Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Jestli je to tinnitus, tak t? lituju... právě si ho užívám taky. Ale pokud to nepřejde do chronický formy, dá se to přežít, i když je to hrozně nepříjemný.

To po mně už několik hodin lezou neexistující brouci a v kapsách mi vibrují neexistující mobily. Po zavření očí kolem mě rotuje vesmír a padám na stranu. 48 hodin bez spánku a ještě šest před sebou.

Upraveno uživatelem martar
Odesláno

A navic samy uzitecny fakulty - pajdak, filda, socialni vedy...

Hele a co třeba UK Matfyz ?

To by se Ti líbilo ? Třeba jaderná fyzika ? To by šlo ne ?

Studium tohoto oboru nebo třeba informatiky je v AJ na rok za cca 200 000 Kč. To by se mohlo klukům hodit.

Pruser je že nyni si dělají na UK vzájemně naschvály s " autoritou" na hradě viz jmenování profesorů právě UK a dělají jedni druhým samé dobro.

Je mnoho divného s těmi "uprchlíky" . Ale nebojte kluci,oni to asi budou všichni ti hodní.

Odesláno

Tak jsem přijel v pátek na STK a na parkovišti jsem zjistil, že nemám malej techničák. Tak jsem se otočil a jel zpátky. Když jsem se vrátil opět na místo činu, tak se ukázalo, že dělaj jenom do dvou a já tam byl už prvně asi ve tři. Vůbec mě nenapadlo, že to zapíchnout ve dvě a nazdar, když normálně jedou do šesti do večera. Takže STK vesele propadla. Budu se tam muset dostat nějakejma vedlejšíma cestama. 

Hele vím že Ti tady fura lidí dobře a fundovaně poradí ,ale zkus se podívat co říká zákon.

Nemáš technickou, tedy VOZIDLO NENI určeno pro provoz na pozemních komunikacích.

Stačí jen souhra náhod, nějaký nepozorný frajer do tebe bouchne v autě, nebo třeba na kole a máš dost velký problém.

Zvaž sám jaká míra rizika je pro tebe přijatelná. :-)

Odesláno

Hele vím že Ti tady fura lidí dobře a fundovaně poradí ,ale zkus se podívat co říká zákon.

Nemáš technickou, tedy VOZIDLO NENI určeno pro provoz na pozemních komunikacích.

Stačí jen souhra náhod, nějaký nepozorný frajer do tebe bouchne v autě, nebo třeba na kole a máš dost velký problém.

Zvaž sám jaká míra rizika je pro tebe přijatelná. :-)

Jediný správný řešení je nechat to auto zapíchnutý na parkovišti před STK do dalšího pracovního dne. Zase máš jistotu že budeš první, žejo...

Odesláno

Tak jsem přijel v pátek na STK a na parkovišti jsem zjistil, že nemám malej techničák.. 

ja teď jezdil s propadlou technickou 4 měsíce a prd se stalo. Ani sem to nevěděl. Jinak na technickou potřebuješ jen velkej technicak, malej ne. Aspoň Teda po mě ho nechtěli.
Odesláno

Pro pomalejsi: Stejne jako kluky vyse me to odpousteni skolneho a nakladu stve z principu. Muj povzdech byl nad tim, ze vyberem fakult tomu nasadili korunu.

A kdyz uz to budeme platit ze svych dani, tak bych tu jaderku, matfyz nebo informatiku narozdil od "uprchlickych studii" a podobnych nesmyslnych oboru na fildach a FSV ocenil. Protoze takhle jsou to opravdu vyhozene penize...

Hele a co třeba UK Matfyz ?
To by se Ti líbilo ? Třeba jaderná fyzika ? To by šlo ne ?
Studium tohoto oboru nebo třeba informatiky je v AJ na rok za cca 200 000 Kč. To by se mohlo klukům hodit.
Pruser je že nyni si dělají na UK vzájemně naschvály s " autoritou" na hradě viz jmenování profesorů právě UK a dělají jedni druhým samé dobro.

