lib Odesláno 4. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2015 Ta Romana Hoskova... ta vypada dobre?Kdyztak ji cvakni taky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 4. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2015 Tak ji brnkni, pošle ti selfíčko :-) chi chi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 4. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2015 (upraveno) . Upraveno 4. listopadu 2015 uživatelem lib Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 4. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2015 Si nedělejte iluze, že neopálená omladina v tomhle typu vyjadřování nějak zaostává - stačí zabloudit na ajnclíky kde se hnědočeši opravdu spolehlivě nevyskytujou (namátkou třeba u přednáškových poslucháren na VUT) a během tlačení se pokochat tamním průběžně obnovovaným "šukacím blogískem". V porovnání s naivníma průlezkovýma malůvkama (které taky tipuju na 9+ vypalující záškoláky, zjišťující co mají v trenkách a jména+mobily spolužaček "co jim nedaly") jde hned poznat, kteří návštěvníci svaté akademické půdy mají s tímhle "socializačním graffiti" mnohaleté zkušenosti, bez ohledu na existenci internetu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 5. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2015 A nejhorší je, jak ti hajzlové popsali i tu čepičku malýmu Afrimu... prej doggie... to bude zas ňáká sprosťárna. Jdu hledat mezi tagy na xnxx... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 5. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2015 Tak určitě to není jenom o cikánech, celkově ti mlaďáci jsou takový agresivnější se mi zdá ..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 5. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2015 ....Díval jsem se, že není ani žádná možnost si zaplatit jen přístup přes net nebo podobně,.... Ale jo http://www.o2.cz/osobni/o2tvair/A jestli myslíš přístup na jeden zápas, tak to je trochu nereálný. Od toho jsou hospody...Neříkám, že jejich přístup je správný, podle mě to se soudy ohledně toho zákazu vysílání budou mít docela těžký, ale doba, kdy tu byl veškerý sport zadarmo, prostě skončila. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exBURN Odesláno 5. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2015 To je dobrý- o tom jsem nevěděl. Dík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 5. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2015 Když se daří... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 5. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2015 co do toho lezeš když s tim neumíš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 5. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2015 Třeba umí a nějakej talent to do něj akorát takhle naparkoval... Já už jsem se pro jistotu naučil říkat "dokud jde jenom o plechy a lak, jde o houno..." ...a auta mám proti těmhle lapáliím pojištěná Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 5. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2015 (upraveno) Umí, ale ostatní neumí Pani si zkrátila cestu na křižovatce z hlavní na vedlejší trochu napřímo a najednou se objevila předemnou v protisměru, už se nedalo nic dělat. Naštěstí jen ty plechy, ale nase*e to! Upraveno 5. listopadu 2015 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 5. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2015 poslední dobou se nestačim divit co se na silnici děje. Možná sem ovlivněnej tim že mam za sebou v sedačce prcka, jinak bych to tak neprožíval. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 5. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2015 (upraveno) To mi povídej! Někdy zůstávám opařen úžasem, co jsou lidi schopni na silnici vymyslet.Ráno byla klika, že jsem nevezl syna (1 rok), to bych asi reagoval trochu jinak. Upraveno 5. listopadu 2015 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 5. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2015 poslední dobou se nestačim divit co se na silnici děje. Možná sem ovlivněnej tim že mam za sebou v sedačce prcka, jinak bych to tak neprožíval. Po dnešním tzv každoročním sednihodinovým školení profesních řidičů jsem zase na silnicích víc ve střehu............ jen nevím, jestli mi to bude stačit........ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gathis Odesláno 5. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2015 kontrolka brzd bývá často vícefunkční, kromě zatažené ručnice může hlásit i málo brzdové kapaliny nebo ojeté destičky. Dobíjení nejspíš bude závada alternátoru, chce to aspoň voltmetr, jestli se při chodu motoru zvýší napětí.Tipuju že budou sjeté uhlíky ale může to být i vadná regulace nebo usměrňovač. Ale i tak to jsou opravy za pár stovek.Dnes jsem do toho znovu sednul, nastartoval, zahybal ručkou, zkouknul klinovy řemen a vše vypadalo ok, jenom ty dvě kontrolky pořád svitily... Prošlapnu pořádně plyn a kontrolka brzdy zhasla... podruhé a zhaslo i dobíjení přitom minule to nepomohlo... auto jsem projel, vše vypadá ok tak jsem zvědavý na ráno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 5. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2015 To mi povídej! Někdy zůstávám opařen úžasem, co jsou lidi schopni na silnici vymyslet.Ráno byla klika, že jsem nevezl syna (1 rok), to bych asi reagoval trochu jinak.A to já minule byl naštván,že žena nalomila nárazník ze spodu,Asi se půjdu omluvit :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 5. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2015 A to já minule byl naštván,že žena nalomila nárazník ze spodu,Asi se půjdu omluvit :-) Já si to ale spáchal sám, doufam že to nevyznělo, že bych to chtěl hodit na ženu Ta btw řídí velmi dobře (kouká mi přes rameno).Ta reakce byla myšlena na tu pani, která mi ráno poštelovala fáro. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 5. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2015 Pochopil jsem,auto mám stejné,jen žena couvala a nepočítala,že předek jede jinde jak zadek :-) Vlastně se nic nestalo,ale byl jsem nasrán,no. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 5. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2015 Naštěstí jen ty plechy, ale nase*e to!Já to měl ťuklý podobně a odnesla to i poloosa nebo co to bylo. Prostě bylo naprasklý něco u kola. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky