Bobisek Odesláno 20. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2016 V 20. 4. 2016 v 18:08, Wanderer napsal: Tak vono na té pláži apod. je hlavně problém, že nejde opětovat palbu, kvůli potrhlým protizbraňovým omezením. Mít možnost ho smáznout hned na začátku útoku, tak ztráty na životech klesnou na čtvrtinu a hned jsou šance vyšší. V 20. 4. 2016 v 18:46, Leclerc napsal: To jakože by sis na pláž bral ručník, krém na opalování a útočnou pušku? Díky, jsem se po týdnu konečně pořádně zasmál, až mám slzy v očích Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 20. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2016 Sparta a rozhodčí..co to kua jako mělo bejt? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 20. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2016 Bože ta fraška na Dukle, kde Sparta dostala penaltu v nastavení. Smrdí to neuvěřitelně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 20. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2016 V 20. 4. 2016 v 19:29, Frantik napsal: Bože ta fraška na Dukle, kde Sparta dostala penaltu v nastavení. Smrdí to neuvěřitelně.Ty woe to je komedie,letec Lafata a Sparta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exBURN Odesláno 20. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2016 Kua neblbněte - včera jsem si dal 2 zásobníky z M4 v práci na simulátoru jen v košili a úplně mě z toho bolela paže :-D To by v plavkách nebylo pohodlné :-D :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 20. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2016 Aspon se chvilku nebude brecet,jak plzen furt tlacej rozhodci :-). Hnusnej fotbal na stredecni vecer. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 20. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2016 V 20. 4. 2016 v 19:32, vraby napsal: Ty woe to je komedie,letec Lafata a SpartaPřesně. Hlavně, ze se Spartani radujou. Z tohohle hnusu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 20. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2016 Okopávač Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bobisky Odesláno 20. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2016 A opět Lafata, být brankářem Dukly na hřišti, tak.... Odesláno z mého SM-T555 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ace.Rimmer Odesláno 20. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2016 nenaštvalo... štve mě že už to nějak nedávám, člověk muže být tvrdej jak chce, jenže ty zbořený city a naděje jdou pochopit jen s chlastem asi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 20. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2016 Štve mě, ale spíš sere, ten chlap ve vedlejším hotelovém pokoji, který chrápe tak hlasitě, že nemůžu usnout. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 20. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2016 Štve mě, ale spíš sere, ten chlap ve vedlejším hotelovém pokoji, který chrápe tak hlasitě, že nemůžu usnout. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ace.Rimmer Odesláno 20. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2016 tak ho vyřeš... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
markwagner Odesláno 20. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2016 V 20. 4. 2016 v 22:22, roura74 napsal: Štve mě, ale spíš sere, ten chlap ve vedlejším hotelovém pokoji, který chrápe tak hlasitě, že nemůžu usnout.Řeším podobnej problem prijdem domu a sousedi maj party! Přítelkyně me posila nahoru - ja ,ale takticky vyckavam - vim jak by to dopadlo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ace.Rimmer Odesláno 20. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2016 víš jak by to dopadlo ? šel bys tam a pokud jsi v nejakem klidu tak by ses s nima opil... a proč ne ? :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 21. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2016 2Ace.Rimmer: Nebýt předposranejch lidí co místo zabušení na vrata radši z ajnclíku kňourají na internetu, neměl bys ani Ty kde rozvíjet svůj talent... Ostatně, já taky celé dny proklínám na tupé masy ignorantů, neschopných ani po dekádách utrpení poslat Microsoft tam kam slunce nesvítí - no a přitom je to právě notorická mentální impotence oné korporace, co doslova živí zástupy "ajťáků" jako jsem já... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ace.Rimmer Odesláno 21. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2016 můj talent ? ne ten neni v stezovatelstvi na foru v internetu... ja uz proste nechledavam cestu jak to ze sebe pustit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
markwagner Odesláno 21. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2016 V 21. 4. 2016 v 0:08, Radek124 napsal: 2Ace.Rimmer: Nebýt předposranejch lidí co místo zabušení na vrata radši z ajnclíku kňourají na internetu, neměl bys ani Ty kde rozvíjet svůj talent... Ostatně, já taky celé dny proklínám na tupé masy ignorantů, neschopných ani po dekádách utrpení poslat Microsoft tam kam slunce nesvítí - no a přitom je to právě notorická mentální impotence oné korporace, co doslova živí zástupy "ajťáků" jako jsem já... Tak predposranej nejsem,ale vzhledem k mistnim zvyklostem(Španělsko)tak bych zbytek noci stravil na místní policii. Vyřešil jsem to vohulil jsem TV na max a za 5 min byl u sousedu klid! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
markwagner Odesláno 21. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2016 V 20. 4. 2016 v 23:40, Ace.Rimmer napsal: víš jak by to dopadlo ? šel bys tam a pokud jsi v nejakem klidu tak by ses s nima opil... a proč ne ? :-DTak možnost by to byla,ale jak znam místní obyvatele tak by jsme si nesedli. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 21. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2016 Až dnes sem se podíval na to co předvedl na konci zápasu Dukla: Sparta rozhodčí. Mám z toho pocit, že Duklu slušně zařízl. A to co předvedl Lafata je taky smutné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky