Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Dneska mě naštvalo, že se má dlouholetá přítelkyně rozhodla, že si pořídí domů kočičku.

Já mám vůči zvířatům v bytě opravdu silnou averzi, ale její permanentní systematické vydírání kombinované s její vrozenou tvrdohlavostí, patrně způsobí, že s největší pravděpodobností podlehnu (obzvláště, když to podporuje argumenty, že naše dcerka z ní bude mít opravdu radost - čemuž i věřím - cácorka má zvířátka opravdu ráda :) )

Opravdu jsem z toho hotový - nemáte někdo tip, kde by se třeba nechala pořídit nějaká kuchařská kniha, něco na způsob "kočka 100x jinak ???

:suicide_anim:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Tada

Opravdu jsem z toho hotový - nemáte někdo tip, kde by se třeba nechala pořídit nějaká kuchařská kniha, něco na způsob "kočka 100x jinak ???

Třemi slovy: Kočku jako králíka.

Nebo-li - najdi si recepty na králíka a podle nich uvař kočku, výsledek bude určitě dobrý :)

Odkaz ke komentáři

Dneska mě naštvalo, že se má dlouholetá přítelkyně rozhodla, že si pořídí domů kočičku.

Já mám vůči zvířatům v bytě opravdu silnou averzi, ale její permanentní systematické vydírání kombinované s její vrozenou tvrdohlavostí, patrně způsobí, že s největší pravděpodobností podlehnu (obzvláště, když to podporuje argumenty, že naše dcerka z ní bude mít opravdu radost - čemuž i věřím - cácorka má zvířátka opravdu ráda :) )

CATS - 34 million years of just not giving a fcuk...

nasa prespi storocie. je neuveritelne trpezliva, mladsia dcera ju zboznuje (foto - tzv. suchy trening, macka pred maceraciou v naleve). ale ma cica svoje hranice. zato pes, ten je kompletne detivzdorny..

inak chodim pravidelne do cinskeho bistra, ked tak sa ti popytam na nejaky osvedceny..

post-4112-015814100 1297123686.jpg

Odkaz ke komentáři

Já se v bytě s kočkou začnu za takový dvě hodiny dusit, mám dýchací potíže, alergie, fakt astmatickej záchvat. Zkus to říct přítelkyni, třeba ji to vyděsí ;)
Odkaz ke komentáři

Já se v bytě s kočkou začnu za takový dvě hodiny dusit, mám dýchací potíže, alergie, fakt astmatickej záchvat. Zkus to říct přítelkyni, třeba ji to vyděsí ;)

staci macku pravidelne utierat vlhkou utierkou z mikrovlakna a je relativny klud.. teda vo vacsine pripadov. alebo potom hrozi riziko, ze priatelka kupi bezsrstu macku - a to je uz iny challenge /to uz ani zjest, ani pohladit brrr :)/

Odkaz ke komentáři

Tak som si tipol spravne... .

To je mrzute, vcera som zazil nieco "podobne" aj ked len s Risemanmi, ale cena hodiniek asi na silu emocie nema vplyv. Tiez som bol v predajnom vlakne prvy co napisal SZ... .

mrakodrap ma pravdu, mal by to byt rule - napisat do predajneho vlakna SZ. Aj ked samozrejme, kazdy si moze predat ako chce a komu chce.

Co uz, sme pacienti.

Odkaz ke komentáři

Ne každý do prodejního vlákna může...

Pravda, to ma nenapadlo... .

Ak sa ale jedna o novacika (menej nez 50 prispevkov), ja osobne by som si aspon chvilu pockal na dalsie ponuky, a pravdu povediac uprednostnil clena ktory tu uz chvilu je. Aj ked to mozno nieje spravne a nie kazdy sa s tym stotozni, myslim ze aj na to sluzi to pravidlo. Ale to uz moc rozoberam, je to samozrejme vylucne sukromna vec komu kto svoje hodinky preda.

Pisem sprostosti, asi som uz hladny.

Odkaz ke komentáři

Myslim, ze neni nutne psat do prodejniho vlakna avizo o SZ. Predstavte si zrovna nejaky exponovany obchod. Pokud by clovek nejdriv hodil avizo (coz chvili trva), mohla by jeho samotna SZ dorazit pozdeji nez nekoho jineho, coz by mohlo zabranit obchodu. Pokud by nejdriv poslal SZ, tak by se zase mohlo stat, ze avizo napise az po nekom, jehoz SZ ale dojde pozdeji. Pak se prodavajicimu komplikuje vysvetlovani, ze prodal nekomu, jehoz "poslal jsem SZ" v prodejnim je az za nim...

Pokud jde o me, tak tohle se musi resit rozumnou komunikaci prodavajiciho se zajemci o koupi. Hlavne nepridavejme komplikace v podobe dalsich pravidel.

Odkaz ke komentáři

tak ja si myslim, ze je to vec prodavajiciho,jakym zpusobem prodej moderuje... obvykle je celkem jedno, komu hodinky prodat a rychlost je tak jedinym kriteriem...

na druhou stranu ja jako kupujici aviza taky nepisu, obcas chci smlouvat o cene a dalsim prispevkem bych jen zvyraznil vlakno dalsim kupujicim... ale tenhle pristup muze prodavajici taky resit, jednoduse napise prijal jsem SZ a je to...

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...