Návštěvník Zmizík Odesláno 9. května 2019 Nahlásit Odesláno 9. května 2019 Já sem teďka na dovolený vožralej spad na kole a trošku si vodřel koleno. Takže zase poslední...
tomtur Odesláno 9. května 2019 Nahlásit Odesláno 9. května 2019 Mna slusne nastval clen Olinka ktory si pred rokom odomna vyzobral primky sporty II a po roku mi nieje schopny vratit zvysok penazi za ne a nakupuje tu spokojne dalsie hodinky... snad sa tie jeho vyhovorky o rodinnych problemoch a zablokovanych uctoch nenaplnia, ale serie ma riadne.
Frostie Odesláno 9. května 2019 Nahlásit Odesláno 9. května 2019 Mna slusne nastval clen Olinka ktory si pred rokom odomna vyzobral primky sporty II a po roku mi nieje schopny vratit zvysok penazi za ne a nakupuje tu spokojne dalsie hodinky... snad sa tie jeho vyhovorky o rodinnych problemoch a zablokovanych uctoch nenaplnia, ale serie ma riadne.Měl bys možná dát nějakou zmínku i do jeho hodnocení, jako varování pro další...
Daredevill Odesláno 10. května 2019 Nahlásit Odesláno 10. května 2019 Mna slusne nastval clen Olinka ktory si pred rokom odomna vyzobral primky sporty II a po roku mi nieje schopny vratit zvysok penazi za ne a nakupuje tu spokojne dalsie hodinky... snad sa tie jeho vyhovorky o rodinnych problemoch a zablokovanych uctoch nenaplnia, ale serie ma riadne. Jo Olinka, ten mi dluží gumu na mostra nebo peníze zpátky už dva roky. Na zprávy nereaguje a je fakt ze na to hodnocení jsem se taky vyprdnul. No nic, fláknu mu to tam dneska.
stenly Odesláno 10. května 2019 Nahlásit Odesláno 10. května 2019 Mě dneska naštval zubař. Chodím do jednoho zubního studia v Praze a na preventivní kontrolu mě objednali k paní doktorce. Po RTG mi přišla na to, že mám dva kazy, jeden z vnějšku a jeden pod plombou. Fajn na místě mi udělala ten vnější kaz s tím, že ten pod plombou mi udělá příště. Něco mi na tom nehrálo a když mi přišla včera sms, že se mám dostavit na odstranění kazu pod plombou tak jsem jim napsal, že je prosím aby se na to podíval ještě jiný doktor(pod tím studiem je zhruba pět doktorů). Fajn, dneska jsem tam přišel a šel jsem rovnou k jinému doktorovi. Tem mi řekl, že pod tím zubem kaz nemám ale mám další dva kazy jinde. Ptal jsem se ho, jak je možné, že mi paní doktorka říkala úplně něco jiného. Na to nedokázal odpovědět a tak jsem se zvednul ze židle a šel pryč. Už mě tam nikdo nikdy neuvidí.
Návštěvník Odesláno 10. května 2019 Nahlásit Odesláno 10. května 2019 Mě naštvalo, že na Náměstí Republiky zrekonstruovali La Gare a už tam není prodejna jejich pekárny a cukrářství etc... a já tak přišel o jednoznačně nejlepší zmrzlinu ve městě, což bylo skoro jediné sladké co jsem jedl... Kikoti. Měli tam pořád plno, moc tomu nerozumím.
Filip.J Odesláno 10. května 2019 Nahlásit Odesláno 10. května 2019 Chodím do jednoho zubního studia v Praze...To by nás pražské naplaveniny mohlo zajímat, kterému zubařskému zařízení se vyhnout - jestli to nechceš psát sem, prosím aspoň mně do pošty, díky!...Připomněls mi, že mi před rokem zubařka taky našla na RTG kaz a chtěla ho řešit. Když jsem se pak po pár dnech objednával, tak mi řekli, že si zlomila ruku, do jiné ordinace jsem nechtěl (možná jsem měl, pro srovnání, holt chybama se člověk učí), pak jsem na to zapomněl, z kliniky se neozvali, zuby mě nebolí... tak se mi tam vlastně vůbec nechce a teď ani nevím, jestli tomu kazu mám věřit...
Radek124 Odesláno 10. května 2019 Nahlásit Odesláno 10. května 2019 Filipe, zubař nejsem ale už mi bylo několikrát naznačeno že ne každý "kaz" je nutné okamžitě odvrtávat a plombovat. Teda pokud jako zubař nefunguješ na tvrdě komerční bázi (dostatečně varující by měl být už ten hipsterskej název "studio") - tj. každá kačka dobrá a až se pacošovi skrz naskrz proplombovanej zub ulomí, ještě si rád připlatí za implantát...
stenly Odesláno 10. května 2019 Nahlásit Odesláno 10. května 2019 Tady nejde vůbec o název "zubní studio, dům zubní péče, stomatologické centrum, dobrý dent, dental office" ale o odbornost a šikovnost jednotlivých doktorů. Nechápu, jak jim mohla dát univerzita diplom, když nepoznají ani kaz. To aby si v dnešní době člověk ještě nakonec i sám spravoval zuby:)
enslow Odesláno 10. května 2019 Nahlásit Odesláno 10. května 2019 Mě dneska naštval zubař. Chodím do jednoho zubního studia v Praze a na preventivní kontrolu mě objednali k paní doktorce. Po RTG mi přišla na to, že mám dva kazy, jeden z vnějšku a jeden pod plombou. Fajn na místě mi udělala ten vnější kaz s tím, že ten pod plombou mi udělá příště. Něco mi na tom nehrálo a když mi přišla včera sms, že se mám dostavit na odstranění kazu pod plombou tak jsem jim napsal, že je prosím aby se na to podíval ještě jiný doktor(pod tím studiem je zhruba pět doktorů). Fajn, dneska jsem tam přišel a šel jsem rovnou k jinému doktorovi. Tem mi řekl, že pod tím zubem kaz nemám ale mám další dva kazy jinde. Ptal jsem se ho, jak je možné, že mi paní doktorka říkala úplně něco jiného. Na to nedokázal odpovědět a tak jsem se zvednul ze židle a šel pryč. Už mě tam nikdo nikdy neuvidí. Riešim momentalne podobnu zalezitost a odporucam jedine. Nenechat to tak ale podat podnet na Urad pre dohlad nad zdravotnou starostlivostou ( neviem co mate vy ) a nasledne si osobne ist pre peniaze k zubarovi... Aspon ja to riesim tak..
Tom4 Odesláno 10. května 2019 Nahlásit Odesláno 10. května 2019 Můj příbuzný si nechal někde nakukat že je potřeba zuby rentgenovat, vrtat, staré plomby odstranita nahradit novými, protože pod těmi starými se zuby určitě kazí atd., takže už asi rok a půl se ženou, s frekvencí tak dva měsíce, občas vezmou i tchýni a děti,poctivě jezdí blízkého města kde si nechávají postupně všichni zuby rentgenovat,všechny ty staré plomby postupně odvrtávat a nahrazovat novými (opět amalgámovými, dlužno dodat).Je to nesmírně výhodné.Jako finančně.Teda pro jednu stranu určitě.
enslow Odesláno 10. května 2019 Nahlásit Odesláno 10. května 2019 Taktiez mam kazy pod plombami vola sa to tzv sekundarny kaz. Ale pozor to nie je vasa chyba ze ich mate. Kaz pod plombou je dojebana robota a zle urobena vypln. Radim vam nenechajte to len tak a hlaste tych fuserov na kontrolny urad a brante sa aj sudnou cestou.. Zubari vam vedia zlou robotu totalne dodrbat dobre zuby
travex Odesláno 10. května 2019 Nahlásit Odesláno 10. května 2019 Hlavně si nedávejte před návštěvou zubaře nudle s makem.
stenly Odesláno 10. května 2019 Nahlásit Odesláno 10. května 2019 Riešim momentalne podobnu zalezitost a odporucam jedine. Nenechat to tak ale podat podnet na Urad pre dohlad nad zdravotnou starostlivostou ( neviem co mate vy ) a nasledne si osobne ist pre peniaze k zubarovi... Aspon ja to riesim tak.. Nemám důvod někoho nahlašovat na úřadech. Žádná škoda ani újma na zdraví se mi nestala. Teda jen díky mému včasnému zásahu:) Pokud bych byl důvěřivý, tak mi rozvrtali celou hubu úplně zbytečně. Příští týden mám schůzku s majitelem toho šíleného podniku a budu mu referovat. Myslím si ale, že ryba smrdí od hlavy a má velké problémy utáhnout úvěry, páč jsem zaslechl, jak si sestry a doktoři stěžují na platy. Inu, musím se vydat hledat nějakého pořádného zubaře
5etter Odesláno 10. května 2019 Nahlásit Odesláno 10. května 2019 Náhodou jsem byl včera na dentální hygieně. Můj zubař se trhl z obstarožní zubní polikliniky a založil si vlastní "zubní centrum" v novostavbě na dobré adrese. Má tam k sobě dva mladé čerstvé absolventy MDDr., tu sličnou hygienistku a pozor - krásnou recepční, která sedí za pultíkem nedaleko mořského akvárka s krevetama tou rybou Nemo, co se hledala v nějakým filmu pro děcka. Ta zařizuje placení a objednávání. Do toho hraje hudba a celý je to takový hogo fogo. Dokonce je na stolku v čekárně krabička papírových kapesníků a logo Cien je přelepeno logem zubního centra Hygiena v pohodě, akorát jsem za tu hodinu s pískovačkou a sbíječkou v hubě dal téměř dvojnásobek než minule na staré adrese. Slečna se tak mile usmívala, že jsem se ani nezmohl na nějaký otázky, zaplatil jsem a vypochodoval. Když o tom tak přemýšlím, tak o ulici vedle bych za to měl blowjob bez a ještě by mi dvě stovky zbyly...
OndraTce Odesláno 10. května 2019 Nahlásit Odesláno 10. května 2019 ?tak o ulici vedle bych za to měl blowjob bez a ještě by mi dvě stovky zbyly...? Nevím nevím, jestli by sis tím blowjobem zuby vyčistil líp...
Gustaf Odesláno 10. května 2019 Nahlásit Odesláno 10. května 2019 Zlatá naše sociálních stomatologie na malomestě
kuncák7 Odesláno 10. května 2019 Nahlásit Odesláno 10. května 2019 Jdete se zubařem jinam :-(, v pondělí mě čeká návštěva a už teď se bojím jak malej- mám zlomenej zub a vypadla mi z něho plomba. Já se zubaře strašně bojím i jen na preventivní prohlídce, natož s tímhle.
African Odesláno 10. května 2019 Nahlásit Odesláno 10. května 2019 Začal mě nějak habrovat telefon, nejdříve mi postupně mizeli kontakty, a úplně mě včera zamrazilo když na mě včera vykoukla z foto galerie tahle držka. Říkám si a je to tady, jdou si pro mě, asi nadešel můj čas :-( A dnes u jednoho počítačového mága přišlo rozuzlení, asi před týdnem jsem vyhodil do elektro kontejneru nějaké telefony, a jeden jsem zapomněl vymazat. V elektro dvoře si je rozebírají morgoši, no a už má někdo mého Sony a pěkně se s ním fotí...šmejdi. No nic, odebrali jsme telefon z gůgl účtu, na dálku ho resetovali a snad to bude ok. Takže kluci, bacha kam házíte v jakém stavu své telefony!!!
bobi Odesláno 10. května 2019 Nahlásit Odesláno 10. května 2019 Má vyšpulené rtíky,jakoby ti za ten Soňák posílal pusu
Doporučené příspěvky