Micey Odesláno 15. února 2018 Nahlásit Odesláno 15. února 2018 Nevim, mi zas prijde divny, ze je pro nekoho strasne smutny odstaveny auto a ze si mysli, ze to tady kvuli tomu "vypada tak jak vypada". Coz je, mimochodem, vyborne, proto nas taky muzou nasirat takovy naprosty malickosti..
Murphy97 Odesláno 15. února 2018 Nahlásit Odesláno 15. února 2018 Ja bych se tedy primlouval za to, aby kazdyho nastvalo/potesilo co chce. Od toho tu to vlakno je, Micey. Cheers.
Micey Odesláno 15. února 2018 Nahlásit Odesláno 15. února 2018 (upraveno) Mas pravdu, jako bych nic nerekl. Ja jsem jenom strasne alergickej na takovy to "proto to u nas takhle vypada", "proto jsme tak v prdeli", kdyz se, objektivne vzato, mame tak moc dobre, no. Upraveno 15. února 2018 uživatelem Micey
filo-boxer Odesláno 15. února 2018 Nahlásit Odesláno 15. února 2018 A já se ptám: kde jsou naši cikáni, když jsou potřeba? Asi to s nima jde pěkně z kopce, když tam to auto tak dlouho stojí.
roura74 Odesláno 15. února 2018 Nahlásit Odesláno 15. února 2018 Trochu jsem se začetl do GDPR. No tvl.
Gustaf Odesláno 15. února 2018 Nahlásit Odesláno 15. února 2018 Trochu jsem se začetl do GDPR. No tvl.o tom mi ani nemluv, doufám, že se tomu nějak vyhnu
Tom4 Odesláno 16. února 2018 Nahlásit Odesláno 16. února 2018 (upraveno) Nezbývá než se na celé gdpr vykašlat.Stejně tak jako až 47% obchodů kašle na eet a nevydává účtenky.Stejně tak jako se v dobré třetině hospod kouří (a servírka vydává "klubový průkaz"). Někdo tady nedávno psal, že legislativa začíná znemožňovat běžné dodržování legislativy. Jo a to auto, poznámka o flákajících se romech pobavila, nicméně kdyby jste to někdokdo jezdíte denně okolo šoupli o dva metry, aby to nově překáželo provozu, tak to odtáhnouhned. Upraveno 16. února 2018 uživatelem Tom4
straspol Odesláno 16. února 2018 Nahlásit Odesláno 16. února 2018 Mas pravdu, jako bych nic nerekl. Ja jsem jenom strasne alergickej na takovy to "proto to u nas takhle vypada", "proto jsme tak v prdeli", kdyz se, objektivne vzato, mame tak moc dobre, no.Víš, teď můžeme mít pocit, že se zrovna ještě- už setrvačností- máme dobře. Jenže pokud to tímhle směrem půjde dál, budem každý den před ranní stolicí odevzdávat kolkovanou žádost, abychom se opravdu mohli vysr(píííííp). Podle modelu ,,dej blbci funkci- vymyslí papír" se už v tomhle státě nedá na vlastním kousku země postavit ani chata, aniž bys platil za sadu papírů výpalné státu, za jaké by se měl stydět, na rozhodnutí čekal měsíce a měsíce, a když se úředníček rozhodne, tak se na vlastním pozemku pomalu ani neup(pííííííp)neš, na stát makáš letos do června včetně (-den-danove-svobody-bude-23-cervna-nikdy-nebyl-pozdeji-),zatímco ve svobodném světě roste kultura, o které se v prohnilé a beznadějně pomalé EU nemluví, jako houby po dešti, daně jsou nesrovnatelně nižší a státní správa funguje mnohonásobně rychleji.. Takhle jsem ten povzdech o tom, že proto jsme tam, kde jsme, pochopil já...Dost cestuju na to, abych tohle viděl...
LenkaV2 Odesláno 16. února 2018 Nahlásit Odesláno 16. února 2018 Pokud je to takto, tak bych si být tebou udělal radost novou akvizicí... Je to jasny, je cas na nove hodinky No že jo?! Už vybírám :-)
AndyAaron Odesláno 16. února 2018 Nahlásit Odesláno 16. února 2018 Hosi, nechci vam brat iluze s danema, statni spravou atd. Ale jste si tim jisti, ze jinde, zvlast v Evrope je to o tolik lepsi? Mozna nejaky konkretni pripad ano, ale zase byste se opupinkovali z neceho jineho. Ale jako celek mi prijde, ze to je hodne podobne jak u Pepy, tak u Helmuta s Johnem.Btw proc asi u nas byl dost uspesny sitcom Jiste pane ministre?
