? Já to v soukromém udělám kdykoli, když někdo spěchá....

• Dát hlas 1
Odesláno (upraveno)

Ano, dnes ráno provoz extra vydařený, pršelo ne! Červené mlhovky ani nepočítám (ale uživatele bych flastroval na potkání), pinda přede mnou následovala auto před ní i do odbočovacího pruhu (lilo, vozovka se leskla ne?), pak jí to došlo a bez blinkru šup zpět....

Hezká je také psychika majitelů některých vozů, Superbů obzvlášť. Když prší a jedu služebním (Octávií) tak neuhnou ani za nic, mají přeci lepší auto. I když se plazí....Sedím-li v 313 koňovém soukromém, tak uhýbají všichni....

Kurňa to je tak těžké někomu uhnout? Já to v soukromém udělám kdykoli, když někdo spěchá....

no oni oktávisti jsou úplně stejní a když jsem kdysi dávno jezdil Trabantem tak se tak chovali i řidiči starších škodovek.

A s těma mlhovkama to je těžký. Zákon nařizuje použít mlhovku za mlhy, sněžení a hustého deště. Když ji nerozsvítíš, máš přestupek. Když ji rozsvítíš, tak to obtěžuje a někteří nervézové to těžko nesou. Když mě něco vpředu vadí, prostě se od toho držím dál.

Upraveno uživatelem PepaSFI
Odesláno

Víš, kdyby mlhovkáři používali mozek, tak by jim třeba došlo, že v plynule jedoucí koloně asi k nim zezadu nikdo nepřiletí.....Prostě je to takový nešvar, nastoupím, všechno rozsvítím a tradááááá. Fakt úžasné nasvícení, těžko se rozliší pak brzdová světla od mlhových, tj. nutně pomalejší reakce. O sledování provozu před nimi a tím i předvídání ani nemluvě, opravdu nejde civět skrz ty červené mlhovky vepředu delší dobu. A ve městě? To jako vyhláška říká, že když sněží na I.P.Pavlova mám zapnout zadní mlhovku? Není to také o přirozené inteligenci každého z nás?

Jak se od toho mám držet např. na D1 dál? To nikam nedojedu. Neustále mi do mezery bude někdo vjíždět, často zase s červenou/-ýma mlhovkama.

Jo a mimochodem. Všimni si průměrného vzorku nasvícených řidičů. Radši ho nezmiňuji, abych nevyvolal flame na téma pohlaví, věku či buranství.....

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...