Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Jsi zmlatil sousedku?

Ty jsi na chatě?

No, málem. Ano bylo to kvůli dřevu a bordelu v neděli. A udavacstvi.

A kaju se, jsem na chatě, v pondělí jsem sem vyexpedoval mámu a zůstal tu. Přiznám se, že mě to nenapadlo, že toho lidi zneuzijou k jarním prácem. A teď jsem jeden z nich. Bezmozek jsem.

Dane ne, sloupek by u mě zvládl zbourat max buldozer, táta to stavěl fortelne, máme všechno že železobetonu a pro jistotu vyztužené dalším železem :-).

Upraveno uživatelem kuncák7
Odesláno (upraveno)

kuncák7: jak znam lidi, tak si dovedu predstavit o jake dve veci slo.

Dobre delas, tohle chce vytrnout, jak plevel. Ale bez nervu :D , bud jak had.

Edit: uz se nenervuj. Bud v klidu a ublizuj s usmevem ;)

Upraveno uživatelem tano
Odesláno

kuncák7: jak znam lidi, tak si dovedu predstavit o jake dve veci slo.

Dobre delas, tohle chce vytrnout, jak plevel. Ale bez nervu :D , bud jak had.

Edit: uz se nenervuj. Bud v klidu a ublizuj s usmevem ;)

To já neumím, většinou se mi zatmi před očima a když se proberu, tak je vymalováno. Tady jsem se probral včas.

Odesláno

No, málem. Ano bylo to kvůli dřevu a bordelu v neděli. A udavacstvi.

A kaju se, jsem na chatě, v pondělí jsem sem vyexpedoval mámu a zůstal tu. Přiznám se, že mě to nenapadlo, že toho lidi zneuzijou k jarním prácem. A teď jsem jeden z nich. Bezmozek jsem.

Dane ne, sloupek by u mě zvládl zbourat max buldozer, táta to stavěl fortelne, máme všechno že železobetonu a pro jistotu vyztužené dalším železem :-).

Ty jen doufej, že netuší, co děláš.

Nebo pokud by zjistili, že Tě platí ze státního, tak Tě večer upálí jako Husa. :-D

Odesláno

A se/re mě, že se musím jmenovat Zmizík. Kdyby aspoň třeba King Nothing I. Ale Zmizík..

Tak proč se nepřejmenuješ zase zpátky na Milise ?

Odesláno

Ja Te znam jako dobraka, hodne velkeho pohodare, proto ta moje nadsazka.

Nedovedu si predstavit, jak nekomu ublizujes.

Lidem jedou emoce na maximum, pletou viry, politiku, emoce a stare veci dohromady. Tezka to doba, zase pozname, kdo je idiot.

Odesláno

Ty jen doufej, že netuší, co děláš.

Já tu karanténu dodrzuju, i psa vyhazuju jen na zahradu :-), no, to je spíš lenost no :-).

Nebo pokud by zjistili, že Tě platí ze státního, tak Tě večer upálí jako Husa. :-D

Ja Te znam jako dobraka, hodne velkeho pohodare, proto ta moje nadsazka.

Nedovedu si predstavit, jak nekomu ublizujes.

Lidem jedou emoce na maximum, pletou viry, politiku, emoce a stare veci dohromady. Tezka to doba, zase pozname, kdo je idiot.

Právě že dobrák moc nejsem, jsem dost nerv a dost agresivní. Jen se umím přetvarovat.

Odesláno

Tak proč se nepřejmenuješ zase zpátky na Milise ?

Tak tohle mě dostalo :-)), ty to snad čteš úplně od začátku, cca 4400 stran :-).

Odesláno

Tak tohle mě dostalo :-)), ty to snad čteš úplně od začátku, cca 4400 stran :-).

Podívej se od kdy tady jsem, pamatuju časy kdy Milis v kožené kukle na ještěrce neohroženě řádil.

Odesláno

Včera prechádzka ?okolo prírody? po asfaltovej ceste a syn si odniesol darček - pijaka. Smradi už to vylieza ako sa oteplilo (nemyslím dnešok).

Odesláno

Podívej se od kdy tady jsem, pamatuju časy kdy Milis v kožené kukle na ještěrce neohroženě řádil.

Jojo, to vím. Já si ho taky pamatuju, i když ne tolik. Jen mě dostalo, žes tohle vyhrabal a pobavilo mě to:-).

Odesláno

Jojo, to vím. Já si ho taky pamatuju, i když ne tolik. Jen mě dostalo, žes tohle vyhrabal a pobavilo mě to:-).

Ne tolik??? Milise si nikdo nepamatuje ?ne tolik?!!!

Odesláno

Ta slovencina je stejne bozi :D

Aha, to bolo Slovensky?? Co je to pijak? Teda jeden vyznam poznam, akoze ochlasta, alkoholik. Len sa mi nezda ze vyliezaju hned ako sa otepli, a uz vobec sa mi nechce verit ze si syn jedneho doniesol domov, to nie.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...