Gustaf Odesláno 16. února 2018 Nahlásit Odesláno 16. února 2018 (upraveno) Tak hlavně GDPR je výmysl EU... No Jinak mě vytocil nějakej debil, co otevřel dveře svého auta přímo do těch mých. A dulek je na světě. Kurva ty lidi jsou fakt bezohledny... Už nevím kde parkovat, aby se nějakej takovej kreten nenašel Upraveno 16. února 2018 uživatelem Gustaf
Radek124 Odesláno 16. února 2018 Nahlásit Odesláno 16. února 2018 FYI, instituce EU nejsou mimozemšťani, ale "výkvět politiků a úřednictva" VŠECH zúčastněných zemí, opírající se o hlasy Johna, Helmuta, Pepy i Gusty... Dtto blbí a zkorumpovaní ministerští úředníci u nás - že sedí v Praze ještě neznamená, že za všechno zlé tady můžou výhradně rodilí Pražáci
kuncák7 Odesláno 16. února 2018 Nahlásit Odesláno 16. února 2018 To je strašně smutny.Prostě opravdu Kocourkov a pak se divíme že to v ČR vypadá tak jak vypadá...Dle vyjadreni nejvyssiho soudu se zde nejedna o vrak ( zkracene- nechybi mu podstatne casti, ktere nelze vymenit ci opravit a autem odjet ). Bohuzel, s timto paskvilem bojujeme po celem CR, ale soud to vidi jinak ( debatu k problematice autovraku s citacema rozhodnuti soudu najdes pripadne na www.praha10.,cz, diskuzni forum, doprava ).
Radek124 Odesláno 16. února 2018 Nahlásit Odesláno 16. února 2018 Nám něco podobného zkoušeli ťamani s prohnilým tranzitem zavazejícím X měsíců na parkingu u baráku. Tak jsme jim ten odemčený vrak s prázdnýma gumama jednoho hezkého podzimního večera se sousedem odbrzdili a odštuchali o 5 metrů dál, na cestu k zadnímu vjezdu do hospody kam chodí měšťáci a půlka obecního úřadu na oběd. Další den se z "jen" nelegálně zaparkovaného pojízdného vozu stal ouředně nepojízdný vrak a jako takový byl obratem odtažen...Nechci teď zrovna kuncákovi sahat do svědomí, ale ono to ve velké míře skutečně visí na ochotě úředníka risknout, že v případě (extrémně nepravděpodobné) stížnosti majitele by po městě mohlo být požadováno maximálně vrácení toho šrotu na původní místo. A bohužel, pro většinu je za tu almužnu asi lepší dělat mrtvého brouka a vymlouvat se na diskutabilní zákonné definice a kolizi kompetencí...
Klotzman Odesláno 16. února 2018 Nahlásit Odesláno 16. února 2018 Jinak mě vytocil nějakej debil, co otevřel dveře svého auta přímo do těch mých. A dulek je na světě. Kurva ty lidi jsou fakt bezohledny... Už nevím kde parkovat, aby se nějakej takovej kreten nenašelJe to zajímavý, ale často se mi stalo, když jsem z jakéhokoli důvodu zaparkoval na nějaké prázdné části parkoviště, tak po návratu na té prázdné ploše stálo moje auto a hned vedle další. Asi nějakej horror vacui nebo co...
mondeo2 Odesláno 16. února 2018 Nahlásit Odesláno 16. února 2018 Je to zajímavý, ale často se mi stalo, když jsem z jakéhokoli důvodu zaparkoval na nějaké prázdné části parkoviště, tak po návratu na té prázdné ploše stálo moje auto a hned vedle další. Asi nějakej horror vacui nebo co...To znám, to se mi stává taky, a většinou je to něco vorezlýho v ceně kartonu cigaret............a celý parkoviště prázdný......
Gustaf Odesláno 16. února 2018 Nahlásit Odesláno 16. února 2018 Je to zajímavý, ale často se mi stalo, když jsem z jakéhokoli důvodu zaparkoval na nějaké prázdné části parkoviště, tak po návratu na té prázdné ploše stálo moje auto a hned vedle další. Asi nějakej horror vacui nebo co...jj, a proto se snažím vždy zajet na co nejodlejlejsi místo, kde nikdo není a hodím to přes dvě místa. A stejně se na mě někdo nalepi. Sekat ruce těmhle blbum. Jakej je kua problém otvírat dveře opatrně... Nechápu
Tom4 Odesláno 16. února 2018 Nahlásit Odesláno 16. února 2018 co nejodlejlejsi místo a hodím to přes dvě místano a pak se divíš, daleko a žádný svědek a taková příležitost uškodit někomu kdo parkuje přes dva fleky . . . to je pro škodiče jak návnada
straspol Odesláno 16. února 2018 Nahlásit Odesláno 16. února 2018 On je to někdy problém, že lidi parkujou podle toho jak jsou zvyklí ty dveře otvírat sami, aby vylezli ven... nedokážou si představit, že do toho auta vedle budu potřebovat nastoupit třeba já. Snažim se být šetrný, fakt, ale když mi někdo zaparkuje tak, že se musím do vlastního auto přetéct a procedit, může to- fakt nechtěně- nějaký důleček způsobit. Většinou se ale jedná o auta, u kterých se dá původní barva jen hrubě odhadnout, nebo o nákupní tašky krásných, štíhlých dam...
Doporučené příspěvky