Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Jsem zvědav, zda ta vyhláška projde. Pokud ano, docela bych se těšil, až to dojde na ÚS (ať již přes MV či konkrétní kontrolu). Z mého pohledu to je jasně neproporcionální, např. oněch 100 litrů ve správku je jak z jiného světa. Zajímavý rovněž je přístup "pití zakážeme, aby místní nedošli újmy, ale X metrů od prodejních stánků si chlastej dle libosti", to snad nepřekonává ani kritérium potřebnosti... 

Já nejsem z těch, co brečí nad každou regulací, ale tady jim přece stačí ta stávající: neděláš bordel, tak jde o hovno; děláš bordel, tak hurá odvoz na záchytku či klasické nástroje (výtržnictví atd.). Nápady Afričana s odvážením za město a nakládačkou bych pravda v právním státě vynechal... 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Velmi se omlouváme za způsobené komplikace, ale Vámi zvoleným dispozicím Přesunout doručování zásilky na jiný pracovní den mezi 8. a 16. hodinou (běžnou doručovací pochůzkou) a Zásilku si převezmu výhradně sám/a dne 1.11.2017 k zásilce Balík Do ruky  nebude vyhověno v požadovaném čase, a to z důvodu neočekávané překážky na straně pošty. 

:death: 

Odkaz ke komentáři

Děkuji :-) Upřímně u mě panují také obavy ohledně právního státu....

Obavy mít můžete, ale z hlediska možností chování silových složek státu k jednotlivci máme do komunisty (či v JAR) tak oblíbených nakládaček a "výletů na venkov" vskutku daleko. Pro notorické hatery policistů doporučuji nedávný nález II. 1398/17, být to v jiném složení, mohl být výsledek odlišný.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník qoyi

Obavy mít můžete, ale z hlediska možností chování silových složek státu k jednotlivci máme do komunisty (či v JAR) tak oblíbených nakládaček a "výletů na venkov" vskutku daleko.

Nevěř tomu, pokud se dostaneš na ulici a budeš jako bezdomovec ... oni si rádi bouchnou .. v noci mimo kamery samozřejmě (ne jak ti imbecilové pod kamerama). Mám své zdroje a líčení je podobné tomu co psal Afri ... a děje se ti to třeba za barákem když spíš a zdá se ti o nějakym právnim státě a civilizovaných hodnotách. :)

Odkaz ke komentáři

Obavy mít můžete, ale z hlediska možností chování silových složek státu k jednotlivci máme do komunisty (či v JAR) tak oblíbených nakládaček a "výletů na venkov" vskutku daleko. Pro notorické hatery policistů doporučuji nedávný nález II. 1398/17, být to v jiném složení, mohl být výsledek odlišný.

Jen si to nemaluj, oni ty silové složky už taky nejsou hodní pánové jak bývali...ono se to vždy změní situací v té dané zemi a v EU už je taky trochu jiná situace.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník qoyi

Sem dneska zastavil normálně na semaforu, odbočuju doleva tak si najedu ke středu vozovky. Vedle mě vpravo se postaví týpek a začne gestikulovat jak kdyby měl nějakej záchvat, stáhnu okýnku, dozvim se že sem k.nda, p.ca, ze nemam čumět jak p.ča a že mě klidně sundá. Z mý strany ani slovo, zavírám okýnko v domění že se jedná o nějakej Touretteův syndrom. Chlap odjede, já odjedu .. ani mě to nějak nenasralo, prostě vůbec nic, ani jsem neměl potřebu vytáhnout nůž nebo sekyru. Vedle mě nemocnej táta (rak, špatně dýchá), kterej o tom pak celou cestu mluvil. Vlastně sem si na to vzpoměl až teď a naštvalo mě když jsem si uvědomil jaký by mi bylo kdyby mi nějakej mentál předemnou řval na syna že čumí jak p.ča. Příště tu sekyru vytáhnu, teď mě bude akorát srát že jsem to neudělal.

edit: jo, z toho co jsem pochopil tak tam prej bylo místo pro dva, bohužel nebylo protože to tam znam fakt dobře, jezdim tamtudy od doby co mam řidičák několikrát za den

Upraveno uživatelem qoyi
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...