Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník Zmizík
Odesláno

Mne uz sou fyzikarky nastesti fuk ale vzpominam si, ze nasi sme prezdivali proste jen Pica.

Odesláno

Mne uz sou fyzikarky nastesti fuk ale vzpominam si, ze nasi sme prezdivali proste jen Pica.

My taky a chemikarka mela stejnou prezdivku.

Odesláno

Celníci, co proclívají kryt na mobil za 35 dolců.

Česká pošta co doručuje balík za 128 vočí Frantíkovi a v klidu napíše do trackingu, adresát nezastižen, uloženo počtě, aniž by měl pusina aspoň lístek ve schránce, ten mu kurwy hodí zítra do schránky, že...

Odesláno

Celníci, co proclívají kryt na mobil za 35 dolců.

Česká pošta co doručuje balík za 128 vočí Frantíkovi a v klidu napíše do trackingu, adresát nezastižen, uloženo počtě, aniž by měl pusina aspoň lístek ve schránce, ten mu kurwy hodí zítra do schránky, že...

Klasika, na tenhle dotaz ( listek az druhej den ), mne byli receno- rozmernej balik, rovnou se to dava na postu ( bylo to tricko ).

Odesláno (upraveno)

Dnešní tankování v OL Globusu. Po nalití N95 auto cuká a chybí výkon. Budu to muset naředit nějakým plnotučným palivem. Snad to pomůže.

Upraveno uživatelem roura74
Odesláno

Klasika, na tenhle dotaz ( listek az druhej den ), mne byli receno- rozmernej balik, rovnou se to dava na postu ( bylo to tricko ).

To ať zkusí... Bublinková obálka s nožem bez krabičky! Ještě jsem zadával odpolední doručení. Fany jim zítra zvedne mandle!

post-3584-0-80519900-1486585929_thumb.png

Odesláno (upraveno)

Co mas za auto? Globus je docela pod kontrolou.

Tankuju tam pomerne casto. Kdysi se mi to stejny stalo i v Makru. Asi spodek nadrze.

Subaru Forester.

Upraveno uživatelem roura74
Odesláno

Roura, to je divny. Tankuju Globus uz osm let a spokojenost. A dost casto tam vidam ty dodavky od SGS, co davaj ty plakety.

Odesláno

Roura, to je divny. Tankuju Globus uz osm let a spokojenost. A dost casto tam vidam ty dodavky od SGS, co davaj ty plakety.

Volal jsem i do servisu a ti to v podstate potvrdili. Pry jim mohla zkondenzovat voda, nebo i mne v nadrzi. Nez jsem natankoval tak jsem ujel asi 50 km v pohode a pak to tak po 10 km zacalo delat. Divny. Auto jakz-takz jede. Uvidim pri pristim tankovani. Mozna naleju do nadrze i nejakej cistic.

Odesláno

Je pravda, že pokud jsem v takové situaci, můžu zadržet dlužníkovi zboží v přiměřené výši? Zavolám benga, udělám zápis, zboží prodám a fertyk.

Odesláno

2Berbatow: Benga Tě maximálně odpálkujou že nejsou zbožíznalci, se zbožím v zamčeném skladu Ti nepomůžou a ani ho líp neochrání. Na zadržení a zpeněžení majetku dlužníka máš podle NOZ právo pokud dotyčný není v insolvenci, viz třeba zde. Měl by ses mu akorát pokusit (telefonicky, vývěskou na vrata skladu s vyměněným zámkem...) sdělit kdy, proč a v jakém rozsahu k zadržení došlo, aby tě pak nemohl prudit za ušlý zisk.

Odesláno

Je pravda, že pokud jsem v takové situaci, můžu zadržet dlužníkovi zboží v přiměřené výši? Zavolám benga, udělám zápis, zboží prodám a fertyk.

Tady se to lehce píše, ale v reálu buď radši opatrnější.

Odesláno

Lidi jsou mrdky, mi brečí 80ti letá babička, že syn určitě nájem zaplatí...... bohužel syn je zkurvysyn......co třetí měsíc neplatí....

Takže ti tam brečí 80ti letá kurva a ne babička

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...