Jeronimo Odesláno 5. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2013 (upraveno) ten límec pod tou modrou krabičkou je tvůj??Ne, nožík položený na talířku na první fotce je můj. Upraveno 5. srpna 2013 uživatelem Jeronimo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 5. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2013 A čí je teda ten rendlik v dřezu?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 5. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2013 O rendlik jsme se dělili. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lorch Odesláno 5. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2013 Ta cena zní zajímavě, můžu se zeptat kde je ten byt? Jarov, nebo to jsou už možná Hrdlořezy, zastávka BUS skoro u domu, jezdí taky na ČVUT Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 6. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2013 Litr tohodle voleje http://www.oilcentrum.cz/portal/?menuId=492&es=/CST192270256 mně v servisu počítaj za 560,-Kč bez dépéhá. Sprostě popsaná fakturka jim letěla zpátky a byl sem tam naposled. Servisuju to tam pět let a ještě nikdy mě nenapadlo se podívat na fakturu, až teď. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 6. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2013 (upraveno) Litr tohodle voleje http://www.oilcentrum.cz/portal/?menuId=492&es=/CST192270256 mně v servisu počítaj za 560,-Kč bez dépéhá. Sprostě popsaná fakturka jim letěla zpátky a byl sem tam naposled. Servisuju to tam pět let a ještě nikdy mě nenapadlo se podívat na fakturu, až teď.Zmizíku a to nechtěj vědět, za jakou to cenu to ten servis opravdu nakupuje. Počítám, že z týhle ceny ještě -40% (někdy je dost reálné až -70%). Upraveno 6. srpna 2013 uživatelem Z. Paul Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gorlo Odesláno 6. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2013 Zmizíku a to nechtěj vědět, za jakou to cenu to ten servis opravdu nakupuje. Počítám, že z týhle ceny ještě -40% (někdy je dost reálné až -70%). Servis to navic nakoupi v sudech a tam ta cena je taky nekde jinde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 6. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2013 Zahrada rozkopaná, nemám kde udělat suda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 6. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2013 (upraveno) Když jsem ještě dělal u jedné nejmenované olejářské firmy, tak obchodní partneři divize Automotive měli fakt marže přes 100%... ale to bylo někdy kolem roku 99... Upraveno 6. srpna 2013 uživatelem Duke650 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 6. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2013 Přečetl jsem si v sekci- co mě potěšilo, příspěvek člena organic o dovolené a vzpoměl si, že mě dovolená čeká až za ty 3 týdny. To mě naštvalo, protože je to k nepřečkání dlouhý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jezevcik2 Odesláno 6. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2013 Milisi, co máš za závoďáka, že používáš takovou viskozitu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
F.B. Odesláno 6. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2013 Mňa štve pičmen, že mi nedá pokoj, a píše mi, i keď som mu už aspoň 2x odpovedal, že nemám chuť jeho výlevy čítať! F. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 6. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2013 Mňa štve pičmen, že mi nedá pokoj, a píše mi, i keď som mu už aspoň 2x odpovedal, že nemám chuť jeho výlevy čítať! F.nejsi sám, já jsem byl také včera 2x napadán formou SZ, také už mne to nebaví, hlášení modům se míjí účinkem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
F.B. Odesláno 6. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2013 nejsi sám, já jsem byl také včera 2x napadán formou SZ, také už mne to nebaví, hlášení modům se míjí účinkem... Mne nachlásiť toho pičmena pre zmenu vôbec nešlo, samé http chyby mi vyhadzovalo. Každopádne, hlasujem, aby bol "odídený". Nemám chuť sa nechať napádať, alebo čítať jeho vyhrážky. Chodím si sem oddýchnuť. F. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BrotHell Odesláno 6. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2013 Někde jsem musel fláknout taškou, kindle má pavouka na displeji, ani pouzdro nepomohlo =( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 7. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2013 dejte link, nevim, vo co gou.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
F.B. Odesláno 7. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2013 dejte link, nevim, vo co gou.. Nejde mi to poslať, Honzo Fatal error: Out of memory (allocated 382468096) (tried to allocate 356 bytes) in /domains1/xh003500/public/forum./admin/sources/classes/text/parser.php on line 503 F. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 7. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2013 Ja uz pichmena vcera varoval a jak je videt pokoj si neda. Ted uz si ho da... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 7. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2013 Ja uz pichmena vcera varoval a jak je videt pokoj si neda. Ted uz si ho da...díky za pomoc, už to opravdu hraničilo s terrorem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 7. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2013 Mě nic nenapsal, jsem zklamanej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky