Duke650 Odesláno 8. května 2016 Nahlásit Odesláno 8. května 2016 Jsem nasr.nej na sabotery, kteri si rikaji silnicari. Stav silnice vcera: silnice cista, sem tam melka dira po zimeStav dnes: silnice posypana drti, takze to klouze jaxvina, a misto melke diry je vysoky hrb cerstveho asfaltu
montemar Odesláno 8. května 2016 Nahlásit Odesláno 8. května 2016 me prijde sekani v půl osmý uplne v pohode
Qvido Odesláno 8. května 2016 Nahlásit Odesláno 8. května 2016 Jsem nasr.nej na sabotery, kteri si rikaji silnicari.Stav silnice vcera: silnice cista, sem tam melka dira po zimeStav dnes: silnice posypana drti, takze to klouze jaxvina, a misto melke diry je vysoky hrb cerstveho asfaltuV pátek dopoledne takhle blili ten roztavenej asfalt na silnici Za Mimoní směr Mni.Hradiště . Žasnu co je to za technologii, popskat silnici za plného provozu a spoléhat na projiždějící auta která za rozstřikování horkého asfaltu kolem to koly utemují. Lahůdka a adrenalín to je pro motorky, kluci měli na hezkej víkend pro motorkáře celkem frekventovanou trasu pěkně nachystanou.
Marfael Odesláno 8. května 2016 Nahlásit Odesláno 8. května 2016 Nesedící nové košile od Tyrwhitta, ale můžu si za to sám:-). Těsně před objednávkou jsem obnovil po delší době svůj zvyk 100-150 kliků denně a myslel jsem, že to se to jen zpevní a trošku vyrýsuje, ale i nějak narostl a přes hrudník už jsou nenositelné:-). Takže brzy v prodejním vlákně:-)
odjinud Odesláno 8. května 2016 Nahlásit Odesláno 8. května 2016 V Pá zase nějaká zasr. akce na výstavišti v Letňanech. Takový duc-duc, že se nedalo na Proseku, vzdušnou čarou 1,5km, usnout (a to jsem zavřel i okna). A hrajou až cca od 01h.Tejden před tím Majáles, ale ti aspoň končil v půl dvanáctý... "Policejní hodina" (večerka pro všechny venkovní akce v praze v 22h) mě štve, ale když jsem já na akci.... jak to že tihle mají nějakou výjimku?
Maxel Odesláno 8. května 2016 Nahlásit Odesláno 8. května 2016 (upraveno) Páteční večeře s pár lidmi z práce v pražské Hybernia. Píšu to sem, protože to sice na*ralo a ne málo, ale na negativní recenzi do příslušného vlákna to snad ještě neni - několikrát minule jsme tam byli spokojeni. Na jídlo se čekalo skoro dvě hodiny a z celkem 12ti jsme tři vraceli - dvě na dodělání a jedno komplet. Nakonec jsme se s provozákem dohodli na oboustranně přijatelné kompenzaci. Jinak to nebylo zlý, kdo neměl problém si jídlo chválil. Příště ale pudem jinam. @odjinud: Majáles, resp jak to přes den ladili, jsme poslouchali z práce. Ale doma (Čakovice) naštěstí v tomto směru klid. Upraveno 8. května 2016 uživatelem Maxel
Murphy97 Odesláno 8. května 2016 Nahlásit Odesláno 8. května 2016 Vono bydlet na Letny muselo bejt vcera taky na palici. Pred nasi krasnou veceri jsme se sli projit do Letenskejch sadu a musim pri vsi ucte a benevolenci rict, ze jsem stastnej za nase dcery. Nic proti trave a jeji legalizaci vlastne nemam, ale takovou koncentraci vopravdu divnejch lidi na jednom miste jsem dlouho nevidel. A zhuleny radobymatky s malejma detma v kocarku to jeste umocnovaly...
guzmic Odesláno 8. května 2016 Nahlásit Odesláno 8. května 2016 Štve mě, že nám u rodičů umírá pes a já jsem doma na slovensku a nejsme spolu.... :-(Kr...a drát flaška ani dvě to asi nenapraví......
Honza.manta Odesláno 8. května 2016 Nahlásit Odesláno 8. května 2016 Dám si panáka na tvého psa - teď!!
