Xenomorfus Odesláno 12. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2019 No jo ale Ifa mela synchrony ..... to se nepocita Co Ty vis, treba delal autoskolu este na Garantu
DavidLC Odesláno 12. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2019 S to jsme museli udělat kolečko :-) pak už na velký a i to byl vopruz :-))
JakubS Odesláno 12. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2019 Co pamatuju, tak Ifa taky neměla půlky, jen velký a malí háčko. U nás byla jízda s Ifou za vodměnu když učitel potřeboval hodit na barák písek :-D u nás to byla sklápěčka. Jinak se každej trápil s Pragou.
kuncák7 Odesláno 12. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2019 Jak tady čtu to vaše skuhrání nad řadící pákou, tak bych k tomu jen chtěl napsat, že jak to není potřeba dělat s meziplynem a s dvojím vyšlapáváním spojky, tak je to furt pro děcka. A teprve, až se to jeden naučí tak, že mu v převodovce nehrkají zuby a podle rychlosti a sluchu ví kolik toho meziplynu má dát, tak může říct, že umí řadit. :-)Na to jinak stačil wartburg s funkční volnobezkou. Jinak souhlasím, normálně Praga v3s, ifa byla za odměnu :-).
PepaSFI Odesláno 13. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2019 já dělal vojenskou, takže jen PV3S a asi hodinu s traktorem. Mě to bavilo a pořád to umím. Docela se mi to hodilo, kdysi jsem jel s autem asi 300 km se zaseknutou spojkou co skoro nerozepínala, tak jsem to prostě rozjel startérem a pak řadil bez spojky s meziplynama. Někteří lidi pak vůbec nechápali že to jde a já zas pak chápal je když jsem sedl do některých oblíbených vozů tuzemské značky a s hrůzou zjistil že i ten sedmilitr v Pragovce na to kvrdlání plynem reagoval líp. Teď v zimě se obzvlášť hodí umět meziplyny, stačí i bez dvojšlapu, jen plynem ladit otáčky. Podřadit na ledu při brzdění motorem bez cuknutí. Bohužel u dnešních aut motor není slyšet a leckdy to pohyby plynového pedálu asi posílá balíkem na poštu.
Prochy68 Odesláno 13. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2019 Tak za me byla v autoskole u nas Ifa i vejtraska, ale s Ifou jsem jel jen jednou, jinak vejtraska. Taky na vas delaly speky, jako blba krizovatka, kde se s vejtraskou nedalo vzhledem k malemu rejdu ani odbocit?
odjinud Odesláno 13. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2019 Včera hodina sezení na zaseklé sedačkové lanovce v Herlíkovicích. Loni dtto, 30 min. Na 2 návštěvy u nich za posledních 20 let je to už dost...
Návštěvník Ondra Odesláno 13. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2019 ... to musely byt panoramata...
straspol Odesláno 13. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2019 Včera hodina sezení na zaseklé sedačkové lanovce v Herlíkovicích. Loni dtto, 30 min. Na 2 návštěvy u nich za posledních 20 let je to už dost...Divím se, že ses tam vrátil...
Klotzman Odesláno 14. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2019 Tak já nevim jestli sem, nebo spíš humor... Atletka Hejnová se kvůli známce soudí s Českou poštou.
cali Odesláno 14. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2019 Nevidel by som na tom nic zleho, proste mego na zemi nelezi a tak to holka skusila. IMHO bude mat smolu, lebo to ze je to ona na tej znamke urcite vidno nie je a ta fotka sama o sebe (ako autorske dielo) povedal by som nebude urcite patrit jej, ale nejakej agenture ktorej fotograf to fotil. Ak to ma s pravnikom dobre nastavene (ako ze vyhra sa nejak deli ale prehra ide za nim) tak moze len vyhrat, maximalne bude mozno pred narodom trochu za kravku no,... ale kto chce kam.
Návštěvník tolja Odesláno 15. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2019 Včera hodina sezení na zaseklé sedačkové lanovce v Herlíkovicích. Loni dtto, 30 min. Na 2 návštěvy u nich za posledních 20 let je to už dost... proč jsi nejel do špindlu?
