Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Si nedělejte iluze, že neopálená omladina v tomhle typu vyjadřování nějak zaostává - stačí zabloudit na ajnclíky kde se hnědočeši opravdu spolehlivě nevyskytujou (namátkou třeba u přednáškových poslucháren na VUT) a během tlačení se pokochat tamním průběžně obnovovaným "šukacím blogískem". V porovnání s naivníma průlezkovýma malůvkama (které taky tipuju na 9+ vypalující záškoláky, zjišťující co mají v trenkách a jména+mobily spolužaček "co jim nedaly") jde hned poznat, kteří návštěvníci svaté akademické půdy mají s tímhle "socializačním graffiti" mnohaleté zkušenosti, bez ohledu na existenci internetu... 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

....Díval jsem se, že není ani žádná možnost si zaplatit jen přístup přes net nebo podobně,....

Ale jo http://www.o2.cz/osobni/o2tvair/

A jestli myslíš přístup na jeden zápas, tak to je trochu nereálný. Od toho jsou hospody...

Neříkám, že jejich přístup je správný, podle mě to se soudy ohledně toho zákazu vysílání budou mít docela těžký, ale doba, kdy tu byl veškerý sport zadarmo, prostě skončila.

Odkaz ke komentáři

poslední dobou se nestačim divit co se na silnici děje. Možná sem ovlivněnej tim že mam za sebou v sedačce prcka, jinak bych to tak neprožíval. 

Po dnešním tzv každoročním sednihodinovým školení profesních řidičů jsem zase na silnicích víc ve střehu............

jen nevím, jestli mi to bude stačit........

Odkaz ke komentáři

kontrolka brzd bývá často vícefunkční, kromě zatažené ručnice může hlásit i málo brzdové kapaliny nebo ojeté destičky. Dobíjení nejspíš bude závada alternátoru, chce to aspoň voltmetr, jestli se při chodu motoru zvýší napětí.Tipuju že budou sjeté uhlíky ale může to být i vadná regulace nebo usměrňovač. Ale i tak to jsou opravy za pár stovek.

Dnes jsem do toho znovu sednul, nastartoval, zahybal ručkou, zkouknul klinovy řemen a vše vypadalo ok, jenom ty dvě kontrolky pořád svitily... Prošlapnu pořádně plyn a kontrolka brzdy zhasla... podruhé a zhaslo i dobíjení přitom minule to nepomohlo... auto jsem projel, vše vypadá ok tak jsem zvědavý na ráno
Odkaz ke komentáři

To mi povídej! Někdy zůstávám opařen úžasem, co jsou lidi schopni na silnici vymyslet.

Ráno byla klika, že jsem nevezl syna (1 rok), to bych asi reagoval trochu jinak.

A to já minule byl naštván,že žena nalomila nárazník ze spodu,Asi se půjdu omluvit :-)

Odkaz ke komentáři

A to já minule byl naštván,že žena nalomila nárazník ze spodu,Asi se půjdu omluvit :-)

Já si to ale spáchal sám, doufam že to nevyznělo, že bych to chtěl hodit na ženu :D Ta btw řídí velmi dobře (kouká mi přes rameno).

Ta reakce byla myšlena na tu pani, která mi ráno poštelovala fáro.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...