Filip.J Odesláno 9. května 2016 Nahlásit Odesláno 9. května 2016 Naštval mě Ebay, potažmo prodejce, co jsem na něj skuhral před týdnem. I když měl u předmětu lživý popis, vynucuje si abych to zaplatil, otevřel unpaid item case atd. Jsem měl za to, že jsme se domluvili, když jsem mu napsal že "se spletl". Trvalo mi skoro hodinu, než jsem se proklikal těma Ebajíma automatickýma odpověďma, který všechny vedou do prdele. Nakonec se mi podařilo napsat na customer service, což mi dalo pěkně zabrat, s mou znalostí angličtiny. A stejně myslím, že to nějakej Ind v kanclu v Díllí shodí ze stolu.eBay customer service je v Dublinu. Kdybys potřeboval pomoct s angličtinou, ozvi se.
bobi Odesláno 9. května 2016 Nahlásit Odesláno 9. května 2016 No to je zase super číčovina http://www.novinky.cz/domaci/402976-motoriste-musi-menit-reflexni-vesty.html
utrejch Odesláno 9. května 2016 Nahlásit Odesláno 9. května 2016 No to je zase super číčovina http://www.novinky.cz/domaci/402976-motoriste-musi-menit-reflexni-vesty.htmlTo musi bejt loby. Menit lekarnicky a tydle veci kazdy dva roky, prece nedava zadnej jinej smysl ...
Filip.J Odesláno 10. května 2016 Nahlásit Odesláno 10. května 2016 Aha, takže vesta vyrobená podle ČSN / ISO normy otestovaná je v pořádku a vesta vyrobená podle stejné normy ale neotestovaná je ošizená? A jaktože cyklisti můžou mít horší a méně reflexní vestu, když u nich lze předpokládat mnohem delší dobu použití a vyšší expozici na silnici než u řidičů? To je zase eurohujeřina - napsal bych k tomu víc, ale nechci sem tahat politiku.
Radek124 Odesláno 10. května 2016 Nahlásit Odesláno 10. května 2016 (upraveno) Takže tatáž vesta bez "přejímacího čísla" od Ťokovy spřátelené "notifikační osoby" (ovědčený soudruh z BESIPu?) bude ze dne na den klasifikována coby špatná-áááno? Škoda že nezodpovědní koblihářovi ksindli z hovinek svou denní dávku lží opět odflákli, takže v agitce zásadně chybí ukázka nášivky s platným numerem... Jak si pak má chudák uvědomělý ovčan připravit příslušné tiskátko z brambory, aby si svou výbavu mohl uvést do souladu s hovadní legislativou? ...Aneb na komoušskou byrokracii platí i dobové metody rezistence Upraveno 10. května 2016 uživatelem Radek124
Pavelpu27 Odesláno 10. května 2016 Nahlásit Odesláno 10. května 2016 Na výměnu vesty i obnovu lékárničky z principu kašlu. A jsem připraven za to nést připadné následky.
African Odesláno 10. května 2016 Nahlásit Odesláno 10. května 2016 Moje řeč, já na to taky kašlu a mám klid na duši :-) Lékárničku i vestu kupuji novou do nově zakoupeného auta a tím to pro mě hasne...
tommas4 Odesláno 10. května 2016 Nahlásit Odesláno 10. května 2016 (upraveno) Jednou jsem autolékárničku potřeboval. Možná by se byrokrati divili, ale bylo zcela jedno zda je obvaz prošlý nebo ne.Stejně tak nůžky. A náplast.A typ vyhlášky už byl naprosto šumafuk. Upraveno 10. května 2016 uživatelem tommas4
kuncák7 Odesláno 10. května 2016 Nahlásit Odesláno 10. května 2016 Ty vesty budou štvát asi každýho. Je to ale fakt kravina, ale nějak si nedovedu představit, jak policajt začne kontrolovat, zda mají nášivku s ČSN normou ( přesně jak se tu píše, jeden obchodně nadanej národ vyrobí tisíce podobných vest a to pak bude u silniční kontroly stát asi i soudní znalec na padělky ).
Honza.manta Odesláno 10. května 2016 Nahlásit Odesláno 10. května 2016 Vestu mám a lékárnu taky a na tyhle šaškárny, jak vydělat ještě víc peněz, jim z vysoka kálím a nic nového kupovat nebudu.
Frantik Odesláno 10. května 2016 Nahlásit Odesláno 10. května 2016 (upraveno) Problém je, ze je to další set buzeraci, který se zavadi. Proste jednou potkáš fizla, kterej te kvůli tomu sejme. A když ho posles do hajzlu, tak nove zaplatíš deset nebo dvacet litru za urážku. Upraveno 10. května 2016 uživatelem Frantik
Doporučené příspěvky