Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Afričane, že mu ten jeho mučednickej a sebemrskačskej výlev žereš. To je teď nějaká móda tvrdit, že je to všechno kampaň proti tobě? I když ji živíš a vytváříš ty sám, aby jsi vypadal jako chudinka oběť nebo co?

Však tu fíkovi nikdo nic nedělá, začal si tu sám psát list lidí...zřejmě těch, co mu tu jakože ubližujou, tak si tu z toho oprávněně začali ostatní dělat prdel

http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/13658-co-mě-právě-naštvalo/?p=1971376

Odesláno

Je to trapárna, každý si můžete dát Fíka do ignore listu, tak ze sebe probůh nedělejte šašky kluci :-)

Dyť je okurková sezona, tak aspoň je tu nějaká sranda, ne?

Ale pořešeno dle tvé rady a je klid.

Odesláno

Chlapi jsem jeste mlady, tohle vlakno ctu, protoze dava pomerne hodne rad do praktickeho zivota. (co se muze zesrat, na co si dat pozor, jak to resit atd.)

Bud toho fika vyhodte nebo mu neodpovidejte. Prodiram se tu nekolika strankama plevelu o fikovem seznamu.

Odesláno

Ja nevim. Kdyz se vam neco nepozdava, tak to ignorujte. Berte ohled na ostatni. My se tady musime pak probirat strankama plnyma nesmyslu a to od kohokoli. Opravdu se musite vyjadrovat ke vsemu?

Odesláno

Opravdu se musite vyjadrovat ke vsemu?

Nezlob se na mě, ale toto je diskuzní fórum. Vyjadřování se k něčemu k tomu jaksi patří...

Nebo chceš zavést nějaká pravidla? Třeba, že JaRooN se může vyjadřovat jen k věcem kolem značky Seiko a to ještě jen každou lichou středu a každý sudý pátek?

Odesláno

Me tady sere to, ze nej borci co tady nejvic rvou, jsou v realu chcipaci co vyfasujou 1 na hubu a lehnou, pak je potkas a cumi jak 8 lety deti.

Par chlapu tady je to je fakt :)

Serte na hadani, uz je to mainstream.

Odesláno

Nezlob se na mě, ale toto je diskuzní fórum. Vyjadřování se k něčemu k tomu jaksi patří...

Nebo chceš zavést nějaká pravidla? Třeba, že JaRooN se může vyjadřovat jen k věcem kolem značky Seiko a to ještě jen každou lichou středu a každý sudý pátek?

Anebo vůbec k ničemu, pokud se někdo blbě vyspí a vyhlásí holocaust...
Odesláno (upraveno)

Jenze vy nediskutujete, ale snazite se navzajem urazet a to jeste na takove urovni, ze by to i v materske skolce vzbudilo zdvizena oboci.

Upraveno uživatelem Baldic
Odesláno

Skutečně? Já mám primárně pocit, že většina běžně diskutujících lidí si zde dělá srandu z jednoho trolla, který si o to sám řekl. Teda zcela běžná činnost na tomto fóru :)

Odesláno (upraveno)

Takhle to tady prostě chodí,do seznamu se hlásili jak u vytržení (byla to přeci sranda):-D

Sranda? Troll není sranda. Troll je závada.

Upraveno uživatelem tommas4
Odesláno

Vrabi ale píše o přidávání se na seznam, to nebyla maxipsova iniciativa

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...