Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

V 20. 4. 2016 v 18:08, Wanderer napsal:

Tak vono na té pláži apod. je hlavně problém, že nejde opětovat palbu, kvůli potrhlým protizbraňovým omezením. Mít možnost ho smáznout hned na začátku útoku, tak ztráty na životech klesnou na čtvrtinu a hned jsou šance vyšší.

V 20. 4. 2016 v 18:46, Leclerc napsal:

To jakože by sis na pláž bral ručník, krém na opalování a útočnou pušku?

Díky, jsem se po týdnu konečně pořádně zasmál, až mám slzy v očích :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V 20. 4. 2016 v 22:22, roura74 napsal:

Štve mě, ale spíš sere, ten chlap ve vedlejším hotelovém pokoji, který chrápe tak hlasitě, že nemůžu usnout.

Řeším podobnej problem prijdem domu a sousedi maj party! Přítelkyně me posila nahoru - ja ,ale takticky vyckavam - vim jak by to dopadlo...

Odkaz ke komentáři

2Ace.Rimmer: Nebýt předposranejch lidí co místo zabušení na vrata radši z ajnclíku kňourají na internetu, neměl bys ani Ty kde rozvíjet svůj talent...  :smoke:

Ostatně, já taky celé dny proklínám na tupé masy ignorantů, neschopných ani po dekádách utrpení poslat Microsoft tam kam slunce nesvítí - no a přitom je to právě notorická mentální impotence oné korporace, co doslova živí zástupy "ajťáků" jako jsem já...  :whistling:

Odkaz ke komentáři

V 21. 4. 2016 v 0:08, Radek124 napsal:

2Ace.Rimmer: Nebýt předposranejch lidí co místo zabušení na vrata radši z ajnclíku kňourají na internetu, neměl bys ani Ty kde rozvíjet svůj talent... :smoke:

Ostatně, já taky celé dny proklínám na tupé masy ignorantů, neschopných ani po dekádách utrpení poslat Microsoft tam kam slunce nesvítí - no a přitom je to právě notorická mentální impotence oné korporace, co doslova živí zástupy "ajťáků" jako jsem já... :whistling:

Tak predposranej nejsem,ale vzhledem k mistnim zvyklostem(Španělsko)tak bych zbytek noci stravil na místní policii.

Vyřešil jsem to vohulil jsem TV na max a za 5 min byl u sousedu klid!

Odkaz ke komentáři

V 20. 4. 2016 v 23:40, Ace.Rimmer napsal:

víš jak by to dopadlo ? šel bys tam a pokud jsi v nejakem klidu tak by ses s nima opil... a proč ne ? :-D

Tak možnost by to byla,ale jak znam místní obyvatele tak by jsme si nesedli.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...