bandicoot Odesláno 15. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2018 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 15. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2018 Dolores je velká škoda, jednu dobu jsem na ni hodně ujížděl :-( Jedinečný hlas.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 15. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2018 Tvl Dolores:( velka velka skoda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
schrapnel Odesláno 15. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2018 Oooooo :( Akurat som si spomenul, ako som si hovoril na strednej skole, ked som ujizdel na The Cranberries, ze na ich koncert raz musim ist ... F*ck F*ck F*ck ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 15. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2018 Taky tak. Smutek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 15. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2018 (upraveno) Nechal jsem v aute z pujcovny (Hertz) slunecni bryle v prihradce nad hlavou, do hodiny tam volam, otevru claim a za pul hodiny uz mi pisou ze bohuzel zadne bryle se ve vracenem aute nenasly. At se ten kdo je ukrad s nima udavi! Ja jsem tak nastvanej... Byl to vanocni darek a zrovna mi tak super sedely Upraveno 15. ledna 2018 uživatelem kloubik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 15. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2018 Kurňa s tou Dolores néééééé Koncert jsem před x lety v Praze viděl, paráda. Je to pro mě fakt rána, dlouho jsem na Cranberries ujížděl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 15. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2018 právě to čtu Dolores Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marhi Odesláno 15. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2018 Kdysi se říkalo, že koho bůh miluje dlouho nevydrží.A vono to tak nějak funguje.Ale to podstatné zůstane. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 15. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2018 Koks byl dnes nejakej tuhej, az jsem si zlomil kreditku vejpul. A presne tam, kde je cip. Takze Chip uz neni, zbyl jen Dale... To jsou zase nervy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 16. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2018 Tak mi včera bylo sedmačtyřicet- mám pocit, že sranda skončila... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ruiz.aw Odesláno 16. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2018 (upraveno) Tak mi včera bylo sedmačtyřicet- mám pocit, že sranda skončila... To jsi ještě v polovině středního věku, takže v pohodě .... a gratuluji :-) edit: jsem se koukal a jseš teprve na začátku středního věku, sranda začíná :-)) Upraveno 16. ledna 2018 uživatelem Ruiz.aw Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 16. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2018 Tak mi včera bylo sedmačtyřicet- mám pocit, že sranda skončila...Nejlepší věk, ne? mě to čeká za 3 měsíce... takže gratulace " jednasedmdesátko"Jenom ty záda, kolena... už to není, co bývalo.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 16. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2018 (upraveno) Tak mi včera bylo sedmačtyřicet- mám pocit, že sranda skončila...Že ses nepochlubil o 2 dny dřív........ Upraveno 16. ledna 2018 uživatelem JaRooN Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 16. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2018 (upraveno) Tak mi včera bylo sedmačtyřicet- mám pocit, že sranda skončila...Gratulace pane a neves hlavu, jsi tak v pulce cesty Upraveno 16. ledna 2018 uživatelem tano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 16. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2018 Že ses nepochlubil o 2 dny dřív........Stačil jsem se trochu picnout dřív než jsem si na to vzpomněl- a pak jsme řešili tu fotovoltaiku... a pak najednou ten odvoz- nestačili jsme všechno probrat, tak to musíme někdy brzo zopakovat !! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 16. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2018 Taky gratulace! Lepší půlka před máma. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 16. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2018 Jaká půlka ? Začal to bejt takovej divnej fofr a lidí kolem podezřele ubývá... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 16. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2018 Straspole, vsechno nejlepsi! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 16. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2018 Taky gratulace! Lepší půlka před máma.Jasně strašáku vše nej a to nejlepší je teprve před námá...........já to tedy cítím každý ráno.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky