Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ano, pozor na to, policie začíná zapínat kamery, která delší dobu pouze vyhodnocovali telemetrická data za peníze z projektu EU, který skončil u některých úseků 1.1.201. V tomto případě bych zkusil případně oslovit i JUDr. Berana z DAS, pokud policie nezbaští osobu blízkou.

Máš namysli ty kamery na jižní spojce, které končí před sjezdem na centrum?

Nene, jedná se o kamery ve směru od Smíchova na Hostivař, v úseku Krč -> Chodovská, cca od McDonalds po odbočku na Brno a D1.

Ty kamery tam byly loni tutově vypnuté, protože jim z nějakého "stavebního" důvodu neumožňovaly měřit, ale už měří.

Vím, že se měří ve všech tunelech, pak kousek za Baranďákem, pak právě od Maca byla cedule a neměřili, ale už teda jo, pak Spořilov->Hostivař a dál nevím, nejezdím.

Mimochodem jsem se díval na mapu kamer po mé cestě do práce a od Bílé Hory po Štěrboholy je 12 měřících kamer a dvě monitorované křižovatky na 24 kilometrech. Je to normální?

Odesláno

Jak nezbasti? Odmitne podat vysvetleni a tim to konci.

Tak tak, ústavní právo...Ale je mi to líto, kdyby to řešili normálně a dali mi litr flastr a dva body, vzal bych si poučení, nejsem debil.

12 bodů a 6000 Kč je přehnané a budu bojovat. Pokud by došlo ke správnímu řízení ve všech 6 případech, pokuta bude max 15000 a bodů stejně.

A ta desítka mi za odpor stojí...

Odesláno

Tak to jsem ani nevěděl, ze tyhle kamery byly vypnuté. Můj kamarad kdysi netušil že jsou spojené s dalším úsekem kamer a tvoří jeden celek v délce několika km. Nejzákeřnější kamery jsou za Zlíchovským tunelem ve směru na Strahov, kde občas dají 50km/h místo standardních 70km/h a pak kamera na Střešovické, kde se střídá rychlost na ceduli podle nálady policie mezi 30 a 50 km/h.

Odesláno (upraveno)

Se ke mě doneslo tohle, jsem opravdu znechucený a zděšený. Cítím se vážně bezmocný. Vždycky jsem chápal lidi jako Ľubomír Harman,ale teď je chápu úplně a zcela. No posuďte sami, jestli by vám z toho taky nejeblo:

http://www.youtube.com/watch?v=8AUxwxHjmvk

Upraveno uživatelem ggrand
Odesláno (upraveno)

Tak mě teda totálně roze*ral nový systém DPH, tzv. PDP - přenesená daňová povinnost, jak se mi do konce roku 2011 krásně fakturvalo, všechno byla pohoda, teď? Teď je to běs a hrůza, musí se neustále řešit jak se co bude fakturovat, jestli to je včetně materiálu, jaká služba/revize byla dodávána a když je to pro státní organizaci, tak se ještě řeší zda-li to je pro její ekonomickou činnost nebo ne, to si na nás zase politici něco vymysleli, kdo máte zkušenosti a postřehy tak sem s tím, protože jinak mi nezbývá než:suicide_anim:

Upraveno uživatelem Moty123
Odesláno

Tak tak, ústavní právo...Ale je mi to líto, kdyby to řešili normálně a dali mi litr flastr a dva body, vzal bych si poučení, nejsem debil.

12 bodů a 6000 Kč je přehnané a budu bojovat. Pokud by došlo ke správnímu řízení ve všech 6 případech, pokuta bude max 15000 a bodů stejně.

A ta desítka mi za odpor stojí...

Hlavně je třeba mít v záloze víc alternativ. Jdi podat vysvětlení, je dost možné že pán sedicí za stolem se zrovna dobře vyspí a navrhne ti, že to vyřeší jako jeden přestupek.

Pokud se vyspí špatně, tak hlavně nic neříkej o osobě blízké a nediskutuj o tom, jestli na fotce jsi ty nebo ne (ani kdyby byla ostřejší než ta, co máš na občance).

Prostě odmítáš vypovídat podle poučení, které ti musí předložit. Pokud ti ho neukážou než se začnou vyptávat, tak to nech dát do zápisu než ho podepíšeš.

Odesláno

Tak už dvacet dnů vyhlíží pošťáka s knizkama z amazonu. prej abych ještě vydrzel, že už to musí bejt každým dnem. dávám jim ještě den maximálně dva...

Odesláno

Tak už dvacet dnů vyhlíží pošťáka s knizkama z amazonu. prej abych ještě vydrzel, že už to musí bejt každým dnem. dávám jim ještě den maximálně dva...

Neskončily náhodou na celnici? Mně se to totiž stalo, krom toho, že jsem taky čekal asi měsíc. Pak jsem musel jít na celní poštu vysvětlovat, na co že ty knihy vlastně budu používat.

Odesláno (upraveno)

Se ke mě doneslo tohle, jsem opravdu znechucený a zděšený. Cítím se vážně bezmocný. Vždycky jsem chápal lidi jako Ľubomír Harman,ale teď je chápu úplně a zcela. No posuďte sami, jestli by vám z toho taky nejeblo:

Úplně jsi mi zkazil náladu. A to se najdou lidé, kteří tohle obhajují.

Upraveno uživatelem pavča
Odesláno

Neskončily náhodou na celnici? Mně se to totiž stalo, krom toho, že jsem taky čekal asi měsíc. Pak jsem musel jít na celní poštu vysvětlovat, na co že ty knihy vlastně budu používat.

Neviem, ci to bola nahoda, ale s amazonom a knizkami som mal tiez maximalne "opletacky". Kupoval som do firmy literaturu takmer za 2000e. Posielali to asi na 5x (dopravu dalsich zasielok sme uz neplatili). Raz to prislo rovno do firmy, inokedy na colnicu, proste chaos. A trvalo to...presne si to uz nepamätam, ale snad dva mesiace, kym sa to cele uzavrelo. Proste chaos.

Odesláno

Úplně jsi mi zkazil náladu. A to se najdou lidé, kteří tohle obhajují.

Jsem se zase akorát na...al. Právě všem cikánofilům (kocáb,samková a spol) bych tam takovýhle nastěhoval jako sousedy. Když je tak obhajují, tak ať je líp poznaj. By asi rychle změnili názor.

Sice je video ze Slovenska, ale u nás nejsou jiný.

A na takový odtrhávám (obrazně řečeno) svým dětem od huby. Těm platíme soc. dávky. Bych z toho blil. Stává se ze mě rasista (teda jen vůči některým menšinám) a už se za to nestydím. Jsou to normální paraziti.

Odesláno

David Bystroň a jeho perníček...takle si zkur*it karieru...

RycHlé soudy bez znalosti situace jsou na H...

I TEN tVŮJ JE NA NIC.

Byl to jistě Pervitin což by z něj dělalo" tak trochu" feťáka a nebo něco co obsahovalo Metamfetamin a tuďiíž si aijfru mohl dát s klukama po zápase kdy byl utahanej třeba prášek extáze na diskotéce někde v klubu? E ?

Odesláno

RycHlé soudy bez znalosti situace jsou na H...

I TEN tVŮJ JE NA NIC.

Byl to jistě Pervitin což by z něj dělalo" tak trochu" feťáka a nebo něco co obsahovalo Metamfetamin a tuďiíž si aijfru mohl dát s klukama po zápase kdy byl utahanej třeba prášek extáze na diskotéce někde v klubu? E ?

Tak snupat pernik nebo polykat ecko je nejakej velkej rozdil?

Odesláno

Extáze je nebezpečná jak jízda na koni a Objektivní nebezpečnost drog. Především ten druhý odkaz je podle mě zajímavý. To, že například alkohol je mnohem více nebezpečný (z hlediska závislosti, ale i působení na organismus) než extáze dneš již asi většina odborné veřejnosti ví :). I taková Národní protidrogová centrála neustále opakuje, že alkohol je mnohem mnohem horší, než LSD, extáze a houbičky.

Odesláno

Extáze je nebezpečná jak jízda na koni a Objektivní nebezpečnost drog. Především ten druhý odkaz je podle mě zajímavý. To, že například alkohol je mnohem více nebezpečný (z hlediska závislosti, ale i působení na organismus) než extáze dneš již asi většina odborné veřejnosti ví :). I taková Národní protidrogová centrála neustále opakuje, že alkohol je mnohem mnohem horší, než LSD, extáze a houbičky.

Porovnání alkoholu a extáze, ze kterého alkohol vychází jako nebezpečnější, ještě nedělá z extáze něco jako čokoládu z krámku. To ví odborná veřejnost taky.

Odesláno

Korunko nějak nechápu, a dát si po zápase extázi by bylo normální, bo co..?

Jasně že blbost, ale PERVITIN není EXTÁZE a basta. Je to zásadní rozdíl ve složení i v účinku

Odesláno

Jasně že blbost, ale PERVITIN není EXTÁZE a basta. Je to zásadní rozdíl ve složení i v účinku

Na každý pád obojí je svinstvo a brát to může jenom magor. Celý svůj dosti dlouhý život jsem prožil a všemi radostmi i strastmi (a nebylo jich málo) jsem prošel, aniž jsem cokoli takového použil. Je to jenom znuděnost dnešní dobou co k tomu vede.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...