Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Fromilid 500

Byl to jen stav vcera dopoledne, takze spis nejakej doprovodnej efekt, dneska uz dobry :).

Jinak me uplne megaM-R-D-A, ze zena dobrala ATB predevcirem a od rana ma teplotu a boli ji v krku. Uz se z toho fakt asi po.... :(

Díky. U nás se nikomu hlava nemotá, jenom jsem to četl v příbalovém letáku, že by mohla. Slečna to zatím snáší docela dobře, musím to zaklepat.

Tak se všichni držte!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nenastvalo,ale dost me udivuje,ze nekdo,kdo se pohybuje na hodinkovym foru(ne tejden,ani dva),nevi,pro co se pouziva oznaceni NOS...

Dnes jsem zaznamenal i stav "skoro nos" což je úsměvné u běžně nosenych hodinek....navíc pořízených před ne5 měsíci :-)

NOS používání na všechno Co neni úplně do.jebane mne taky točí. Vždyť NOS ma prakticky dana specifika...

Ps prodám totalku Superbu po srážce s divocakem najeto 100k skoro NOS :-))

Upraveno uživatelem vwtyp11
Odkaz ke komentáři

Lezim, pac beru antibiotika, po kterejch (nejspis) mam zavrate

No jo clarithromycin. Vždyť to píšou v příbaláku:Méně časté vedlejší účinky:

- závratě, nespavost, třes

ale píšou i tohle, tak buď v klidu ;)

- silná bolest konečníku (proktalgie), zácpa, říhání, větry, nafouknutí břicha, zvracení

Odkaz ke komentáři

o víkendu jsem se jal čoklovi postavit boudu. na stránkách OBI jsem si našel plánek a odjel s ním do toho jejich hangáru, jelikož na jejich stránkách psali (cituji):

Vytiskněte si návodný plánek a připravte si materiál. Jednotlivé OSB desky o tloušťce 18 mm si můžete pomocí přímočaré nebo kotoučové pily připravit sami doma nebo si je nechat rovnou podle plánku nařezat v OBI v přířezu dřeva. 

Týpek v přířezu na to mrknul a říká - fajn rovné řezy nejsou problém, ale šikmé neumíme a výřezy taky ne. Prostě na to nemáme pilu a ani nevím, že v některé naší jiné pobočce měli. Tak jsem pěkně poděkoval a jel ke konkurenci zn. Baumaxx. Tam šikmé řezy uměli, dokonce i výřezy, ale s příplatkem 100,- za každý šikmý přířez a  výřez. Kua. Je mi z toho špatně, děda byl stolař/truhlář, ale bohužel už nežije a dílna už je taky minulostí, asi bych to s potřebnou výbavou ještě zvládl :(

Odkaz ke komentáři

Dneska mi strážník MP vyhrožoval pokutou za zastavení za účelem vystoupení spolucestující na zákazu stání. Prý: "Víte jakou bych Vám mohl dát pokutu za to, co jste právě udělal?". Když jsem se ho ptal, co jsem udělal, neboť jsem si fakt nebyl ničeho vědom a ta souvislost se zákazem stání mě fakt nenapadla, tak mi sdělil: "Vy jste neviděl tu značku?" a když jsem se ho zeptal., kterou má na mysli, tak mi sdělil, že myslí zákaz stání. No, nejsem tedy úplný znalec silničního zákona a od autoškoly už uběhlo hodně let a možná bych nevěděl, co přesně má být v lékárničce, ale zákaz stání si pamatuji docela jasně. Tak jsem mu řekl, že jsem nestál, ale jen zastavil za účelem vystoupení přepravované osoby, což musel jasně vidět a ani jsem osobně neopustil vozidlo nebo nevypnul motor a celé vystupováno mohlo trvat tak do 10 sekund. A on na to: "Nemám čas se s Vámi tady vybavovat - jeďte". Jakože mi prokazuje nějakou milost... Úplně mi zkazil ráno.  

Odkaz ke komentáři

villain83&vwtyp11: tohle bude asi poznámka k mému inzerátu. Nicméně chytám se za NOS :) , protože v tomhle případě jsem to přebral od jednoho člena, který mi prodával v minulosti jiné hodinky a o stavu NOS hovořil, jako o zánovním. Čili proto jsem pochopil, toto označení pro zánovní stav a dále jsem to nijak nezjišťoval. Jestli je to jinak, tak se omlouvám a formulaci nechám upravit, určitě to nebylo myšleno nijak záměrně, ale spíš nedorozuměním.

Rád se nechám poučit, jak to tedy s touto zkratkou doopravdy je :) .

Díky.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...