Americkej Odesláno 1. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2017 ZJ, jak by ses potom vyrovnal s případným justičním omylem?Přece klasicky: Sorry jako ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladar91 Odesláno 1. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2017 Jednou za tri mesice mam cas a touhu si poradne zazavodit a tohleto!!! Jednou tam spešl zajedu a pobliju jim vchod v tom microsoftu! Za sekajici excell a miliony zbytecnych aktualizaci! Odesláno z mého SM-G930F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bobisek Odesláno 1. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2017 Jsem zvědav, zda ta vyhláška projde. Pokud ano, docela bych se těšil, až to dojde na ÚS (ať již přes MV či konkrétní kontrolu). Z mého pohledu to je jasně neproporcionální, např. oněch 100 litrů ve správku je jak z jiného světa. Zajímavý rovněž je přístup "pití zakážeme, aby místní nedošli újmy, ale X metrů od prodejních stánků si chlastej dle libosti", to snad nepřekonává ani kritérium potřebnosti... Já nejsem z těch, co brečí nad každou regulací, ale tady jim přece stačí ta stávající: neděláš bordel, tak jde o hovno; děláš bordel, tak hurá odvoz na záchytku či klasické nástroje (výtržnictví atd.). Nápady Afričana s odvážením za město a nakládačkou bych pravda v právním státě vynechal... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 1. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2017 Tak by mě zajímalo co Náplavka ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 1. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2017 Nápady Afričana s odvážením za město a nakládačkou bych pravda v právním státě vynechal... Takže v ČR by to šlo úplně v pohodě. Afri na hrad |:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 1. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2017 Takže v ČR by to šlo úplně v pohodě. Afri na hrad |:-)Děkuji :-) Upřímně u mě panují také obavy ohledně právního státu.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 1. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2017 Ne, ze bych nejak sledoval LžiDNES, ale ctu tam BonusWeb a Technet. Poslednich par tydnu jsou v kazdem clanku chybejici slova. Uz mne to pekne stve si porad domyslet vety Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 1. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2017 Velmi se omlouváme za způsobené komplikace, ale Vámi zvoleným dispozicím Přesunout doručování zásilky na jiný pracovní den mezi 8. a 16. hodinou (běžnou doručovací pochůzkou) a Zásilku si převezmu výhradně sám/a dne 1.11.2017 k zásilce Balík Do ruky nebude vyhověno v požadovaném čase, a to z důvodu neočekávané překážky na straně pošty. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 1. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2017 Ne, ze bych nejak sledoval LžiDNES, ale ctu tam BonusWeb a Technet. Poslednich par tydnu jsou v kazdem clanku chybejici slova. Uz mne to pekne stve si porad domyslet vety Nepoužíváš Adblock? Chybějící slova jsou odkazy na reklamu, které Adblock vymaže. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klokan Odesláno 1. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2017 za takovou prasečinu, bych se pokutě nedivil #úkáčkohadrstyl No dobře, tak Pick a Plzeň, to by mohlo projít Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bobisek Odesláno 1. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2017 Děkuji :-) Upřímně u mě panují také obavy ohledně právního státu.... Obavy mít můžete, ale z hlediska možností chování silových složek státu k jednotlivci máme do komunisty (či v JAR) tak oblíbených nakládaček a "výletů na venkov" vskutku daleko. Pro notorické hatery policistů doporučuji nedávný nález II. 1398/17, být to v jiném složení, mohl být výsledek odlišný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 1. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2017 Děkuji :-) Upřímně u mě panují také obavy ohledně právního státu....Ten jsme tady pár let měli- ale brzo po hadráči se to zase zvrtlo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník qoyi Odesláno 1. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2017 Obavy mít můžete, ale z hlediska možností chování silových složek státu k jednotlivci máme do komunisty (či v JAR) tak oblíbených nakládaček a "výletů na venkov" vskutku daleko. Nevěř tomu, pokud se dostaneš na ulici a budeš jako bezdomovec ... oni si rádi bouchnou .. v noci mimo kamery samozřejmě (ne jak ti imbecilové pod kamerama). Mám své zdroje a líčení je podobné tomu co psal Afri ... a děje se ti to třeba za barákem když spíš a zdá se ti o nějakym právnim státě a civilizovaných hodnotách. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 1. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2017 Obavy mít můžete, ale z hlediska možností chování silových složek státu k jednotlivci máme do komunisty (či v JAR) tak oblíbených nakládaček a "výletů na venkov" vskutku daleko. Pro notorické hatery policistů doporučuji nedávný nález II. 1398/17, být to v jiném složení, mohl být výsledek odlišný.Jen si to nemaluj, oni ty silové složky už taky nejsou hodní pánové jak bývali...ono se to vždy změní situací v té dané zemi a v EU už je taky trochu jiná situace. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 1. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2017 Prý převzali jsme zásilku XY,dne 1,11. středa Vám ji budeme doručovat a zatím houno ,blbové z pošty.Prý dneska podáte,zítra dodáme,pche. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZJ Odesláno 1. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2017 ZJ, jak by ses potom vyrovnal s případným justičním omylem?ty to moc komplikuješ,naše justice je přece neomylná... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník qoyi Odesláno 1. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2017 (upraveno) Sem dneska zastavil normálně na semaforu, odbočuju doleva tak si najedu ke středu vozovky. Vedle mě vpravo se postaví týpek a začne gestikulovat jak kdyby měl nějakej záchvat, stáhnu okýnku, dozvim se že sem k.nda, p.ca, ze nemam čumět jak p.ča a že mě klidně sundá. Z mý strany ani slovo, zavírám okýnko v domění že se jedná o nějakej Touretteův syndrom. Chlap odjede, já odjedu .. ani mě to nějak nenasralo, prostě vůbec nic, ani jsem neměl potřebu vytáhnout nůž nebo sekyru. Vedle mě nemocnej táta (rak, špatně dýchá), kterej o tom pak celou cestu mluvil. Vlastně sem si na to vzpoměl až teď a naštvalo mě když jsem si uvědomil jaký by mi bylo kdyby mi nějakej mentál předemnou řval na syna že čumí jak p.ča. Příště tu sekyru vytáhnu, teď mě bude akorát srát že jsem to neudělal. edit: jo, z toho co jsem pochopil tak tam prej bylo místo pro dva, bohužel nebylo protože to tam znam fakt dobře, jezdim tamtudy od doby co mam řidičák několikrát za den Upraveno 1. listopadu 2017 uživatelem qoyi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 1. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2017 Nepoužíváš Adblock? Chybějící slova jsou odkazy na reklamu, které Adblock vymaže.Pouzivam... pak tedy LziDnes u mne skoncil definitivne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 1. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2017 Pouzivam... pak tedy LziDnes u mne skoncil definitivne A přtiom jedniná dleůitžá věc je, aby blyy pnvrí a psoelndí pímesna nasrpváénm mstíě. Zybetk mžůe být totánlí sěms a ty to přoádbez porlbméů peřčetš, tak neívm že tě chíjběcyí svolo rozdohí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 1. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2017 Ja to nejdriv normalne precet a az pak mne to zaclo bejt divny. To je zajimavy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky