Liqid Odesláno 26. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2015 Buď rád, žes to dokázal pustit sám. Promiň, ale vzpoměl jsem si na písničku od Jahelky a , málem jsem si cvrnkl taky. Tak tak...
Návštěvník km.kmk Odesláno 26. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2015 Které že to idiot vymyslel elektriku? Jsem chytil starou prodlužovačku a dostal jsem takovou mordu,že nekecám, normálně jsem si cvrknul do trenek. Držel mě kablík docela dlouho, chtěl se nějak kamarádit :-)kámoše takhle držela Stara vrtačka ... od ty doby má šelest na srdci ...
mondeo2 Odesláno 26. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2015 kurva Afri Ty mě sereš,...................tos to nemohl nahrát, nebo dát aspoň selfíčko........ ............ale jak už jsem psal elekřina otužuje.......
SCIFI Odesláno 26. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2015 Afri buď rád že nenosis quartzky. Kdo ví jestli by to přežily.
Maxel Odesláno 26. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2015 Je to dost nepříjemné tedy, jsem tam skákal jak nějákej raper a ne a ne kabel pustit :-) hodinky ale chodí, takže všechno dobrý, zrovna u béček měřím přesnost,tak se uvidí... Díky! :D Právě jsem se vrátil do kanclu z hrozného jednání a tys mi parádně zvedl náladu!Teda ne, že bych se ti chtěl škodolibě smát, ale napsal jsi to krásně.
Jettero Odesláno 26. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2015 Neskutečně mě nasralo, že ten vrah co zabil oba reportéry si to sám ještě natáčel. Jako by to byla nějaká hra. (Video je na internetu pokud by chtěl někdo odkaz, napište)
Duke650 Odesláno 26. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2015 Je smutne, ze se najdou lidi (?) kteri na to video chteji koukat.
Jettero Odesláno 26. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2015 (upraveno) Je smutne, ze se najdou lidi (?) kteri na to video chteji koukat.Já na něj narazil náhodou na serveru kde chodím. Nehledal jsem ho Upraveno 26. srpna 2015 uživatelem Jettero
Zlý Jabko Odesláno 27. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2015 Do Moravský Třebový na vojenskej gympl. A teď si vem, že by ho nějaký aktivní jedinec švihnul heftem od krumpáče přes ty béčka a liboval si jak ho zachránil
Tondaa73 Odesláno 27. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2015 ....twl, až já si vzpomenu, kdo včera zahlásil "jeden panák neuškodí ", tak já ho zabiju.....a dvakrát....
JaRooN Odesláno 27. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2015 Právě jsem si vzpoměl, že jsem o dovolené vyhlásil, že kdo uhodne, kde ztovna jsem, tak má u mě flašku vína. A pak jsem na to zapoměl Tímto se uživateli Jovani omlouvám, už má samozřejmě SZ a flašku každopádně dostane!
pkarlik Odesláno 27. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2015 Renault v záruce po 75 000 km dojezdil, podle smlouvy mam mít nárok na náhradní vozidlo po dobu opravy (podívají se na to až tak příští týden).Odpověď? Bohužel momentálně není žádné volné, omlouváme se.... Prý je to standard mi bylo od ostatních ve firmě řečeno-takže služba jenom na papíře.....
Radimk Odesláno 27. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2015 Renault v záruce po 75 000 km dojezdil, podle smlouvy mam mít nárok na náhradní vozidlo po dobu opravy (podívají se na to až tak příští týden).Odpověď? Bohužel momentálně není žádné volné, omlouváme se.... Prý je to standard mi bylo od ostatních ve firmě řečeno-takže služba jenom na papíře.....Pokud to máš ve smlouvě, šel bych do první půjčovny. Pokud jim tohle řekneš, uvidíš, že něco najdou.My to tak řešili u "koncernu" a spokojenost.
Sphinxx Odesláno 27. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2015 Pokud to máš ve smlouvě, šel bych do první půjčovny. Pokud jim tohle řekneš, uvidíš, že něco najdou.My to tak řešili u "koncernu" a spokojenost.Přesně tak.
Jettero Odesláno 27. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2015 Dneska jsem koupil nový koberec, dovezu ho domů, rozbalím, sundám cenovky, nastríkam ho přípravkama a pak přišel mops a vyblil se přímo doprostřed. Skvělé.
pkarlik Odesláno 27. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2015 Dneska jsem koupil nový koberec, dovezu ho domů, rozbalím, sundám cenovky, nastríkam ho přípravkama a pak přišel mops a vyblil se přímo doprostřed. Skvělé.Asi se mu nelíbil no
pkarlik Odesláno 27. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2015 Pokud to máš ve smlouvě, šel bych do první půjčovny. Pokud jim tohle řekneš, uvidíš, že něco najdou.My to tak řešili u "koncernu" a spokojenost.Nevím přesně jak je to ve smlouvě ošetřené, je to firemní a i vedení je s tímto zřejmě smířené (odtamtud ta zpráva, že to je normální), vzal jsem si svoje prozatím a neřeším...
Návštěvník YPO Odesláno 27. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2015 Pokud to máš ve smlouvě......já mám příběh hodně podobný .... aneb smlouva s pojišťovnou a následná asistence rozštípal jsem na dálnici auto ...... volám asistenci, že chci odtah a jiné auto dle smlouvy ..... "ano vše zařídíme" ....... odtah skutečně přijel za půl hodiny, odvezl mě do smluvního servisu, který už nefungoval ....... další tři telefony se zpětným voláním (cca 1,5h času) s tím, že si mám ve městě najít smluvní servis sám !!! (auto stále naložené na odtahovce) ........ v mobilu jsem si tedy našel servis, kde z toho moc šťastní nebyli, ale auto se konečně složilo .... volám opět asistenci, kde že si mám vyzvednout to auto se kterým se dopravím domů ..."bohužel ve městě (Jihlava) nemáme žádnou smluvní půjčovnu aneb poraďte si sám nebo si půjčte auto v servisu" (žádné volné nebylo) suma sumárum ...... zaplatil sem 650 korun za znečištění odtahového vozidla (odtah byl zdarma ) provozními kapalinami a manželka pro mě dojela z prahy .... (vlakem ani busem jezdit neumím x vždycky jedu na druhou stranu) takže příště už nas*rat
MJ. Odesláno 27. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2015 já mám příběh hodně podobný .... aneb smlouva s pojišťovnou a následná asistencetakže s tebou vyjeb.ali. Zrušils/převedl pojistku?
Doporučené příspěvky