Je mnoho divného s těmi "uprchlíky" . Ale nebojte kluci,oni to asi budou všichni ti hodní.

Odesláno

ja teď jezdil s propadlou technickou 4 měsíce a prd se stalo.

Nevím, jestli si děláš srandu nebo to myslíš vážně, ale mě se stal opak. Technická propadla 01/07/2015, respektive 07/15, před 14 dny mě zastavilo PMJ v Praze na lustraci a konec. Odstavit vozidlo a nazdar. Chlapci to řešili asi půl hodiny s dispečinkem.

Odstavil jsem ho u Lidlu a dnes už má STK, no myslel jsem si, že můžu dělat blbýho :D . Takže raději bych tam naklusal.

Odesláno

ja teď jezdil s propadlou technickou 4 měsíce a prd se stalo. Ani sem to nevěděl. Jinak na technickou potřebuješ jen velkej technicak, malej ne. Aspoň Teda po mě ho nechtěli.

Po mně chtěli voba, ale malej asi fakt není potřeba..

Nicméně jezdit bez STK je fakt velký riziko, cajti to občas lustrujou podle SPZ a jsou on-line, takže stačí jen projet okolo a končíš.

Známá má firemní oktávku, takovou stříbrno zlatou barvu divnou a v techničáku má napsáno "žlutá" furt jí stavěj, protože barva auta nesedí s registrem, tak jestli to není kradený.. Fakt bacha..

Odesláno

Pomáhači a chrániči mě odstavili jen proto, že na známce z technické je jen rok a měsíc. Měl jsem sice ještě 14 dní do konce technické, ale už jim to stálo za to lustrovat a prudit ( měli by to mít napsané v tom proužku na dveřích :lol2: ) a napomínat....

Odesláno

Ja technickou taky nesleduju a vzdycky me na ni upozorni az prave policajti. Stoji me to pokazdy 200,- ale odjet me vzdycky nechali :-)

Odesláno (upraveno)

Pokud neni STK, tak neni ani plnění od pojišťovny. Nezpůsobilé vozidlo. Já potřebuju technickou na motorku. To by měli zrušit. Emise se nedělaj a kontrola vypadá tak, že zablikám a zatroubím. Nic jinýho zkontrolovat ani nejde. Vypláznu 400,- a jedu domu. Zbytečný.

Upraveno uživatelem Sickboy
Odesláno (upraveno)

SCIFI: tak je to o štěstí asi jako u všeho. Mě vychytali stejně, jako tady popsal Jeremy :) . A to se záměrně otočili, asi jsem je vyprovokoval 18" koly, které je musely "trknout" :D .

Upraveno uživatelem Sphinxx
Odesláno

Vy co tu tvrdíte, že pojišťovna pak nezaplatí - máte osobní zkušenosti? Já mam informace, že pokud není STK, zjišťuje se dál jestli způsobila nějaká závada na něm danou nehodu a jestli ne, tak by měla být zvlášt pokuta za prošlou TK, ale škodu furt platí pojistka.

Odesláno

Jezdím se všemi vozidly stále na stejnou STK již několik let (Olomouc - Přerovská ul.) Oni všem svým klientům, které mají v registru, posílají pravidelně POŠTOU upomínku, že jim v brzké době na tom a na tom vozidle končí platnost stk. To je myslím dobrá služba. Jinak bych při počtu našich přibližovadel neměl šanci, to občas neprofláknout. Stačí, že někdy zapomenu přehodit ze šanonu novou Zelenou kartu a jedu s neplatnou. 

Odesláno

Vy co tu tvrdíte, že pojišťovna pak nezaplatí - máte osobní zkušenosti? Já mam informace, že pokud není STK, zjišťuje se dál jestli způsobila nějaká závada na něm danou nehodu a jestli ne, tak by měla být zvlášt pokuta za prošlou TK, ale škodu furt platí pojistka.

Pozor, kazda pojistovna to ma jinak. Muze dojit ke kraceni plneni v pripade nezavinene DN. Je to u kazde pojistovny jinak.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...