bedja Odesláno 1. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2013 ..drž se broďane.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 2. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2013 Nejdřív jsem chtel napsat jak me nasral prodejce na ebay, domluvení na dopravě, způsobu doručení a ve finale jsem nemoh přihodit, protoze dane zboží neni doručováno do ČR. Když jsem si precetl Jeronima, tam me to přešlo. Jsou veci, který by se neměly stávat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 2. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2013 To,ze me pes budi v prvni den dovoleny od pul paty je proti jeronimovi nepodstatnej blabol.kamo ,drz se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tittus Odesláno 2. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2013 Úplně se mi z toho udělalo špatně. Bohužel si smrt nevybírá... Jdu si dát panáka na počest a památku mně neznámého... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 2. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2013 Jo, vlezl jsem do tohodle vlákna, abych si zanadával. Ve světle toho, co postnul Jeronimo, držím hubu a přeji rodině i známým, ať zvládnou vše, co je čeká Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 2. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2013 Jeronimo-I ja mam "nahore"vic kamaradu,nez je v mym veku obvykly a bezny,ver mi,ze vim,jak ti je...drz se!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
schrapnel Odesláno 2. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2013 Úprimnú sústrasť. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 2. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2013 (upraveno) Dík všem. Edit: Raději nic. Není vhodné sem tahat podrobnosti, ale mám dost. No, už se těším až mě nasere třeba nějaký kretén na silnici. Upraveno 2. září 2013 uživatelem Jeronimo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 2. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2013 No, chlape, včera jsem s Tebou soucítil a nenapsal nic, protože není co. A dneska jsem na tom najednou stejně jako Ty. Šok. Jdu si dát sklenku vína a nezůstane jediná... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 2. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2013 Ach jo. Jdu si taky nalít, ale jen jednu, protože za chvíli bych byl zralý na léčení. Upřimnou soustrast. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nettopejr Odesláno 2. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2013 (upraveno) To snad nemyslíte vážně :'( odesláno skrzeva Ťapaťuk Upraveno 2. září 2013 uživatelem nettopejr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 2. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2013 Chybí tady blicí smajlík. Některá nejmenovaná prodejní vlákna by si ho zasloužila. Nešlo by emotikony nějak obohatit? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 2. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2013 Ach jo. Jdu si taky nalít, ale jen jednu, protože za chvíli bych byl zralý na léčení. Upřimnou soustrast.Nojo. Hele, natáhnul jsem si pár hodinek a tak pěkně to tiká, že je to nějaké lepší. Dávám si cabernet sauvignon a říkám si, Život je fajn. Kdoví kdy sami zavřem krám ale těch pár dní měsíců nebo let nebudem bulet. To ne. Vypadá to že si pořídím pěkný hodinky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 2. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2013 V březnu jsem ženě koupil přívesek z bílého zlata a dnes se dívám a zdál se mi nějaký olezený.Tak jsem jej sundal z řetízku a druhé straně prošoupaný na žlutý kov.Nejdříve jsem si myslel,že je to normální fík,pak jsem nemohl najít účet /nakonec našel/ a ve finále mi ženská ve zlatnictví řekla,že se nejedná o bílé zlato /že to ale nejde poznat/,ale o rhodiované žluté zlato prodávané "jako za bílé".Tak jsem ji poslal k šípku a čekám jak dopadne reklamace.Svět se v p.r.d.e.l obrací,špekáčky bez masa,bílé zlato bez bílého zlata,chce se mi zvracet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 2. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2013 V březnu jsem ženě koupil přívesek z bílého zlata a dnes se dívám a zdál se mi nějaký olezený.Tak jsem jej sundal z řetízku a druhé straně prošoupaný na žlutý kov.Nejdříve jsem si myslel,že je to normální fík,pak jsem nemohl najít účet /nakonec našel/ a ve finále mi ženská ve zlatnictví řekla,že se nejedná o bílé zlato /že to ale nejde poznat/,ale o rhodiované žluté zlato prodávané "jako za bílé".Tak jsem ji poslal k šípku a čekám jak dopadne reklamace.Svět se v p.r.d.e.l obrací,špekáčky bez masa,bílé zlato bez bílého zlata,chce se mi zvracet.Opět opakuju, že blicí smajlík tady chybí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 3. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2013 V březnu jsem ženě koupil přívesek z bílého zlata a dnes se dívám....to je opravdu běžný. Záleží co máš napsaný v paragonu. Pokud rhodiovany tak smůla. Nabídnou ti pak za pár tisíc nový pokovení. Sousedka tohle řešila se snubakem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 3. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2013 to je opravdu běžný. Záleží co máš napsaný v paragonu. Pokud rhodiovany tak smůla. Nabídnou ti pak za pár tisíc nový pokovení. Sousedka tohle řešila se snubakem. Ja uz tohle taky slysel,resila to kamoska a v paragonu urcite nic o rhodiovani nestalo..ale pamatuju,ze to s nima nakonec nejak poresila. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 3. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2013 Auvajs...kocovina...že já blbec... no ale co, prostě to bylo nutný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 3. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2013 to je opravdu běžný. Záleží co máš napsaný v paragonu. Pokud rhodiovany tak smůla. Nabídnou ti pak za pár tisíc nový pokovení. Sousedka tohle řešila se snubakem. Nikdo mě neupozornil,že by to bylo jen pokovené rhodiem,sama prodavačka řekla že to nejde poznat /buď věděla a neřekla a nebo opravdu nevěděla/,takže jednoznačně klamání zákazníka.Počkáme měsíc a uvidíme. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Triskell Odesláno 3. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2013 S?r0u mě reklamy typu Zhubněte rychle přes 10 kilogramů, díky prášku XY či zrnkům toho a toho se dostaňte rychle na svoji vysněnou váhu ! ! ! A ve světle předchozích příspěvků ... Ti před námi umřeli, ti okolo nás umřou a my dřív či později s nimi a ti po nás na tom budou stejně, tohle je jediná jistota v životě, narodit jsme se nemuseli, ale umřít musíme . Většinou to těm samotným umírajícím nevadí tolik, jako jejich blízkým... A co s tím? Nic... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky