siwi Odesláno 23. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2016 no mam zaludek pořád na vodě. Preventivně žeru endiaron a laktobacily. Piju cílů a černej čaj. K jídlu rohlík a piškoty. Koukám, že je to nějaká epidemie predvanocni...Maly už jsme museli flaknout čípek, jak ji bylo zle nedobre. Něco podobnýho jsem měl koncem října. Dokonce jsem díky tomu doslova prosral kamarádovu svatbu, na kterou jsem se tolik těšil. Ale proč to píšu... Manželka mi tehdy zakázala piškoty. Prej je to špatně.
Frostie Odesláno 23. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2016 Ale suchej rohlík a hořkej čaj, to by mohlo být ok...Nebo ne?
siwi Odesláno 23. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2016 Jo, to jo. Díky rohlíku, černému čaji a smektě jsem se z toho dostal.
Gustaf Odesláno 23. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2016 Aha...takze piškoty nebrat. Já jsem je měl i rohlik...ale malá po celým dnu opět vrhla. To budou vánoce. Ta menší už se s toho vylyzala...tak snad to nechytne zpět. Ikdyz by nemela.
MadButcher Odesláno 23. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2016 Tak ja jsem na vas samozrejme nedal a na tu D1 vyrazil hned. V radiu jsem jeste stacil postrehnout ze exit na 47km je uz s puldruhahodinovou kolonou a ze mame radsi sjet na 41.km, tak jsem tak ucinil a zdrzel se jen o cca 30 minut. Objizdel jsem to cca kolem pred polednem. Parada, ani jsem v takovou pohodu nedoufal.
African Odesláno 23. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2016 (upraveno) Aha...takze piškoty nebrat. Já jsem je měl i rohlik...ale malá po celým dnu opět vrhla. To budou vánoce. Ta menší už se s toho vylyzala...tak snad to nechytne zpět. Ikdyz by nemela.Jejda, tak to přeji rychlé uzdravení a ať vám ty Vánoce dopadnou klidně a ve zdraví. Když vidím jak výše všichni fňukají, tak si trochu pobrečím také, ruce už mám pár let total out, už jsem byl na opichování karpálů, ale před týdnem už mi doktor sdělil že operaci už se nevyhneme takže v únoru nastupuji na levou, měsíc nemožný, v březnu na druhou, měsíc nemožný a květen už se plánují feraty v Alpách, takže budu asi kvičet. Ve čtyřiceti letech nekupte to, ale už neudržím ani tužku :-( Upraveno 23. prosince 2016 uživatelem African
Gustaf Odesláno 23. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2016 Jo díky, Afri njn, od toho tu máme fnukaci vlákno
DavidLC Odesláno 23. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2016 Já mám trombózu v lýtku,taky nic moc, hlavně že si přejeme hodně zdraví, jenže ono to stejně nepomáhá.To mám taky za sebou, zbylo mi plno punčoch, kdyby jsi potřeboval tak řeď a drž se
KFL Odesláno 23. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2016 (upraveno) Gustaf> To dáte, vydržet! Je to protivný - u nás to probíhalo až do středy, kdy se konečně sesbírala i tchýně, začala zase fungovat, a snad už je to všechno pryč. Zrovna tahle mrcha je extrémně nepříjemná. Holt budete mít dietní Štědrej večer, a to taky není k zahození . P.S. k siwiho poznámce... Vzpomněl jsem si, jak jsem v říjnu odjížděl s mírnou střevní virózkou do Dubaje. Nejdřív mě to chytlo v letadle při přistání - zajímavej zážitek (taky jsem debil sežral to výborný jídlo, že jo..), když člověk není připoutanej a trochu to hází . Po dvou dnech na Hylaku a dietě už dobrý, tak jsem si dal kousek nějakýho kuřete a odebral se do Dubai mall. A za 3 hodiny, cestou zpět, se tělo rozhodlo, že ještě není OK a kuře nebyl dobrej nápad. Smrtící křeče, ledovej pot... Těch 9 minut (kus pěšky na metro, cesta, a na hotel) bylo asi nejdelších v mym životě. Reálně, a poprvý v životě, jsem řešil, kam to na těch 200 metrech ze stanice k ubikaci vyndám. Naštěstí jsem to úspěšně přitáh až na cimru, ale bylo to jen tak tak . Upraveno 23. prosince 2016 uživatelem KFL
JaRooN Odesláno 23. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2016 ...u nás to probíhalo až do středy, kdy se konečně sesbírala i tchýně......Zrovna tahle mrcha je extrémně nepříjemná...Hmm, zajímavá kombinace
vraby Odesláno 23. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2016 Pravidelná konzumace alkoholu a nebudete tady f ukat , uzdravte se,hlavně děti ať prožijí Vánoce bez problémů
Zlý Jabko Odesláno 23. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2016 Nenenenene, NE, 2016, další ti nedám! Dej pokoj sakra! Dalšího prostě nedostaneš! http://www.latimes.com/local/lanow/la-me-ln-carrie-fisher-cardiac-20161223-story.html
huhulak Odesláno 24. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 24. prosince 2016 Nenenenene, NE, 2016, další ti nedám! Dej pokoj sakra! Dalšího prostě nedostaneš! http://www.latimes.com/local/lanow/la-me-ln-carrie-fisher-cardiac-20161223-story.html držím palce, aby se z toho dostala
lloffass Odesláno 24. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 24. prosince 2016 Asi naskočím na YPOvu vlnu nasrání v práci na "klienty"... Po řadě let práce ve zdravotnictví jsem už zvyklý na ledacos, ale asi na mě přišla nějaká ta vánoční měkota... Ale co to je kurva za lidi... Na Štědrý den přijít na úrazovou pohotovost, že mě bolí měsíc koleno a žádný úraz jsem neměl... Vysvětlíme, že se jedná o pohotovost úrazovou a s chronickou bolestí kolene je třeba se obrátit na patřičnou odbornost v řádné ordinační hodiny. Odpověď: "Aha, tak já jsem vlastně včera spadnul..."
geometr Odesláno 24. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 24. prosince 2016 To se toho stalo. Třeba si potřeboval dotyčnej na štědrej den popovídat.
lloffass Odesláno 24. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 24. prosince 2016 Mám pocit, že v pracovní smlouvě o povídání nic nemám. A na vstupních dveřích o diskuzním kroužku taky nic nemáme
geometr Odesláno 24. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 24. prosince 2016 Budeš ještě večer vzpomínat, jak sis povídal o kolenu, až budeš lovit kosti z krku. A jestli chceš tak úzkostlivě dodržovat pracovní smlouvu, co tu děláš?
huhulak Odesláno 24. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 24. prosince 2016 Brácha dělá na záchrance a často slyším za tepla historky, jak někteří spoluobčané přistupují k této "službě", která pro ně supluje taxi a pohotovosti v nemocnicích jsou pro ně non-stop provoz, aby si nemuseli brát volno z práce. Takže rozhorčení kolegy vcelku chápu.
Doporučené příspěvky