Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Návštěvník Zmizík

Víte co ono nakonec se Vám to nemusí líbit, nemusíte s tím souhlasit, ale to je asi tak všechno co s tím můžete dělat. :D Někdy si to zkuste zaběhnout, tahle akce mají náhadou fajn atmosféru. :whistling:

Jojo, todle je přesně ta arogance běhálků a cyklounů, který právě teď maj pocit, že svět patří jim a proto můžou omezovat ostatní. O debilních radách "zkus si to taky" ani nemluvím.

Upraveno uživatelem Zmizík
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník

Jojo, todle je přesně ta arogance běhálků a cyklounů, který právě teď maj pocit, že svět patří jim a proto můžou omezovat ostatní. I debilníma radama, ať to zkusej taky.

Promiň :D 

Odkaz ke komentáři

Já běžel PIM půlmaraton čtyřikrát. Omlouvám se, pokud jsem se tím přičinil k omezování nebohých motoristů, kvůli kterým se občas u nás v Nuslích nedá projít po chodníku, nebo řvoucích ožralů, že měl tentokrát někdo hlasitější produkci než oni, nebo pejskařům, že Technické služby můžou konečně taky uklízet po někom jiném než po jejich miláčcích, nebo kuřákům, že někdo chvilku smrděl na veřejnosti hůř než oni :P

Poslední roky už mě víc než tyhle městské happeningy zajímají běhy v přírodě - tam ale zase trpí zvěř, kytičky, stromečky a půda. Tak teď nevím, tahle to vypadá, že začít fetovat bude užitečnější  :)

Odkaz ke komentáři

Jojo, todle je přesně ta arogance běhálků a cyklounů, který právě teď maj pocit, že svět patří jim a proto můžou omezovat ostatní. O debilních radách "zkus si to taky" ani nemluvím.

Je to spíš arogance pepíků, který maj pocit, že jim někdo zavřel Prahu.

Odkaz ke komentáři

Je to spíš arogance pepíků, který maj pocit, že jim někdo zavřel Prahu.

No nevim, kdyz se semuzu dostat domu nebo tam parkovat, protoze se mi tam pul dne plouzi par psedudobehavcu, kteri to delaj z pleziru a mody, protoze ted vsichni musi behat, tak me to trochu s..e. Arogance je zavrit desitky ulic, kde bydli lidi. Proc nebehate ve Stromovce nebo podel reky

Upraveno uživatelem Frantik
Odkaz ke komentáři

Návštěvník Zmizík

No nevim, kdyz se semuzu dostat domu nebo tam parkovat, protoze se mi tam pul dne plouzi par psedudobehavcu, kteri to delaj z pleziru a mody, protoze ted vsichni musi behat, tak me to trochu s..e. Arogance je zavrit desitky ulic, kde bydli lidi. Proc nebehate ve Stromovce nebo podel reky

Ber to tak, že to je kvůli homosexuálnímu průvodu. Na to bys nesměl říct už vůbec nic.

Odkaz ke komentáři

Pro radost jde behat i v Kunrataku, nebo kolem Karlstejna, ne v centru mesta. Fandovi nevadi behalisti, predpokladam, ale ze se behalisti neuspokojuji behanim, ale exhibovanim v centru velkeho mesta, cimz prudi treba golfisty, volejbalisty, babku s nakupem, nebo Fandu, kteri neprudi nikoho.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Zmizík

Pro radost jde behat i v Kunrataku, nebo kolem Karlstejna, ne v centru mesta. Fandovi nevadi behalisti, predpokladam, ale ze se behalisti neuspokojuji behanim, ale exhibovanim v centru velkeho mesta, cimz prudi treba golfisty, volejbalisty, babku s nakupem, nebo Fandu, kteri neprudi nikoho.

Asi dost přesnej obrázek o motivaci se udělá skrz to pošklebování se toho sportofce na začátku.

Odkaz ke komentáři

Bandi: I kdyby jich nějaké procento běhalo jen kvůli exhibici na fcb apod, většinou ani pro takové běžce to není jednorázová akce, nějakou dobu se na závod připravují. Podle mne celkový efekt i té pražské masovky je pozitivní. - Ten vlastní závod je něco podobného jako třeba fotbalový mistrák - ber to tak, že ani fotbalista nevydrží jen trénovat, trénuje na zápasy na stadióně před desetitísi lidí (kvůli kterým je taky občas bordel nejen v dopravě).

Já ty běžce v Praze obdivuju: čekat 5 minut i dýl, než přeběhnou kobereček na startu...

Upraveno uživatelem sery.vlk
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...