kuncák7 Odesláno 15. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2019 Že mám teď v práci dost velké dilema - zachovat se přesně podle litery zákona ( rozhledové poměry do křižovatek, rozměr parkovacích stání a mnoho dalšího ) a vyhovět jedné hloupé, ale z hlediska dopravy správné žádosti ( a nechat si nadávat od lidí/řidičů za poměrně masivní úbytek parkovacích míst ) a nebo se zachovat jako samostatně myslící a i řidič, poslat žádost do kopru a nechat si minimálně nadávat od žadatelky ( potažmo se nechat popotahovat u vedení )?Třetí varianta bohužel není. Tak jako tak, má oblíbenost ani na jedné straně nevypadá na výhru v Superstar
Frantik Odesláno 15. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2019 (upraveno) Jestli jde o ty ostruvky pred prechodama, bariery uprostred silnic a bile srafovani 3 metry na kazdou stranu kolem krizovatek, tak to klidne povol :-) Cela Praha je tim stejne uz zamorena a ubylo tim tolik parkovacich mist, ze uz se to ztrati :-) Upraveno 15. ledna 2019 uživatelem Frantik
honza71 Odesláno 15. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2019 Že mám teď v práci dost velké dilema - zachovat se přesně podle litery zákona ( rozhledové poměry do křižovatek, rozměr parkovacích stání a mnoho dalšího ) a vyhovět jedné hloupé, ale z hlediska dopravy správné žádosti ( a nechat si nadávat od lidí/řidičů za poměrně masivní úbytek parkovacích míst ) a nebo se zachovat jako samostatně myslící a i řidič, poslat žádost do kopru a nechat si minimálně nadávat od žadatelky ( potažmo se nechat popotahovat u vedení )?Třetí varianta bohužel není. Tak jako tak, má oblíbenost ani na jedné straně nevypadá na výhru v SuperstarAsi Ti zacnu fotit vsechny ty mista, kde na rozhledove pomery apod. mesto (jeho urednici) z vysoka se.ou, kdyz jde o to vyznacit modrou zonu ci jeste lepe placene parkovani s "hodinama", kde z toho koukaj prachy
African Odesláno 15. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2019 (upraveno) Výčet reklamací za jeden týden, mě přišel děravý spacák Fjallraven, manželce boty Jack Wolfskin kde prasknul během pěti minut nošení háček, telefonu Sony XZ2 odešel mikrofon po pěti měsících, Bosch vrtačka přestala točit po třech měsících :-( Nevozí nám sem do té naší malé zemičky náhodou nějaké sračky všeho druhu? To je krach.... Upraveno 15. ledna 2019 uživatelem African
kuncák7 Odesláno 15. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2019 Jestli jde o ty ostruvky pred prechodama, bariery uprostred silnic a bile srafovani 3 metry na kazdou stranu kolem krizovatek, tak to klidne povol :-) Cela Praha je tim stejne uz zamorena a ubylo tim tolik parkovacich mist, ze uz se to ztrati :-)Uhodls, ale bohužel neztratí ( používáme teď takové to minimum co lze ). Kdybych jel podle norem tak v každé, i té nejzapadlejší ulici bych musel ubrat všude minimálně 2 místa ( Praha 1 je úplně mimo, tam by to bylo ještě horší ). Honzo 71, nic mi nefoť :-), i bez toho mám dost a dost.
African Odesláno 15. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2019 Jack dělá i boty?Já chtěl u nás koupit kulatý tkaničky 210 - 220 cm. Nejsou. Buď krátký 180 cm nebo předlouhý 240 cm. Kapitalismus. To víš že jo, a některý jsou docela i pěkný. Kvalitu neznám, kupujeme prvně....ale u těch prvních vyložená vada materiálu, bublinka v odlitku háčku. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Frantik Odesláno 15. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2019 Uhodls, ale bohužel neztratí ( používáme teď takové to minimum co lze ). Kdybych jel podle norem tak v každé, i té nejzapadlejší ulici bych musel ubrat všude minimálně 2 místa ( Praha 1 je úplně mimo, tam by to bylo ještě horší ). Honzo 71, nic mi nefoť :-), i bez toho mám dost a dost.Je to proste blbej trend a tezko se s tim da neco delat. Stejne jako cyklostezky na magistrale.
Johny65 Odesláno 15. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2019 Mám opravdu tuze šikovnýho automechanika, udělali jsme si doma radost koupili si takové rodinné ojeté SUV a samozřejmě jsem počítal i s tím že hned něco vrazim do oprav. Tak už jsem tak nějak vše nechal opravit tím svým automechem ale svítil mi tam airbag (s tím jsem to i kupoval) a on že motor napíchne ale airbag u týhle značky auta ne a že s tím musím do autorizovanýho, že on když dělal ještě ve velkým značkovým servisu tak to dělali běžně na počkání, ať mi vyjedou papír a on že to pak opraví. Říkám ok, jedu do toho servisu, tam nejdřív slečna že musím na příjem oprav, tak jdu tam a tam se mnou jedná kravaťák a že toho mají hodně a že se musím objednat a bude to stát strašnou pálku. Tohle nechápu a nesnáším když řeším v servisu auto s někým, kdo o tom nic neví nebo sám to ani nebude opravovat, mě tam takový lidí přijdou úplně zbytečný. Tak jsem cestou domů zastavil zase v jiným větším servisu jestli mi to jenom napíchnout a vyjedou, tak oni že to zkusí. A zase říkám chlapovi co přijímá objednávky že mi svítí i kontrolka motoru a že to je kvůli tomu že to mám hozený do plynu a že mě zajímá ten airbag hlavně, aby po mě pak náhodou nechtěli zaplatit něco jinýho z diagnostiky. A on říká bez toho že by to auto viděl, no ale to může být špatně nastavený LPG a další řeči a to se pak za opravu nedoplatíte. Říkám fajn tak mi to nastavíte správně, no to neee to byste se musel objednat (mimochodem hlásají tam na všech reklamach že dělají opravy na počkání), tak říkám fajn tak mi jen vyjedte tu diagnostiku. Dosel jsem si nakoupit a asi za 20 min si pro to jdu, on mi dal papír z diagnostiky za pětikilo a povídá no ale ten motor prej jde nějak divně (zase zprostředkovaně člověk co v tom ani neseděl) a o LPG ani slovo. Podal mi papír a povídá a zaplatit musíte támhle u slečny, to mě dostalo úplně Odesláno z mého MotoG3 pomocí Tapatalk
Doporučené příspěvky